من فردا ساعت ٢ شب از حوزه ميام عكس هارو ببينم دي
مرسی دادا احسان ولی خوب تیکه میندازیافدای تو دادا... اتفاقا منم فردا بعد از ظهرام ساعت 5 از مدرسه میام همون موقع عکس میزارم... :دی { شوخی.. }
اوکی دادا...
من فردا ساعت ٢ شب از حوزه ميام عكس هارو ببينم دي
داداش فیبر نوری الهی هست اینجا
تبلت سون رو خریدی ایا محسن؟
احسان جوت ببین اینقدر کارت درسته همه میان همه چی میگن که تایپیکت بالا بمونه
برا همه چی صحبت شد بجز گوشی
احسان گوشی رو به همین همشهری ما بفروش.ما که ناکام شدیم حداقل نذار این دوسته همشهریمون ناکام بشهای بابا من همیشه دیر میرسم920هستم
دلار :28,850
فکر کنم یه چند روز دیگه 3000 تومن بشه.
احسان گوشی رو به همین همشهری ما بفروش.ما که ناکام شدیم حداقل نذار این دوسته همشهریمون ناکام بشه
علی چیکار کردی با اون دزد ه ؟ امار بده دادادلار :28,850
فکر کنم یه چند روز دیگه 3000 تومن بشه.
احسان گوشی رو به همین همشهری ما بفروش.ما که ناکام شدیم حداقل نذار این دوسته همشهریمون ناکام بشه
بخدا بدم میاد اصلا تو این مملکت زندگی کنم... ماشین خریده طرف 55 تومن.. 1 سال سوار شده دیروز 70 فروختیم براش....احسان جدي گريم گرفته مملكت رفت به مدرسان شريف ..... ميخواستم يه ماشين بخرم الان فرغونم نميدن بهمون اعصابم خورده احسان احسان چرا سيگار پدر هامونو بكشيم من بهمن نمي خوام من كاپتان بلك امريكايي ميخوام
من خودم یه عمر ملت و دارم ترنسفر میکنم بعد تو دنبال ه کسی میگردی... بیا خودم بفرستم ات بری... :دیكوفت بخوري اون شيشه ها با دلار مياد ها عرق سگي بايد بخوريم ديگه ..... من كه ميرم از اين كشور يا افغانستان يا بولكينا فاسو دارم شرايط رو برسي ميكنم شرايط مهاجرت رو هر كي داره پخ بده