mohsen-big
Registered User
دادا بجا ما یه بوقی بزن باهاش
داداش شیرازم اما گوشی اصفهان هست....از اونجا رفتن....کلانتری رفتم خودشون گفتن یه فرم مفقودی گوشی پر کن منم پر کردم گفتن برو 3ماه دیگه بیا......فکر نکنم ابی ازشون گرم بشهنه بابا.. چیکار کنم نداره میتونه بره کلانتری یه فرم پر کنه تشکیل پرونده بده...دیگه یه جوری میگین انگار مملکت قانون نداره.. شما فقط برو کلانتری اونا واست اوکی می کنن... بعد میری دادسرار واسه طرف قاضی پیگیری ه قضایی صادر میکنه... میرن از در خونش جلب می کنن اش تا تو رضایت ندی هم ولش نمیکنن...
کدوم شهری دادا ؟
حالا مدل گوشی چی بوده؟داداش شیرازم اما گوشی اصفهان هست....از اونجا رفتن....کلانتری رفتم خودشون گفتن یه فرم مفقودی گوشی پر کن منم پر کردم گفتن برو 3ماه دیگه بیا......فکر نکنم ابی ازشون گرم بشه
بابا وان ایکس سفید...اگه گوشی الکی بود که بیخیالش میشدمحالا مدل گوشی چی بوده؟
بابا وان ایکس سفید...اگه گوشی الکی بود که بیخیالش میشدم
می دونم به چی فکر میکنی. اتفاقا درستم فکر میکنی محسن...دادا بجا ما یه بوقی بزن باهاش
نه داداba GalaXy s2 TaaViz mikoniii?
دادا رام نیست tsf shell هست. لانچر ه با کلاسی ه...دادا چه رامی زدی واسه گوشیت ؟ لینکی چیزی ازش داری ؟
نبینم گالکسی نوت رو زمین بمونه...خداییش به این میگن گوشی.من و حجت و یاسر به اتفاق به این نتیجه رسیدیم که هیچی گالکسی نوت نمیشه.من که دوباره یه نوت خریدم .به نظر من نوت تنها گوشی ای هستش که به اندازه پولی که میدی داخلش سخت افزار بکار رفته.
نبینم گالکسی نوت رو زمین بمونه...خداییش به این میگن گوشی.من و حجت و یاسر به اتفاق به این نتیجه رسیدیم که هیچی گالکسی نوت نمیشه.من که دوباره یه نوت خریدم .به نظر من نوت تنها گوشی ای هستش که به اندازه پولی که میدی داخلش سخت افزار بکار رفته.
اره واقعا" گوشی ه خوبیه...آره خدایی
منم دارم وسوسه میشم دوباره بخرم .
آپ واسه داش احسان گل
پ خ دادم....salam sefidesho 1 toman kharidaram
salam sefidesho 1 fori kharidaram lotfan javabetoono baram p kh konid montazeram
جوجه بدنساز ه بدن نما... :دیهمشهری خوب بفروشی
یکی سراغ دارم واقعا در حد اک هست...کره هست....نمیدونم موجود داشته باشه یا نه ...خواستی بگو واست پیگیری کنم....قیمتشو اخرش به من گفت 1تاحسان جان نوت سفید بدون گارانتی سراغ نداری؟کره ای باشه که دیگه چه بهتر
فدای تو دادا...بابا پی تی به هم ریخته شما به دنبال گوشی هستین:دی
اقا احسان خوب بفروشی دادا
دادا 1050 خواستن ندادم. گرونتر از این حرفاس....dadash vase man p kh nayoomade shomaram 09378211278 sms bedin merci
مشکی کره ای اکبند یه دونه دارم.احسان جان نوت سفید بدون گارانتی سراغ نداری؟کره ای باشه که دیگه چه بهتر