shahabshahi
Registered User
: ))))) پرچمه بچه فلاح بالاستو باهوش باش سنبل ما باش
توی باند گفتم مورد علاقم اینه. به اون راحتیم که میگی
نیست . توی خوب فروختنش شک نکن
فقط نمیدونم چرا به خودت گرفتی انگار به خودت شک داری
کیوان بی خیال
: ))))) پرچمه بچه فلاح بالاستو باهوش باش سنبل ما باش
توی باند گفتم مورد علاقم اینه. به اون راحتیم که میگی
نیست . توی خوب فروختنش شک نکن
فقط نمیدونم چرا به خودت گرفتی انگار به خودت شک داری
نکنه بچه محلیم: ))))) پرچمه بچه فلاح بالاس
کیوان بی خیال
dge chi doos dari vasat radif konam
goftam too sare sag bezani rikhte
hala tarafaye shoma pool vase in ashghala midan ye bahse dgs
beharhal sistem fooroosha bayad noon bokhoran dge
نه.یکم اینورتر.تخنی.ولی بچه های فلاحو دوس میداریمنکنه بچه محلیم
اوچیک بچه ها تختیم هستیم بابا ولی خودمونیم یکم اینور تر نیستیا خیلی اونور تری ولی تو قلب مایینه.یکم اینورتر.تخنی.ولی بچه های فلاحو دوس میداریم
میدونم چیه عزیز اگه اونو 300 میخوای بچپونی به خلق و الله نظرمو راجب این عوض کردیakh damet garm
shahab bache mahalet nemidone DLS chiye
beshin bahash sohbat kon
من نوکرتم یه مدت مقدم بودیم اومدیم اینوراوچیک بچه ها تختیم هستیم بابا ولی خودمونیم یکم اینور تر نیستیا خیلی اونور تری ولی تو قلب مایی
dls!!!!چی بگم والا!!؟؟akh damet garm
shahab bache mahalet nemidone DLS chiye
beshin bahash sohbat kon
عزیزم همه چیز قدرته ؟؟؟taypike ezafaro pak kardam khoob befrooshi
موش نخورتت بابا پس چرا به ناحق حرف میزنی؟؟؟؟اونکه نوشته630 665 روز پشته ویترینش میمونه خواهشا شمایی که یبار رفتید عباسی نظر ندید پشت شهرداری یا عباسی فرقش چیه؟نه بابا موش نخورتت ..... یه امپیلی داشتم حرجا میرفتم خون پرش 300 برمیداشت مام 300 دادیم فرداش رفتیم دیدیم قیمت زده
روی امپیلیم 630 تومن ... اصلا عجله ای برای فروشش ندارم حتی توی زهنم افزایش قیمت هم هست
راسی چند تا اشتباهعزیزم همه چیز قدرته ؟؟؟
دیروز یکی از دوستان خریده بود چینی بود ولی مارکشو ندیده بودم از این عنکبوتیها بود که 2 برابر 306 divisi بود که داشتم
یعنی مگنت و تویتر عجیب بزرگ بود و rms900 من نشتم توی ماشین با همون یه دونی ساب وقتی میکوبید من روی صندلی ماشین تکون میخوردم.
ولی چه فایده کیفیت نداشت فقط صدای کوبیدن بود. واسه اینه همه جا قدرت نیست.
مثلا 7018 کنورد باند خوبیه ها ولی گنگه میدونی صدا مبهمه حتی اون ویتنامی های پشت ابیش که قدیمیو اصل بودن.
خوبیه پاییونر اینه مخصوصا قدیمی ها وضوح صدای خوبی داره. نظر کاملا شخصیه.
شمایی که انقدر ادعای سیستم بازی میکنی باید به وضوع صدا بیشتر از قدرت صدا اهمیت بدی
برو بآو مومن پلاستیکی !تو چی میگی دیگه : ))))))))))))
البته نظر ایشون راجب سابی که تو امضام گزاشتم هستش نه سابی که توعکس بالاستببین استارتر کسی که میره طرف Sq یا همون کیفیتی به قولا دانشش یک دهمه کسی که میره سمت SPL یا همون قدرتی که شما میگی نیست
تو Sq فقط و فقط...تاکید میکنم فقط به قطعات بستگی داره و انتخاب محل مناسب برای نصب استیج عقب و جلو
و یه صدای فلت یا یه وکال خوب هم شما بخوای بهش برسی نیازمند قطعات خوبه همینو بس
ببین برند پایونیر من هنوز رو میدرنجش قسم میخورم یه سری کامپوننتاش درسته توییتر و میدبیس ضعیفی داره ولی میدرنجش پر از دیتیل
در ضمن دیگه علم صوتی به یه جایی رسیده تو ایران که مثل قدیم به ساب 4 کوئل نگن دبل مگنت یا به 6975 نگن end کواکسیال!!
ساب کیوان هم بعله برا طاقچه خوبه ولی هنوز هم میگم شما 4 میلیونم رو طاقچه ساب بزاری صدایی نمیگیری
در کل ساب کیوان با اینکه میدونه خودشم میدونه متنفرم از DLS ولی واقعا ساب Free Air خوبی هستش
"مخلص"