• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 فروند galaxy note 16 gig در حد آک...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
ج دادم.

سفید و مشکی زیاد فرق نداره ولی صورتی خیلی دل رباست...:wacko:
دادا احسان اگه صورتی گیرت اومد حتما خبرم کن....قبلا اس2 صورتی داشتم خیلی محشر بود فروختمش به همسایمون...همون موقع نوت صورتی گیرم اومد860اکبند....اردیبهشت ماه بود...یادش بخیر

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
مرد حسابی ما انقدر شهید دادیم که تو گوشی صورتی دستت بگیری؟ :hmm:
_
اوکی دادا...:rolleyes:
داداش به ناخونام میاد یادته اون وان ایکسه؟ازم بردنش ..... راستی بنظرت چکار کنم؟واسه یارو فرستادم وقتی بهش رسید گوشیشو خاموش کرد

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
نوت مشکی توسط بنده از داش احسان با مرام خریداری شد و انشاالله تا امشب هزینه واریز میشه که فردا زحمتشو بکشن.خیلی مردی دادا.طرف کلی خوشحال شد

yaghihaghi

Registered User
لایک‌ها
86
حیف که من نه پولشو دارم و نه دیگه حوصلشو ...

خوب بفروشی دادا احسان !

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
داداش به ناخونام میاد یادته اون وان ایکسه؟ازم بردنش ..... راستی بنظرت چکار کنم؟واسه یارو فرستادم وقتی بهش رسید گوشیشو خاموش کرد
نمی دونم کدوم قضیه رو میگی دادا ؟
نوت مشکی توسط بنده از داش احسان با مرام خریداری شد و انشاالله تا امشب هزینه واریز میشه که فردا زحمتشو بکشن.خیلی مردی دادا.طرف کلی خوشحال شد
فدای تو
سفیدو 1 تومن خریدارم
گوشی 45 روز کار کرده. یهنی 320 تومن زیر قیمت اک ؟ یعنی روزی 8000 تومن کسر می کرده... :دی

حیف که من نه پولشو دارم و نه دیگه حوصلشو ...

خوب بفروشی دادا احسان !
نبینم غم ه تو مرد...
__
ایشالا مشکل تون حل میشه دادا شما هم..

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
نمی دونم کدوم قضیه رو میگی دادا ..
بابا گوشیو واسه یکی فرستادم بعد قرار بود یه گوشیه دیگه واسم بفرسته وقتی گوشیه من به دستش رسید خطش رو خاموش کرد...خوشبختانه فاکتور گوشیو دارم........بنظرت چکارکنم دادا؟گفتم از شما که سابقه ی بیشتری داری بپرسم...راستی شماره کارت و اسم یارو رو هم دارم

mego

Registered User
لایک‌ها
255
بابا گوشیو واسه یکی فرستادم بعد قرار بود یه گوشیه دیگه واسم بفرسته وقتی گوشیه من به دستش رسید خطش رو خاموش کرد...خوشبختانه فاکتور گوشیو دارم........بنظرت چکارکنم دادا؟گفتم از شما که سابقه ی بیشتری داری بپرسم...راستی شماره کارت و اسم یارو رو هم دارم

اگه کارتون و فاکتور و اسم و آدرس و شماره کارت و ... هم داشته باشی فایده نداره.چیزی که رفت دیگه رفت.

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
نه بابا.. چیکار کنم نداره میتونه بره کلانتری یه فرم پر کنه تشکیل پرونده بده...دیگه یه جوری میگین انگار مملکت قانون نداره.. شما فقط برو کلانتری اونا واست اوکی می کنن... بعد میری دادسرار واسه طرف قاضی پیگیری ه قضایی صادر میکنه... میرن از در خونش جلب می کنن اش تا تو رضایت ندی هم ولش نمیکنن...
کدوم شهری دادا ؟

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
انجام شد دادا...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

اقا محمد شما مثه اینکه نذر کردی با مشهدی ها معامله کنی:دی

foja

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
سلام استاد یه نگاهی به امضامون بنداز واسیه نت مشکی البته ما رو ببخش کوچیکتیم امتیازت تمامه امضامو میارزه استاد

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
:cool:...فکر کنم لو رفتیم...
:دی
سلام استاد یه نگاهی به امضامون بنداز واسیه نت مشکی البته ما رو ببخش کوچیکتیم امتیازت تمامه امضامو میارزه استاد
چش ام کف ه پات دادا.. نوت مشکی ه فروخته شد. اصولا وقتی فروخته میشه همه میان تازه پیشنهاد خرید و تعویض میدن..:(

cm.punk

Registered User
لایک‌ها
2
سلام سفیده رو با امضام تعویض می کنید؟ اگه اره پ خ بفرمایید و بگید چقدر باید سر بدم.....

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470

خوب بچه های مشهدی گلن دیگه حالا چه بفروشیم چه بخریم.البته کل بچه های پی تی گلنا.هر گلی یه بویی داره:blush:کوچیک همه بچه های پی تی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا