ehsan_rabani
Registered User
فروخته شدند...
Last edited:
باز ما اسکل ه جمع شدیم.. علی یه مشکی اکبند هم 1 ساله دارم.. میخواستم الان اونم بزارم. گفتم اولا" که کسی نمیخره اکبند بعدشم دیگه خنک میشه...وای خدای من پدر گالکسی نوت پی تی دوباره اومد تازه با دو تا نوتم اومد:lol:.این آقا احسان کارش خیلی درسته
احسان جان حالا که هر دوتاش رو کنار هم داری به نظرت رنگ سفیدش خوشگلتره یا مشکیش؟
سلام دادا. کوچیکتم بزار ببینیم چی میشه.سلام حاجی .مشکی رو با اون شرایط می دی دادا؟
فدای تو دادابه به سلام پدر نوت
اون عبارت سلام به دوستان ودشمنان خیلی جالب بود یادم باشه ازش استفاده کنم البته حق کپی رایت محفوظه
امیدوارم خوب بفروشی
50 تومن کیف و گاردش ه.. ولی تا اینجا مال شمامشکی رو 920 خریدارم
داش احسان ما رو دریاب.این تازه داماد امونمو برید:blush:
والا مشکی ه رو 925 پ خ دادن براش...احسان یکی از هم شهری ها عمامه و عبای منو در اورده یه نوت سفید میخواد دانشجو هم بنده خدا اخر اخر زورشم بزنه 900 میتونه بده گیر داده نوت سفید میخوام براش میتونی کاری کنی؟
مهدی کیف چرم 700 هزار تومن ی داری تو ؟؟؟احسان با کیف چرم 700 نوت مشکیرو تعویض نداری 230 سر میدم؟
خخخخ آمین!خدا آرزوی تموم جوونارو برآورده کنه
آآآآآآآآآآآآآآاامیییییییییییییییییییییین
منم قبلا 2تاشو داشتم البته کدوم خوشکله نظر شخصی فرد هست اما بنظر من سفیدش محشرهوای خدای من پدر گالکسی نوت پی تی دوباره اومد تازه با دو تا نوتم اومد:lol:.این آقا احسان کارش خیلی درسته
احسان جان حالا که هر دوتاش رو کنار هم داری به نظرت رنگ سفیدش خوشگلتره یا مشکیش؟
ج دادم.دادا جواب پخو بیزحمت بده منتظرم حاجی
سفید و مشکی زیاد فرق نداره ولی صورتی خیلی دل رباست...:wacko:منم قبلا 2تاشو داشتم البته کدوم خوشکله نظر شخصی فرد هست اما بنظر من سفیدش محشره