• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک گوشی نایاب ... LG Optimus LTE LU6200

aligodsmack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز ، مشکل از گوشی نیست ، مشکل از ایران هست که هنوز تکنولوژی 20~30 سال پیش رو داره استفاده میکنه! این گوشی یکی از جدیدترین تکنولوژی های ارتباط پر سرعت رو داره ! پس طبیعتا قیمتش بالاست
نمیشه واسه تکنولوژی که ما تو ایران ندارم بزنیم تو سر گوشی !
حالا بازم صبر کنید که استارتر تاپیک بیاد جواب بده! چون توی مشخصات گوشی نوشته نوع باند ارتباطی CMDA هست ولی خب می بینید که داره روی GSM هم کار میکنه! خدارو چه دیدی شاید GPRS هم داشته باشد

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
دوستان عزیز من خودم وقتی دیدم طرف این گوشی رو آنلاک کرده و روش سیم کارت داره تعجب کردم !
انشاا... در اولین فرصت تنظیمات GPRS رو دستی روش وارد میکنم و نتیجش رو خدمت دوستان عرض میکنم

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
دوست عزیز ، مشکل از گوشی نیست ، مشکل از ایران هست که هنوز تکنولوژی 20~30 سال پیش رو داره استفاده میکنه! این گوشی یکی از جدیدترین تکنولوژی های ارتباط پر سرعت رو داره ! پس طبیعتا قیمتش بالاست
نمیشه واسه تکنولوژی که ما تو ایران ندارم بزنیم تو سر گوشی !
حالا بازم صبر کنید که استارتر تاپیک بیاد جواب بده! چون توی مشخصات گوشی نوشته نوع باند ارتباطی CMDA هست ولی خب می بینید که داره روی GSM هم کار میکنه! خدارو چه دیدی شاید GPRS هم داشته باشد

منظور ایشون زدن سر مال نبود بلکه به نکته ای اشاره کردن که قبلا بنده هم گفتم ..اینکه عملا با این گوشی شما باید قید اینترنت رو بزنید! دیگه این بحث ها که مشکل از ایرانه و تو این زمینه عقب مونده هستیم مشکلی رو حل نمیکنه..بیشترین جایی که این قضیه ضعفشو نشون میده عدم امکان استفاده از تکنولوژی A-GPS هست
حالا ایشالا این دوستمون تست کنن و با توجه به انلاک شدنش ممکنه GPRS و Edge هم روش قابل استفاده بشه

shervin_aleta

Registered User
لایک‌ها
1
اخرین قیمت مد نظرتون را محبت میکنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
اخرین قیمت مد نظرتون را محبت میکنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
پخ شد ...

حول و حوش دو ماه

شرمنده دوست عزیز ...

راستی دوستان تنظیمات GPRS روی گوشی فعال شده و هم با ایرانسل و هم با همراه اول کانکت میشه !

ashyani

Registered User
لایک‌ها
116
ببخشید برای زبان پارسی در این گوشی هم کمی توضیح میدهید

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
تو مسیجها حروف فارسی رو جدا جدا نشون میده ولی خوندنش مشکل نیست
تو اندروید دیگه زبان فارسی مشکلش حل شده اس... نهایت واسه مسیج از نرم افزار مرسال استفاده می کنی برای مرورگر هم که نرم افزار زیاده...
+
حجت جان این طور که میگی هم gprs اوکی شده هم انلاکه با توجه به امکاناتی هم که داره واقعا" می ارزه... فقط غیر کارتن لوازم دیگه اش که هست ؟ (شارزر و هندزفری و...) آره؟

mohsen_gh97

Registered User
لایک‌ها
3
TV هم داره؟! رسیور؟ آنالوگ؟ دیجیتال؟!:D
پ.خ کردم خدمتتون

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
تو اندروید دیگه زبان فارسی مشکلش حل شده اس... نهایت واسه مسیج از نرم افزار مرسال استفاده می کنی برای مرورگر هم که نرم افزار زیاده...
+
حجت جان این طور که میگی هم gprs اوکی شده هم انلاکه با توجه به امکاناتی هم که داره واقعا" می ارزه... فقط غیر کارتن لوازم دیگه اش که هست ؟ (شارزر و هندزفری و...) آره؟
احسان جان من همراه گوشی فقط شارژر و یو اس بی تحویل گرفتم ...

TV هم داره؟! رسیور؟ آنالوگ؟ دیجیتال؟!:D
پ.خ کردم خدمتتون
پاسخ داده شد ...

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
اخرین قیمتی که میتونی بدی را پ خ کن

sibesorkh2

Registered User
لایک‌ها
16
سلام میشه در مورد tv اش توضیحات کامل بدی؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
ترو خدا اینارو نزاریییییید .... به خدا همیشه اعصابم خورد میشه مرض تک بودن داره منو میکشهههههههههههههههههههههه

شما که واقعا تک بودن داره خفت میکنه یا با اون امضاهات که میزاری یا با این عکس اواتارت نمیدونم عکس قحطیه عکس این مرتیکه را گذاشتی کلا یجور عقده داری ظاهرا من موندم چرا موندی تو ارومیه واسه شما جاهای زیادی هستش بری
شرمنده از استارتر تاپیک

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
سلام میشه در مورد tv اش توضیحات کامل بدی؟
سلام ... حقیقتش رو بخوای اطلاعات چندانی در مورد TV گوشی ندارم و نمیدونم بیشتر تو چه مناطقی ممکنه جواب بده

استارتر این گوشی که تو آواتارته چه مدلیه ؟ یادمه قبلا توسط سامسونگ ارائه شده بود و برای موزیک بود . داریش ؟ تو ایران اومد اصلاً ؟
این گوشی مدلش سامسونگ سرناتا هست ... یه مدتی داشتمش خداییش عجب گوشی بود! علاوه بر تک بودن کیفیت پخش موزیکش حرف نداشت. تو ایران اومد ولی خیلی محدود

بالا