• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فروند Sony VAIO Z117GG ساخت ژاپن

msa_6292

Registered User
لایک‌ها
4
لپ تاپ شاخیه. دوستم یه دونه ازشون داشت.
اگه لپ تاپ نداشتم خودم برمی داشتم.
خوب بفروشی رفیق...

amin_khann

Guest
لایک‌ها
0

خریدار واقعی هستم.
لطفا تماس بگیرین.
09124666020

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
لپ تاپ شاخیه. دوستم یه دونه ازشون داشت.
اگه لپ تاپ نداشتم خودم برمی داشتم.
خوب بفروشی رفیق...

ممنون دوست عزیز، واقعا بهترین لپتاپی بوده که تا حالا داشتم و دیدم

لپتاپ موجوده هنوز، علت اینکه تا الانم نفروختمش اینه که یه مدت منصرف شدم از فروشش، ولی الان می خوام ماشین بگیرم پولم یه مقدار کمه

babak1556

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز قیمت آخر پ خ بفرمایید. خریدارم

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
سلام،لپتاپی خوبی هست دوست عزیز،من 2 سال پیش این لپتاپ رو 2700 خریدم...
دلیل فروش نرفتن هم فکر کنم قیمت بالایی هست که در نظر گرفتین،بالاخره این کانفیگ مربوط به اوایل 2010 هست و نوسانات دلار روش زیاد نباید تاثیر بگذاره، الآن که این تاپیک رو دیدم دوباره حوس به خریدش کردم چون SSD هاش عالی بود! یک قیمت منصفانه بگذار تا بریم سراغ معامله.

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
سلام،لپتاپی خوبی هست دوست عزیز،من 2 سال پیش این لپتاپ رو 2700 خریدم...
دلیل فروش نرفتن هم فکر کنم قیمت بالایی هست که در نظر گرفتین،بالاخره این کانفیگ مربوط به اوایل 2010 هست و نوسانات دلار روش زیاد نباید تاثیر بگذاره، الآن که این تاپیک رو دیدم دوباره حوس به خریدش کردم چون SSD هاش عالی بود! یک قیمت منصفانه بگذار تا بریم سراغ معامله.

سلام دوست عزیز، در خوب بودن و عالی بودن و شاخ بودنش برای هیچکس هیچ شبهه ای نیست، ولی علت فروش نرفتنش منصرف شدن خودم بود وگرنه یکی از کاربرا 3.3 هم بهم داد، دل نمی کنم بفروشمش مگه قیمت مد نظرم . چون تو بازار که یه گشتی زدم دیدم یه i5,4g,128 ssd بخوام بگیرم 2.7 باید بدم واسه این منصرف شدم، ولی الان می خوام ماشین بگیرم اگه کسی پیشنهاد خوبی بده می فروشمش، امروزم دوتا از بچه های PT تماس گرفتن و قیمت 3.1 دادن که به توافق نرسیدم. قابلتونم نداره دوست عزیز

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
اوکی 3100 که نه،به نظر من این قیمت مناسب نیست ،ولی اگه کمتر راه داره من 100 درصد خریدارم.

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
اوکی 3100 که نه،به نظر من این قیمت مناسب نیست ،ولی اگه کمتر راه داره من 100 درصد خریدارم.

دوست عزیز، یه نگاه به این لینک بندازین

Amazon.com: Sony VAIO Z Series VPCZ22AGX/B 13.1 LED Notebook Intel Core i7 i7-2640M 2.80 GHz 8GB DDR3 256GB SSD DVD-Writer Intel HD Graphics 3000 AMD Radeon HD 6650M Bluetooth Finger Print Reader Windows 7 Professional Black: Computers & Accessories

این مدل از لحاظ کانفیگ تقریبآ مشابه مال بنده هستش، با این تفاوت که CPU مال من Turbo هست و تا 3.33 روی هر کور می تونه پردازش کنه و تازه اصلآ معلوم نیست ساخت کجاس. قیمتو زده 2000 دلار که یه چیزی نزدیک 5 میلیون تومان میشه، اونم با دلار 2500. قیمتش خوبه دوست من...

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوست عزیز، یه نگاه به این لینک بندازین

Amazon.com: Sony VAIO Z Series VPCZ22AGX/B 13.1 LED Notebook Intel Core i7 i7-2640M 2.80 GHz 8GB DDR3 256GB SSD DVD-Writer Intel HD Graphics 3000 AMD Radeon HD 6650M Bluetooth Finger Print Reader Windows 7 Professional Black: Computers & Accessories

این مدل از لحاظ کانفیگ تقریبآ مشابه مال بنده هستش، با این تفاوت که CPU مال من Turbo هست و تا 3.33 روی هر کور می تونه پردازش کنه و تازه اصلآ معلوم نیست ساخت کجاس. قیمتو زده 2000 دلار که یه چیزی نزدیک 5 میلیون تومان میشه، اونم با دلار 2500. قیمتش خوبه دوست من...

این مقایستون اشتباه هست! این مدل 2011 و اوایل 2012 این لبتاب هست، به مدل دقیق CPU توجه کن i7-2640M دو نسل از i7 لبتاب شما جدید تر هست، گرافیک رو دقت کن AMD Radeon HD 6650M میدونی چقدر جدیدتر و قوی تر از 330 M هست؟ واسه DirectX 12 هست ولی واسه شما DirectX 10 هست. سایر مشخصات جدیدتر کارت شبکه ها و USB و اینها هم که بماند...

این مدل لبتاب خودتون رو هم سرچ کنین تو سایت سونی:

windows8 | check in page

میگه که از ویندوز 8 پشتیبانی نمیکنه و سونی براش درایور های رسمی ویندور 8 رو ارائه نمیده...

از این حرف ها که بگذریم من هدف خرید هست،اگه امکان اصلاح قیمت هست من خریدارم.ممنون.

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
این مقایستون اشتباه هست! این مدل 2011 و اوایل 2012 این لبتاب هست، به مدل دقیق CPU توجه کن i7-2640M دو نسل از i7 لبتاب شما جدید تر هست، گرافیک رو دقت کن AMD Radeon HD 6650M میدونی چقدر جدیدتر و قوی تر از 330 M هست؟ واسه DirectX 12 هست ولی واسه شما DirectX 10 هست. سایر مشخصات جدیدتر کارت شبکه ها و USB و اینها هم که بماند...

این مدل لبتاب خودتون رو هم سرچ کنین تو سایت سونی:

windows8 | check in page

میگه که از ویندوز 8 پشتیبانی نمیکنه و سونی براش درایور های رسمی ویندور 8 رو ارائه نمیده...

از این حرف ها که بگذریم من هدف خرید هست،اگه امکان اصلاح قیمت هست من خریدارم.ممنون.

بله توی زمینه درایور حق با شماست، ولی توی قطعات من به جرات می گم گرافیکی که توی این مدل هست از AMD خیلی سرتره و تمام بازیایی که لپتاپای بزرگ تو اجراش می مونن با رزولوشن Full HD شما می تونید اجرا کنید بدون یک میلی ثانیه Lag ، در رابطه با Windows 8 هم در حال حاضر روی دستگاه یه ویندوز 8 هست که با درایورای 7 نصب کردم و مثه بنز داره کار می کنه، در ضمن این مدل 4 تا هارد داره که Raid 0 هستش و خودتون می دونید این یعنی چه سرعتی، بر خلاف اون مدل که 2 تا 128 گذاشته روش

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
بله توی زمینه درایور حق با شماست، ولی توی قطعات من به جرات می گم گرافیکی که توی این مدل هست از AMD خیلی سرتره و تمام بازیایی که لپتاپای بزرگ تو اجراش می مونن با رزولوشن Full HD شما می تونید اجرا کنید بدون یک میلی ثانیه Lag ، در رابطه با Windows 8 هم در حال حاضر روی دستگاه یه ویندوز 8 هست که با درایورای 7 نصب کردم و مثه بنز داره کار می کنه، در ضمن این مدل 4 تا هارد داره که Raid 0 هستش و خودتون می دونید این یعنی چه سرعتی، بر خلاف اون مدل که 2 تا 128 گذاشته روش

من اون موقع که این لبتاب رو داشتم GTA رو با رزولوشن 720 با لگ اجرا میکرد!!! CPU و GPU این لبتاب با اون اصلا قابل مقایسه نسیت، درایور هم ،مخصوصا درایور گرافیک که برای ویندوز 8 سرتیفیکیت نشده باشه با اولین اجرای یک بازی سنگین متوجه اشکالاتش میشید.

در ضمن دو تا 128 رید صفر به مراتب یکپارچه تر و پرسرعت تر از 4 عدد هست،امنیت داده ای بسیار بالاتری هم داره.

حالا این بحث ها بی فایده هست چون من هر جور بگم شما بد برداشت میکنید، اگر قیمت مناسب برای معامله امکانش هست اغلام کنید اگر هم خیر ،امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.ممنون.

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
من اون موقع که این لبتاب رو داشتم GTA رو با رزولوشن 720 با لگ اجرا میکرد!!! CPU و GPU این لبتاب با اون اصلا قابل مقایسه نسیت، درایور هم ،مخصوصا درایور گرافیک که برای ویندوز 8 سرتیفیکیت نشده باشه با اولین اجرای یک بازی سنگین متوجه اشکالاتش میشید.

در ضمن دو تا 128 رید صفر به مراتب یکپارچه تر و پرسرعت تر از 4 عدد هست،امنیت داده ای بسیار بالاتری هم داره.

حالا این بحث ها بی فایده هست چون من هر جور بگم شما بد برداشت میکنید، اگر قیمت مناسب برای معامله امکانش هست اغلام کنید اگر هم خیر ،امیدوارم فروش خوبی داشته باشید.ممنون.
مشکل شما این بوده که روی سیستم عامل خودش همه ی اینکارا رو کردید، با 7 Ultimate هیچ Lagی نداره، خواستین ویدئو می ذارم. فرق یه لپتاپ با 4 تا هارد تو سرعت با یه لپتاپ با 2 تا هارد مثه ماشینه با موتور دوست عزیز، چون سرعت BUS دو برابر می شه، تست سرعت هاردش 500MBps ه ، قیمت هم تا 3.3 قیمت دادن دیروز دوتا از بچه ها 3.1 قیمت دادن، امروزم یکی دیگه 3.1 داده، به هر حال من مد نظرم 3.5 بوده، ولا با این اوضاع هرکی الان 3.3 بده تقدیمش می کنم، این قیمت مقطوعه، قابل هیچکدوم از دوستای گل پرشین تولزی هم نداره به مولا :)

Last edited:

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان، به علت نیاز مالی (برای خرید ماشین) قیمت به 3150 کاهش پیدا کرده، اون دوستانی که قیمت 3.2 دادن و رد شد، شمارهاتونو ندارم، هر کی خواست طی امروز یا فردا اعلام کنه(شماره تماس بنده، 09354933665 فقط خریدارای واقعی تماس بگیرن لطفآ، بنده کرمانشاه هستم، استانای همسایه تو اولویت هستند.

babak1556

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما قرار بود خبر بدی!!

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما قرار بود خبر بدی!!

حق با شماست، شماره دوستان پاک شد، چند روزم دسترسی به نت نداشتم، به هر حال داره فروش می ره، این غول کوچولو رو از دست ندید.

babak1556

Registered User
لایک‌ها
0
قیمت آخر و نحوه خرید پ خ بفرمایید

erroric

Registered User
لایک‌ها
0

لطفا قیمت پرت میخواین بدین پیام خصوصی کنین، الانم در حال مذاکره با یکی از دوستان رو قیمت 3050 هستیم.
زیر این قیمت هم امکان فروش نیست، چون باید یه لپتاپ چینی در پیت بخرم 2 تومان

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
لطفا قیمت پرت میخواین بدین پیام خصوصی کنین، الانم در حال مذاکره با یکی از دوستان رو قیمت 3050 هستیم.
زیر این قیمت هم امکان فروش نیست، چون باید یه لپتاپ چینی در پیت بخرم 2 تومان

2700؟! اگه به توافق نرسیدید، قیمت هم قیمت پرت نیست!

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست عزیز من قیمت این لپ تاپ رو ندارم ولی اگه آکش 6تومن یا تو اون مایه هست خداییش کمتر از 3و خورده ای ضرر کامل هست...آخه خیلی تمیزه.به نظر من کمتر از 3و خورده ای خریدا. داشت از فروشش منصرف بشین و یه چیز دیگه بفروشین

بالا