• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 مدل ردیاب GPS خودرو با قیمت استثنایی

آپارتمان

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوست عزیز، یک عدد GT01 جهت خرید لازم دارم ،لطفا قیمت خرید خارج از ایسام +شماره کارت + و.... در پیام خصوصی اعلام بفرمایید.

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
خریداران عزیز، موجودی رو به اتمامه!

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام

همون طور که همه عزیزان اطلاع دارن برو بچه های شرر رر رر رر یف دزد اکثرا قبل از حرکت دادن ماشین کابل باتری رو فورا فورا فورا فورا قطع میکنن در عرض چند ثانیه یعنی حتی امکان اساماس توسط دستگاه شما نیست حالا سوال من اینه به فرض قبل از دزدیدن در عرض یک هزارم ثانیه در کاپوت رو باز کردن و و کابل اتصال باتری رو کامل قطع کردن دستگاه از کار میفته ؟

یه همچین امکانی هست یه سنسور یا یه خازن به دستگاه هت وصل باشه به صورت کاملا هوشمند وقتی که برق دستگاه که به نا به گفته خودتون وصله به باتری قطع شد فورا باتریی که رو خود دستگاه هست و 48 ساعت شارژ داره بیاد تو مدار و مختصات و موقعیت و .... رو تو اون 48 ساعت بفرسته ؟

البته تا وقتی که دستگاه برق شو از باتری ماشین میگیره باتری خودش شارژو نیگر داره تا اون روز مبادا که بالا به هش اشاره کردم

ممنون میشم کامل جواب بدی در مورد دستگاه 02

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
با
سلام

همون طور که همه عزیزان اطلاع دارن برو بچه های شرر رر رر رر یف دزد اکثرا قبل از حرکت دادن ماشین کابل باتری رو فورا فورا فورا فورا قطع میکنن در عرض چند ثانیه یعنی حتی امکان اساماس توسط دستگاه شما نیست حالا سوال من اینه به فرض قبل از دزدیدن در عرض یک هزارم ثانیه در کاپوت رو باز کردن و و کابل اتصال باتری رو کامل قطع کردن دستگاه از کار میفته ؟

یه همچین امکانی هست یه سنسور یا یه خازن به دستگاه هت وصل باشه به صورت کاملا هوشمند وقتی که برق دستگاه که به نا به گفته خودتون وصله به باتری قطع شد فورا باتریی که رو خود دستگاه هست و 48 ساعت شارژ داره بیاد تو مدار و مختصات و موقعیت و .... رو تو اون 48 ساعت بفرسته ؟

البته تا وقتی که دستگاه برق شو از باتری ماشین میگیره باتری خودش شارژو نیگر داره تا اون روز مبادا که بالا به هش اشاره کردم

ممنون میشم کامل جواب بدی در مورد دستگاه 02
سلام
هر دو دستگاه دارای باتری داخلی هستن و همین کاری رو که شما فرمودید به صورت خودکار انجام میدن.
یعنی کافیه شما سیم شارژشون رو به برق ماشین وصل کنید. به محض قطع جریان برق از باتری خودرو، باتری داخلی دستگاه وارد مدار میشه.
دستگاه GT02 دارای باتری 1500 میلی آمپر ساعته که روی خودرو تا 6 ساعت با باتری داخلیش کار میکنه
دستگاه GT01 دارای باتری 800 میلی آمپر ساعته که روی خودرو تا 3 ساعت با باتری داخلیش کار میکنه (در صورت استفاده از شارژر برق شهر تا 7 ساعت)

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
سلام
من مدل GT01 را تو اینترنت پیدا نکردم می توانید لینک دفترچه راهنما یا عکس تنظیمات GPRS اش را قرار بدید؟ مدل های مشابه زیاد بودند(از نظر ظاهری) اما نمی دانم مال شما کدام یکی هست چند تا سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید:

- اشکالی نداره اتصال شارژر به باتری ماشین همیشه وصل باشه؟
- باتری قابل تعویض هست؟
- اعتماد سازی برای خرید با توجه به اینکه تازه وارد هستید به چه صورت هست؟ امکان ارسال بعد پرداخت را دارید؟

ممنون

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
من مدل GT01 را تو اینترنت پیدا نکردم می توانید لینک دفترچه راهنما یا عکس تنظیمات GPRS اش را قرار بدید؟ مدل های مشابه زیاد بودند(از نظر ظاهری) اما نمی دانم مال شما کدام یکی هست چند تا سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدید:

- اشکالی نداره اتصال شارژر به باتری ماشین همیشه وصل باشه؟
- باتری قابل تعویض هست؟
- اعتماد سازی برای خرید با توجه به اینکه تازه وارد هستید به چه صورت هست؟ امکان ارسال بعد پرداخت را دارید؟

ممنون
سلام
۱- خیر، مشکلی نداره
۲- بله باتری قابل تعویضه
۳- میتونید از فروشگاه ایسام خرید کنید. یا در صورت موافقت مدیر تالار، وجه رو به حساب ایشون بریزید و بعد از دریافت کالا من از ایشون دریافت کنم.
دفترچه راهنمای محصول
mobisquirt.org/wp-content/uploads/2013/02/T-102.pdf

Pardis_electronics.esam.ir

Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوست عزیز میشه یه کمی توضیحات بدید ؟

اینکه آیا باید سیم کارتی چیزی استفاده بشه داخل ردیاب ( برای پیامک ) ؟
اگر آره چه نوع سیم کارتی با همه ی سیم کارت ها کار میکنه ؟

خود ماشین آلارم داره ؟

اگر نداره امکانش هست وقتی دزدگیر ماشین صداش در میاد اینم فعال بشه ؟

یه کم توضیحات بفرستید ممنون میشم چون یکی لازم دارم میخوام قبل از خرید مطمعن بشم

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سلام

دوست عزیز میشه یه کمی توضیحات بدید ؟

اینکه آیا باید سیم کارتی چیزی استفاده بشه داخل ردیاب ( برای پیامک ) ؟
اگر آره چه نوع سیم کارتی با همه ی سیم کارت ها کار میکنه ؟

خود ماشین آلارم داره ؟

اگر نداره امکانش هست وقتی دزدگیر ماشین صداش در میاد اینم فعال بشه ؟

یه کم توضیحات بفرستید ممنون میشم چون یکی لازم دارم میخوام قبل از خرید مطمعن بشم
1- داخل دستگاه یک سیمکارت نصب میشه
2- سیمکارتهای نسل دوم مثل همراه اول و ایرانسل
3- میتونید ردیاب رو به دزدگیر ماشین وصل کنید تا هر وقت به صدا در اومد هشدار ارسال کنه

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
قابلیت ردگیری از طریق پنل هم وجود داره ولی نیاز به خرید اشتراک از یکی از سایتهای داخلی یا خارجی وجود داره.
پنل خارجی حدود سالانه 10 دلار باید باشه.

این پنل رو از چه سایت هایی میشه تهیه کرد؟ یعنی این سایتهای داخلی که الان هستند پنلشون برای gps هایی غیر از gps های خودشون هم قابل فعال سازیه ؟
میشه یه مثال بزنید؟

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
این پنل رو از چه سایت هایی میشه تهیه کرد؟ یعنی این سایتهای داخلی که الان هستند پنلشون برای gps هایی غیر از gps های خودشون هم قابل فعال سازیه ؟
میشه یه مثال بزنید؟
دوست عزیز از مدتی پیش ما یکسال پنل سایت ردیابی اینترتی رو بصورت رایگان در اختیار خریدارانمون میذاریم. لازم نیست هزینه اضافه ای برای این موضوع انجام بدید.

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
دوست عزیز از مدتی پیش ما یکسال پنل سایت ردیابی اینترتی رو بصورت رایگان در اختیار خریدارانمون میذاریم. لازم نیست هزینه اضافه ای برای این موضوع انجام بدید.

اگه ممکنه ادرس پنل رو بدید ببینیم چطوره اگر یوزر دمو هم داره بدید
بعد یک سال هزینه تمدید پنل چقدر است ؟

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
اگه ممکنه ادرس پنل رو بدید ببینیم چطوره اگر یوزر دمو هم داره بدید
بعد یک سال هزینه تمدید پنل چقدر است ؟
تصویری از محیط پنل:
upload_2014-3-7_19-23-56.jpeg
هزینه تمدید پنل هم هر سال 20 هزار تومن هست.

فایل های ضمیمه

• upload_2014-3-7_19-15-39.png
    upload_2014-3-7_19-15-39.png
    77.2 KB · نمایش ها: 7

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
دوست گرامی من در ایسام در مورد مدل GT02 مزاحمتون شدم. از اونجا که نمی خوام معطل پست شم و همچنین قیمت پایین تر اینجا بخاطر حذف سهم ایسام ,می خواستم ببینم امکان داره فردا جمعه باهاتون تماس بگیرم و یه دستگاه برام با پیک ارسال کنید و هزینه رو با همون پیک براتون بفرستم؟
قیمت این مدل 200 هزار هستش + هزینه پیکی که خودم پرداخت می کنم. درسته؟
متشکرم

بالا