• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش 2 مدل ردیاب GPS خودرو با قیمت استثنایی

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سلام.
دوست گرامی من در ایسام در مورد مدل GT02 مزاحمتون شدم. از اونجا که نمی خوام معطل پست شم و همچنین قیمت پایین تر اینجا بخاطر حذف سهم ایسام ,می خواستم ببینم امکان داره فردا جمعه باهاتون تماس بگیرم و یه دستگاه برام با پیک ارسال کنید و هزینه رو با همون پیک براتون بفرستم؟
قیمت این مدل 200 هزار هستش + هزینه پیکی که خودم پرداخت می کنم. درسته؟
متشکرم
در صورت تمایل، خرید رو داخل سایت www.vilo.ir انجام بدید.
ردیاب رو با پیک موتوری براتون میفرستم، هزینه ارسال کالا رو هم خودتون به پیک پرداخت کنید.
با تشکر

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
در صورت تمایل، خرید رو داخل سایت www.vilo.ir انجام بدید.
ردیاب رو با پیک موتوری براتون میفرستم، هزینه ارسال کالا رو هم خودتون به پیک پرداخت کنید.
با تشکر
اقا سایت خرابه.20 دقیقه باهاش ور رفتم با هر مرورگری که فکر کنی , نشد.از اپن کارت بیشتر از این هم انتظار نمیره. دیگه فردا یه تلفن جواب دادن و فرستادن کالا با پیک این همه اینجا خرید کن و اینکارو بکن و نکن نداره.
موفق باشید

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
اقا سایت خرابه.20 دقیقه باهاش ور رفتم با هر مرورگری که فکر کنی , نشد.از اپن کارت بیشتر از این هم انتظار نمیره. دیگه فردا یه تلفن جواب دادن و فرستادن کالا با پیک این همه اینجا خرید کن و اینکارو بکن و نکن نداره.
موفق باشید
بابت مشکل پیش اومده عذر خواهی می کنم.
لطفا مبلغ رو به این شماره کارت واریز کنید و آدرستون رو برای من ارسال کنید. فردا صبح ردیاب رو می فرستم.
5022.2910.1445.7111
بنام محمد شاکری

Sent from my Numy 3G AX1 using Tapatalk

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
بابت مشکل پیش اومده عذر خواهی می کنم.
لطفا مبلغ رو به این شماره کارت واریز کنید و آدرستون رو برای من ارسال کنید. فردا صبح ردیاب رو می فرستم.
5022.2910.1445.7111
بنام محمد شاکری

سلام و خواهش میکنم
دوست گرامی مبلغ رو واریز کردم. آدرس و مشخصات پرداخت رو براتون پخ می کنم.
ممنون

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
جناب شاکری کالا صحیح و سالم بدستم رسید. ممنون از شما. فقط آدرس سایتی که ردیاب در اون اشتراک رایگان داره رو برام ارسال کنید و اگه سایت ایرانی برای فروش اشتراک می شناسید هم بهم معرفی کنید ممنون.

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
جناب شاکری کالا صحیح و سالم بدستم رسید. ممنون از شما. فقط آدرس سایتی که ردیاب در اون اشتراک رایگان داره رو برام ارسال کنید و اگه سایت ایرانی برای فروش اشتراک می شناسید هم بهم معرفی کنید ممنون.
لطفا شناسه IMEI دستگاه که داخل پیامک ارسالی از دستگاه هست رو برام پ.خ. کنید تا تنظیمات پنل ردیابی آنلاین رو انجام بدم

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. قربان من پخ کردم خدمتتون و کماکان منظر دریافت اشتراک هستم.
ممنون

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سلام. قربان من پخ کردم خدمتتون و کماکان منظر دریافت اشتراک هستم.
ممنون
سلام
بابت تاخیر پیش اومده عذرخواهی می کنم.
سعی می کنم امشب مشخصات اکانت رو بفرستم خدمتتون. اگر نشد تا فردا صبح اول وقت.
نیاز به تنظیم دستگاه هم وجود داره. در صورت تمایل میتونید شماره سیمکارت داخل دستگاه رو برام بفرستید تا تنظیمات رو براتون انجام بدم. در غیر اینصورت دستورات لازم رو براتون ارسال کنم تا خودتون انجام بدید.
با تشکر

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سایت ایرانی که گفتید برای چیه؟
اشتراکی که من خدمتتون میدم از سایتی هست که زبان انگلیسی داره و نیازی به اشتراک دیگه نخواهید داشت.

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون. اشتراک رو برای آینده می خواستم که اشتراک تموم شد ازش استفاده کنم. چون فکر می کنم شارژ مجدد سایت خاجی نیازمند کردیت کارت یا حساب پی پال و ... باشه که یه صرفه نیست. اگر دستورات لازمه رو برام بفرستید ممنون میشم. اگر این دستورات شامل IP و port هم میشه که هیچ در غیر اینصوت اگر پورت و ای پی که برای ست در دستگاه لازم است رو هم بفرستید ممنون می شم.

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
ممنون. اشتراک رو برای آینده می خواستم که اشتراک تموم شد ازش استفاده کنم. چون فکر می کنم شارژ مجدد سایت خاجی نیازمند کردیت کارت یا حساب پی پال و ... باشه که یه صرفه نیست. اگر دستورات لازمه رو برام بفرستید ممنون میشم. اگر این دستورات شامل IP و port هم میشه که هیچ در غیر اینصوت اگر پورت و ای پی که برای ست در دستگاه لازم است رو هم بفرستید ممنون می شم.
هزینه تمدید اشتراک، سالانه 20 هزار تومن هست و مشکلی نداره.

saman1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ايا فقط از اينترنت سيمكارت استفاده ميكنه؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
ایشون مثل اینکه خیلی سرشون شلوغه ... من یک عدد gt 101 خریدارم ... اعتماد سازی چطوری هست؟..یه شماره تماسی چیزی .. با این وضع پشتیبانی شما مطمئنا مشتری رو از دست خواهید داد

Last edited:

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
ايا فقط از اينترنت سيمكارت استفاده ميكنه؟
سلام
لطفا منظورتون رو دقیقتر بیان کنید
دستگاه در دو حالت قابل استفاده هست
ارسال اطلاعات موقعیت ردیاب توسط پیامک و توسط اینترنت سیمکارت انجام میشه
در صورتی که تمایل به استفاده از سامانه ردیابی آنلاین روی نقشه باشید باید روش دوم رو فعال کنید
در غیر اینصورت میتونید از روش پیامکی استفاده کنید که یک لینک گوگل مپ حاوی مختصات طول و عرض جغرافیایی محل ردیاب برای شما ارسال میشه

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
ایشون مثل اینکه خیلی سرشون شلوغه ... من یک عدد gt 101 خریدارم ... اعتماد سازی چطوری هست؟..یه شماره تماسی چیزی .. با این وضع پشتیبانی شما مطمئنا مشتری رو از دست خواهید داد
سلام
دوست عزیز شماره تلفن من توی پست اول موجوده
هر سوالی هم که دارید اینجا یا تلفنی در خدمت هستم
تعدادی از از کاربران پرشن تولز خرید کردن و مشکلی نبوده
در صورت تمایل برای اطمینان بیشتر میتونید از طریق ایسام خرید کنید
من خودم رو در مورد مشتری کاملا پاسخگو میدونم و در صورت تمایل در خدمتتون هستم

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
سلام جناب شاکری . ظاهرا سایت رهگیری قطع شده یا ادرسش عوض شده. لطفا یه بررسی بفرمایید و نتیجه را اعلام کنید. اگر امکان داره مرجع پاسخگو در این موارد را به بنده نیز معرفی کنید تا با توجه به تغییرات پی در پی ای که متاسفانه در این زمینه رخ میده , به کرار مزاحم شما نشم. متشکرم

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
سلام جناب شاکری . ظاهرا سایت رهگیری قطع شده یا ادرسش عوض شده. لطفا یه بررسی بفرمایید و نتیجه را اعلام کنید. اگر امکان داره مرجع پاسخگو در این موارد را به بنده نیز معرفی کنید تا با توجه به تغییرات پی در پی ای که متاسفانه در این زمینه رخ میده , به کرار مزاحم شما نشم. متشکرم
سلام
مزاحمتی نیست، انجام وظیفه است. هر مشکلی بود از طریق این آدرس ایمیل مطرح بفرمایید من حل می کنم. [email protected]
ظاهرا مشکل با آی پی ایران هست. سعی می کنم تا فردا مشکل رو حل کنم.

m_shakeri

Registered User
لایک‌ها
21
متاسفانه سایت یه مشکل کوچیک پیدا کرده و در حال رفعش هستیم. فعلا دسترسی به سایت با آی پی ایران محدود شده، اما از آی پی سایر کشورها امکان دسترسی هست. لطفا چنانچه براتون مقدوره تا رفع مشکل از نرم افزارهای تغییر آی پی استفاده کنید.

kohan_ta

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از شما . با انجام تنظیماتی که فرمودید مشکل بر طرف شد. ممنون

بالا