• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک فروند Sony VAIO Z117GG ساخت ژاپن

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوست عزیز من قیمت این لپ تاپ رو ندارم ولی اگه آکش 6تومن یا تو اون مایه هست خداییش کمتر از 3و خورده ای ضرر کامل هست...آخه خیلی تمیزه.به نظر من کمتر از 3و خورده ای خریدا. داشت از فروشش منصرف بشین و یه چیز دیگه بفروشین

قیمت خرید دو سال پیش 2700 هست، و خیلی وقت هست دو سری جدیدتر جاش رو گرفتن، آکش 6 تومن هست؟!!! ولی لپتاپ خیلی خوبی هست.من که کامل راضی بودم.

فروشنده عزیز هم اگه به قیمت 3 تومن معاملتون نشد من 2700 خریدارم.

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
قیمت خرید دو سال پیش 2700 هست، و خیلی وقت هست دو سری جدیدتر جاش رو گرفتن، آکش 6 تومن هست؟!!! ولی لپتاپ خیلی خوبی هست.من که کامل راضی بودم.

فروشنده عزیز هم اگه به قیمت 3 تومن معاملتون نشد من 2700 خریدارم.
قیمت خرید دوسال پیش مک بوک بنده هم 1500 بود(ایر) اما حالا 3500 به بالا هست.
ملاک قیمت دوسال پیش نیست.بلکه قیمت الانه

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358

درسته حرفتون،البته الآن 2 سالی هم میشه مدت تاپیک زدنتون! ولی کو خریدار به اون قیمت:D

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
درسته حرفتون،البته الآن 2 سالی هم میشه مدت تاپیک زدنتون! ولی کو خریدار به اون قیمت:D

دوبار این تاپیک فعال شده همش دان بوده به علت اینکه منصرف شدم از فروشش، الانم خیلی از دوستان پیشنهاد بالای 3 تومان دادن ولی نخواستم بفروشم، توی alldigitall هم بود آگهیش تا 3.2 قیمت خورد ماه گذشته ولی اونموقع زمانی بود که قصد فروش نداشتم.

به به آقا پدرام، چطوری برادر؟ قابلتو نداره دوست عزیز، نمی دونم چرا هرکی هرچی می خواد بفروشه یه سری هستن فقط می خوان بزنن تو سر مال، کسایی که این لپتاپ دستشون بوده از جمله خود شما و آقای آرش خوب می دونن یکی از بهترین لپتاپ های حال حاضر جهانه و حتی سونی مشابهشم نمی زنه دیگه.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
دوبار این تاپیک فعال شده همش دان بوده به علت اینکه منصرف شدم از فروشش، الانم خیلی از دوستان پیشنهاد بالای 3 تومان دادن ولی نخواستم بفروشم، توی alldigitall هم بود آگهیش تا 3.2 قیمت خورد ماه گذشته ولی اونموقع زمانی بود که قصد فروش نداشتم.

شما رو نگفتم دوست عزیز، در جواب کامنت بالایی نوشتم که برای فروش گذاشتن.

saranipedram

Registered User
لایک‌ها
11
اتفاقا من مشتری رو دارم.ولی دقت کنی نوشتن تعویض.چون میترسم اگر پولش رو بگیرم خرج کنم و دیگ هیچی نمونه.دوستانی عزیزی از همین جا 3800 میخوان.یکیشون هم همشهری هست و اومد دستگاه رو دید.
بگذریم.همان طور که گفتم ملاک قیمت امروز هست.اگر دلار بشه 500 تومن یا بشه 10 هزار تومن.مهم قیمت روزه نه دوسال پیش

erroric

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لپتاپ به قیمت 3.300 فروخته شد به کاربر عزیز salar221

ایشالا مبارکشون باشه، لپتاپم همینجا گفتم تا هر وقتی که دست خودشون باشه من از لحاظ سالم بودن گارانتی می کنم براشون، گرچه یکسال از گارانتی خودش مونده هنوز.

salar221

Registered User
لایک‌ها
45
بله لپ تاپ صحیح و سالم به دستم رسید.بدون کوچکترین خط و خش و کاملا سالم.با تشکر از استارتر محترم.

بالا