• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC HD2

shojaa

Registered User
لایک‌ها
132
با آیپاد 32گیگ 4g اگه تعویض داری پی ام بده

jolo

Registered User
لایک‌ها
58
:blink: مگه ویندوز موبایل نبود این گوشی ؟؟؟ راستی صفحش چند اینچه ؟؟

عزیز مثل اینکه تو باغ این گوشی نیستی.....
این گوشی ویندوز 6.5،آندروید،ویندوز 7 ، ویندوز 7.5 رو ساپورت میکنه و براش پورت شده...
حالا اطلاعات من یکم ناقصه ولی یه چیز تو همین مایه ها....
آپ تاپیک....

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429

چیزی نیومده عزیز

گوشی تاپیه و من موندم چرا اینقدر تمییز مونده. داداش پخ دادام اگه زود جواب بدی ممنون میشم.

آره خیلی تمیزه جواب دادم

سیستم عاملش ویندوزه اره ؟؟؟؟ نمیشه کردش اندروید ؟؟؟

داداش تمام نسخه های آندروید واسه این گوشی اومده شما چطور خبر نداشتی؟!

با آیپاد 32گیگ 4g اگه تعویض داری پی ام بده

نه شرمنده

عزیز مثل اینکه تو باغ این گوشی نیستی.....
این گوشی ویندوز 6.5،آندروید،ویندوز 7 ، ویندوز 7.5 رو ساپورت میکنه و براش پورت شده...
حالا اطلاعات من یکم ناقصه ولی یه چیز تو همین مایه ها....
آپ تاپیک....

ممنون از شما

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
من همینجا از دوست عزیزم اقا وحید معذرت خواهی میکنم بابت بدقولیم

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
پس دوست گرامی اگه خواستید تا معامله رو جوش بدیم. شمارمو که داری اگر خاموش بود لطفاً پخ بدید ممنون میشم.

m@mad

Registered User
لایک‌ها
7
داداش اگه یکم کمتر راه داشت خبرم کن تا بگیرمش.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان گوشی توسط بنده خریداری شده و پول هم واریز شد ، قرار شده وحید جان فردا گوشی رو ارسال کنند. واقعاً انسان گل و با اخلاقیه. امیدوارم دست من واسه ایشون سبک باشه و گوشی ایشون هم در مدت اقامتش پیش من:Dهیچ مشکلی نداشته باشه.

با اجازه استارتر تاپیک تا رسیدن گوشی باز میمونه.

mjs.ja01

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان گوشی توسط بنده خریداری شده و پول هم واریز شد ، قرار شده وحید جان فردا گوشی رو ارسال کنند. واقعاً انسان گل و با اخلاقیه. امیدوارم دست من واسه ایشون سبک باشه و گوشی ایشون هم در مدت اقامتش پیش من:Dهیچ مشکلی نداشته باشه.

به به مبارک باشه دادا
میبینی کار دنیا رو انگار خدا میخواست ما با هم HD2 بخریم!
ایشاالله مال جفتمون مثل یه مرد کار کنن!
من که بیاد دستم یه رام وین فون میریزم روش تا ویندوز7.8 بیاد واسش حالم از آندروید به هم میخوره!
راستی پیشنهاد میکنم اگه آندروید میخوای بریزی روش حتماً از Softkey استفاده کن از دکمه ها کمتر استفاده کن!

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
به به مبارک باشه دادا
میبینی کار دنیا رو انگار خدا میخواست ما با هم HD2 بخریم!
ایشاالله مال جفتمون مثل یه مرد کار کنن!
من که بیاد دستم یه رام وین فون میریزم روش تا ویندوز7.8 بیاد واسش حالم از آندروید به هم میخوره!
راستی پیشنهاد میکنم اگه آندروید میخوای بریزی روش حتماً از Softkey استفاده کن از دکمه ها کمتر استفاده کن!

دوست عزیز ممنون از لطفت ، امیدوارم مال جفتمون همونطور گفتین هیچ مشکلی براشون پیش نیاد.خودت بهتر میدونی من با اندروید حال نمی کنم ، چشم پیشنهادتو بکار می گیرم.

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429

تأیید میشه گوشی به جناب محمودی عزیز فروخته شد. مبارکتون باشه

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
متأسفانه به چند ایراد اساسی برخوردم در مورد گوشی که در تاپیک به هیچ عنوان در باره اش حرف نزدن . بنده در حال مکاتبه با ایشون هستم امیدوارم به نتیجه درست و منطقی برسیم.

Last edited:

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
متأسفانه به چند ایراد اساسی برخوردم در مورد گوشی که در تاپیک به هیچ عنوان در باره اش حرف نزدن . بنده در حال مکاتبه با ایشون هستم امیدوارم به نتیجه درست و منطقی برسیم.

نگران نباش حل میشه داداش تا حالا کسی از من ناراضی نبوده

Sent from my LG-P920 using Tapatalk

maad_empire

Registered User
لایک‌ها
27
آقای محمودی از بچه های گل روزگار هستن من با ایشون معامله داشتنم خیلی صادقه . امیدوارم مشکلتون حل شه همشهری.
بعید میدونم استارتر با این همه سابقه، کاری کنند که اعتبارشونو خدایی ناکرده از دست بدند
.

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
آقای محمودی از بچه های گل روزگار هستن من با ایشون معامله داشتنم خیلی صادقه . امیدوارم مشکلتون حل شه همشهری.
بعید میدونم استارتر با این همه سابقه، کاری کنند که اعتبارشونو خدایی ناکرده از دست بدند
.

ممنون از لطفتون دوست گرامی ، والا من هم منتظر جواب وحید جان هستم چون فردا من ازشون یه جواب قانع کننده می خوام چون با هم صحبت کردیم. در واقع ایشون آدم درستکار و واقعاً با مرامی هستند.

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
ممنون از لطفتون دوست گرامی ، والا من هم منتظر جواب وحید جان هستم چون فردا من ازشون یه جواب قانع کننده می خوام چون با هم صحبت کردیم. در واقع ایشون آدم درستکار و واقعاً با مرامی هستند.

ممنونم جناب محمودی عزیز
از مشکلی که پیش اومده عذرخواهی میکنم

دوستان با ایشون به توافق رسیدیم امروز گوشی رو واسه من پس فرستادن و بنده بعد از تحویل، مبلغ رو به حسابشون واریز میکنم.
تاپیک تا اونروز باز میمونه

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
میشه پرسید که این مشکلاتی که ایشون میگن و در تاپیک مطرح نشده بود چی بوده؟؟؟ البته صرفا جهت اطلاع دوستانی که میخوان دوباره خریداری کنن!!!

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
میشه پرسید که این مشکلاتی که ایشون میگن و در تاپیک مطرح نشده بود چی بوده؟؟؟ البته صرفا جهت اطلاع دوستانی که میخوان دوباره خریداری کنن!!!
مشکلات که نبوده عزیز فقط یه مشکلی پیش اومده اونم اینه که جناب محمودی میگن گوشی باز شده و قابش عوض شده ولی اگرم عوض شده باشه جنس کاملاً اصلی هست.

بالا