با HTC EVo 3d تعویض داری؟
دادا من وقتی به حجت صمدی پ خ میزنم واسه گوشی... میگه من انقدر خریدم.. بیا وردار ببر... سودی در کار نیست این وسط...احسان ملت رو چرا سر کار میزاری ؟
تاپیک زدی این بنده خدا ها روامید وار کردی الان......
شد اینه نوت خریدن ما 730 خریدمش فروخدمش 950 وفروختن آرک اس که پایه زدم 350 فروش رفت 530دادا من وقتی به حجت صمدی پ خ میزنم واسه گوشی... میگه من انقدر خریدم.. بیا وردار ببر... سودی در کار نیست این وسط...
حالا اون و ادیت کردم در هر حال... ولی تو هم اگه بخوای حسابت با اونی که نمشناسمش جداست دیگه دادا...
دادا من وقتی به حجت صمدی پ خ میزنم واسه گوشی... میگه من انقدر خریدم.. بیا وردار ببر... سودی در کار نیست این وسط...
حالا اون و ادیت کردم در هر حال... ولی تو هم اگه بخوای حسابت با اونی که نمشناسمش جداست دیگه دادا...
دادا من وقتی به حجت صمدی پ خ میزنم واسه گوشی... میگه من انقدر خریدم.. بیا وردار ببر... سودی در کار نیست این وسط...
شد اینه نوت خریدن ما 730 خریدمش فروخدمش 950 وفروختن آرک اس که پایه زدم 350 فروش رفت 530
كوفت بخوري اون شيشه ها با دلار مياد ها عرق سگي بايد بخوريم ديگه ..... من كه ميرم از اين كشور يا افغانستان يا بولكينا فاسو دارم شرايط رو برسي ميكنم شرايط مهاجرت رو هر كي داره پخ بده
باشه میبرمت ولی بی جنبه بازی در نیاری ها ...هر کی هر چی گفت بگو مدیریت بهران اقتصادی جهان فقط همینDadash manam bebar Toro khodaaaaaaaaa
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
بابا دم ه شما گرم یه پا بیزینس من ای دادا...شد اینه نوت خریدن ما 730 خریدمش فروخدمش 950 وفروختن آرک اس که پایه زدم 350 فروش رفت 530
اره والا.. ایشالا خدا 120 سالش کن ه... :دیEhsan jun rast mige
Hojat ye fereshte hast
Kamtar kasi injuri peyda mishe
AMA dustaye ma tu shokre khoda hamashun kareshun 20 hast
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
اسم ه پدرام و که میاری خدایی میخندم... دوستش دارم..تو اگه احسانی سر بابات شیره میمالی حجت صمدی که هیچ......
چه زبونیم میریزه به پدراممیگم بیاد ها
ماشالله بیا 4 تا وسایل برا من بفروش
باشه میبرمت ولی بی جنبه بازی در نیاری ها ...هر کی هر چی گفت بگو مدیریت بهران اقتصادی جهان فقط همین
یعنی دهنت سرویس....:lol::lol:باشه میبرمت ولی بی جنبه بازی در نیاری ها ...هر کی هر چی گفت بگو مدیریت بهران اقتصادی جهان فقط همین
شما دادی ما نفروختیمماشالله بیا 4 تا وسایل برا من بفروش
با تشکر فراوان از دوست خوبم آقا احسان عزیز
گوشی توسط بنده خریداری شد ...
دادا والا شما تو پ خ تا 900 خواستی... دوستان تا 930 هم خواستن.. منتها مهندس صمدی قیمت طوری داد که میدونستم تو تاپیک به این قیمت نمیرسیم...اقا احسان با احترام خیلی زیادی که واسه شما قائل هستم ولی فکر نکنم اینجوری درست باشه که یهو بگی فروخته شد دیشب من گفتم گوشی واسه من بعد گفتی صبر کن تا عکس بزارم وقتی هم عکس گذاشتی گفتی فروخته شد
خیلی دوستتان دارم.. به خصوص با ان نوشتار ه زیباو ارایه های دلنشین که در کلامتان جاریست بزرگوارررسلام بر جناب ربانی گرامی
اگر میدانستید چه لذتی میبریم از این سعه صدر جنابتان و صبر مثال زدنی حضرتتان در برخورد با هرزنامه نویسها که ازنظر حقیر نه تنها باعث ارتقا بلکه مایه صفای جستار میگردند
علیهذا لطف نموده پایینترین قیمت مدنظر خویش را برای این نو عروس سنگین وزن به حقیر نیز بفرمایید شاید بالاخره باب سعادت سودای با سردار به روی سیاه ما نیز مفتوح گردد
یاحق
دیر رسیدیم مبارک است انشاا..
یا حق
فدای تو دادا...با تشکر فراوان از دوست خوبم آقا احسان عزیز
گوشی توسط بنده خریداری شد ...