• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش یک گوشی نایاب ... LG Optimus LTE LU6200

N_Slayer

Registered User
لایک‌ها
25
شما که واقعا تک بودن داره خفت میکنه یا با اون امضاهات که میزاری یا با این عکس اواتارت نمیدونم عکس قحطیه عکس این مرتیکه را گذاشتی کلا یجور عقده داری ظاهرا من موندم چرا موندی تو ارومیه واسه شما جاهای زیادی هستش بری
شرمنده از استارتر تاپیک

اولا اسمش مرتیکه نیستُ شاهین نجفیِ ، دوما ادبیات شما موقع حرف زدن نشان دهنده شخصیت شماست ، سوما اگه خواستید جواب بدید لطفا پیغام خصوصی بدید تا شرمنده استارتر نشیم .

manihs

Registered User
لایک‌ها
433
​گوشی به مهدی آقای عزیز (کاربر دلفین) فروخته شد ...

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
اولا اسمش مرتیکه نیستُ شاهین نجفیِ ، دوما ادبیات شما موقع حرف زدن نشان دهنده شخصیت شماست ، سوما اگه خواستید جواب بدید لطفا پیغام خصوصی بدید تا شرمنده استارتر نشیم .

اهان الان یعنی شما داری از این مرتیکه شاهین مرتد طرفداری میکنی البته همچین عجیب هم نیست چونکه احتمالابچه محل بودید اتفاقا مرتیکه خیلی هم خوبه حیف که جاش نیست باید بدتر از اینها به این مرتد گفت از قصد هم اینجا گفتم تا بقیه بدونن با کی دارن معامله میکنن بعدشم ظاهرا خیلی سوختی اگه تو بازارچه را بگردی کرم سوختگی هم موجوده میتونی تهیه کنی نمیدونم چرا مدیریت با همچین اشخاصی که از چنین عکسهایی استفاده میکنن برخورد نمیکنه

Last edited:

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اهان الان یعنی شما داری از این مرتیکه شاهین مرتد طرفداری میکنی البته همچین عجیب هم نیست چونکه احتمالابچه محل بودید اتفاقا مرتیکه خیلی هم خوبه حیف که جاش نیست باید بدتر از اینها به این مرتد گفت از قصد هم اینجا گفتم تا بقیه بدونن با کی دارن معامله میکنن بعدشم ظاهرا خیلی سوختی اگه تو بازارچه را بگردی کرم سوختگی هم موجوده میتونی تهیه کنی نمیدونم چرا مدیریت با همچین اشخاصی که از چنین عکسهایی استفاده میکنن برخورد نمیکنه

اين چه طرز صحبت کردنه مديريت بايد با شما برخورد کنه که ادبياتتون رو درست کنيد

بالا