• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 1 جفت باند 6975 اصل 300w (فوق العاده تميز)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
برو بآو مومن پلاستیکی !
برو با 6975 صدا بگیر بعد به خودت بگو Sound Man =))))))
اخه چی بگم به تو!!!دستت نرسیده پیف پیف!!!بحث spl sql میکنی!!!!اینهمه بیکار صبح تا شب پای نت علافن تو هم یکیش.تو که از برند با سابقه ای مثه dls متنفری.تو که نمیدونی اساسن ساب FA پارامتراش جوریه که با فضای زیادی باکس میشه و بازدهیش رو طاقچه میتونه بیشتر باشه.تویی که نمیدونی چون ندیدی...من به تو چی بگم اخه!؟؟ :D

خب من ادعای سیستم بازی دارم چرا چون سوادش دارم شما از کجا فهمیدی که سیستم من قدرتی هستش
تو پارامترهای ساب پارامتری به نام qts هستش که دقت ساب نشون میده توعکس نوشته qts:/24
میتونی یه ساب نشون بدی که دقت این ساب داشته باشه که تو ایران باشه؟
شهاب حتی ساب گلیدن های اند این پارامتر نداره
پس مطمین باش که سیستم من کاملا کیفیتی هستش اگه میخوای بقییشم بگم:D
درمورد qts دی ال اس موافقم باهات :D
اما من معتقدم پارامتر 50% تاثیر داره نوع استفاده و صداگیری از یه ساب یه تخصصه :cool::D

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
sql نه و Sq
دستم نرسیده ؟ =))) شوما برو با 7150 حال کن هر چیو فک کنی زیر تست رفته
مومن پلاستیکی اولا یه ساب دیگه منظورم بود
قطعاتم خواستی بیا تو همین تاپیک عکساشو تاریخ دار بذاریم تا بلکه حداقلش عکساشو داشته باشی :D:D

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
افرین امپیلی که با هاش درایوش کنی هم مهمه ابته البته اصل همون پارامتر های ساب هست وقتی چنین سابی داشته باشه اونوقت باید از امپیلی مونویی استفاده کنی که دمپینگ فکتوری بالا داشته باشه که اگه کلاس ab باشه بهتره
مثل dls A6 که شب واست عکسش میزارم
پس جناب استارتر میبینی که ما همه اهل sq هستیم و 6975 جایی واسه این حرف ها نداره;)

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
افرین امپیلی که با هاش درایوش کنی هم مهمه ابته البته اصل همون پارامتر های ساب هست وقتی چنین سابی داشته باشه اونوقت باید از امپیلی مونویی استفاده کنی که دمپینگ فکتوری بالا داشته باشه که اگه کلاس ab باشه بهتره
پس جناب استارتر میبینی که ما همه اهل sq هستیم و 6975 جایی واسه این حرف ها نداره;)
کیوان جان اجباری بر آنالوگ بودن نیست !
ببین فقط باید Impedance یا مقاوت ظاهری پایینی داشته باشیم اونم اگه داری کیفیتی جمع میکنی چون بیس و صدارو از فلت بودن در میاره و جلوگیری از داغ شدن
dls a6 انتخاب خوبیه

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
به نظر من امپدانیس بالا بهتره 4 اهم بهتر از 2 اهم و 2 اهم بهتر از 1 اهم
A6 دارم آکبند واسه همین ساب گرفتم

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
دمپینگ فکتور کیوان جان نسبت امپدانس داخلی به خارجی هستش
DF = Z(loud) ÷ Z(source) ok
میدونی که همیشه امپدانس داخلی یا سورس داریم ! و سیم هم خود به خود یه مقاومتی داره
به نظر من 2 اهم بهترین حالت هستش برای دمپینگ بالا
Z لود یا همون امدانس ورودی هستش یا همون مقاومت ساب شماست !
Z سورس همون امپدانس امپ شماست یا مقاومت خروجی یا علمی ترش تولیدی هستش !
مخلص

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
من نفمیدم اصن 75 چیکار کرده باتو که ول کن نیستی.عزیز من گذشته از بحث فنی 75 زمانی متولد شد که کسی کواک نمیدونس چیه...حالا وقته احترام گذاشتن به این 80واته سوپر بیسه :D بعضی وقتا گذشته از هر چیزی احترام به عقاید مهمتره ;)
with RESPECT

shahabshahi

Registered User
لایک‌ها
141
دمپینگ فکتور کیوان جان نسبت امپدانس داخلی به خارجی هستش
DF = Z(loud) ÷ Z(source) ok
میدونی که همیشه امپدانس داخلی یا سورس داریم ! و سیم هم خود به خود یه مقاومتی داره
به نظر من 2 اهم بهترین حالت هستش برای دمپینگ بالا
Z لود یا همون امدانس ورودی هستش یا همون مقاومت ساب شماست !
Z سورس همون امپدانس امپ شماست یا مقاومت خروجی یا علمی ترش تولیدی هستش !
مخلص
من هنوز حرفی باتو ندارم :D البته جزوه هاتو خوب حفظ کردی فک کنم دبیرستان دینیت خوب بوده :D

keyvan66

Registered User
لایک‌ها
476
من نفمیدم اصن 75 چیکار کرده باتو که ول کن نیستی.عزیز من گذشته از بحث فنی 75 زمانی متولد شد که کسی کواک نمیدونس چیه...حالا وقته احترام گذاشتن به این 80واته سوپر بیسه :D بعضی وقتا گذشته از هر چیزی احترام به عقاید مهمتره ;)
with RESPECT
عقایدی که داری راجبش صحبت میکنی اشتباه
همون موقع هم باندای بهتری بود ممثل jbl سنگی
در رده خودش 718 بود که با هم مقایسه می شدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا