قیمت و اطلاعات مورد نیاز ارسال شد.سلام دوست عزیز، یک عدد GT01 جهت خرید لازم دارم ،لطفا قیمت خرید خارج از ایسام +شماره کارت + و.... در پیام خصوصی اعلام بفرمایید.
سلامسلام
همون طور که همه عزیزان اطلاع دارن برو بچه های شرر رر رر رر یف دزد اکثرا قبل از حرکت دادن ماشین کابل باتری رو فورا فورا فورا فورا قطع میکنن در عرض چند ثانیه یعنی حتی امکان اساماس توسط دستگاه شما نیست حالا سوال من اینه به فرض قبل از دزدیدن در عرض یک هزارم ثانیه در کاپوت رو باز کردن و و کابل اتصال باتری رو کامل قطع کردن دستگاه از کار میفته ؟
یه همچین امکانی هست یه سنسور یا یه خازن به دستگاه هت وصل باشه به صورت کاملا هوشمند وقتی که برق دستگاه که به نا به گفته خودتون وصله به باتری قطع شد فورا باتریی که رو خود دستگاه هست و 48 ساعت شارژ داره بیاد تو مدار و مختصات و موقعیت و .... رو تو اون 48 ساعت بفرسته ؟
البته تا وقتی که دستگاه برق شو از باتری ماشین میگیره باتری خودش شارژو نیگر داره تا اون روز مبادا که بالا به هش اشاره کردم
ممنون میشم کامل جواب بدی در مورد دستگاه 02
سلامسلام
من مدل GT01 را تو اینترنت پیدا نکردم می توانید لینک دفترچه راهنما یا عکس تنظیمات GPRS اش را قرار بدید؟ مدل های مشابه زیاد بودند(از نظر ظاهری) اما نمی دانم مال شما کدام یکی هست چند تا سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید:
- اشکالی نداره اتصال شارژر به باتری ماشین همیشه وصل باشه؟
- باتری قابل تعویض هست؟
- اعتماد سازی برای خرید با توجه به اینکه تازه وارد هستید به چه صورت هست؟ امکان ارسال بعد پرداخت را دارید؟
ممنون
1- داخل دستگاه یک سیمکارت نصب میشهسلام
دوست عزیز میشه یه کمی توضیحات بدید ؟
اینکه آیا باید سیم کارتی چیزی استفاده بشه داخل ردیاب ( برای پیامک ) ؟
اگر آره چه نوع سیم کارتی با همه ی سیم کارت ها کار میکنه ؟
خود ماشین آلارم داره ؟
اگر نداره امکانش هست وقتی دزدگیر ماشین صداش در میاد اینم فعال بشه ؟
یه کم توضیحات بفرستید ممنون میشم چون یکی لازم دارم میخوام قبل از خرید مطمعن بشم
قابلیت ردگیری از طریق پنل هم وجود داره ولی نیاز به خرید اشتراک از یکی از سایتهای داخلی یا خارجی وجود داره.
پنل خارجی حدود سالانه 10 دلار باید باشه.
دوست عزیز از مدتی پیش ما یکسال پنل سایت ردیابی اینترتی رو بصورت رایگان در اختیار خریدارانمون میذاریم. لازم نیست هزینه اضافه ای برای این موضوع انجام بدید.این پنل رو از چه سایت هایی میشه تهیه کرد؟ یعنی این سایتهای داخلی که الان هستند پنلشون برای gps هایی غیر از gps های خودشون هم قابل فعال سازیه ؟
میشه یه مثال بزنید؟
دوست عزیز از مدتی پیش ما یکسال پنل سایت ردیابی اینترتی رو بصورت رایگان در اختیار خریدارانمون میذاریم. لازم نیست هزینه اضافه ای برای این موضوع انجام بدید.
Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk