depot
Registered User
:blink: مگه ویندوز موبایل نبود این گوشی ؟؟؟ راستی صفحش چند اینچه ؟؟تو تصاویر مشخصه که آندروید نسخه 4 هستش.
:blink: مگه ویندوز موبایل نبود این گوشی ؟؟؟ راستی صفحش چند اینچه ؟؟تو تصاویر مشخصه که آندروید نسخه 4 هستش.
:blink: مگه ویندوز موبایل نبود این گوشی ؟؟؟ راستی صفحش چند اینچه ؟؟
پخ دادم
گوشی تاپیه و من موندم چرا اینقدر تمییز مونده. داداش پخ دادام اگه زود جواب بدی ممنون میشم.
سیستم عاملش ویندوزه اره ؟؟؟؟ نمیشه کردش اندروید ؟؟؟
با آیپاد 32گیگ 4g اگه تعویض داری پی ام بده
عزیز مثل اینکه تو باغ این گوشی نیستی.....
این گوشی ویندوز 6.5،آندروید،ویندوز 7 ، ویندوز 7.5 رو ساپورت میکنه و براش پورت شده...
حالا اطلاعات من یکم ناقصه ولی یه چیز تو همین مایه ها....
آپ تاپیک....
من همینجا از دوست عزیزم اقا وحید معذرت خواهی میکنم بابت بدقولیم
دوستان گوشی توسط بنده خریداری شده و پول هم واریز شد ، قرار شده وحید جان فردا گوشی رو ارسال کنند. واقعاً انسان گل و با اخلاقیه. امیدوارم دست من واسه ایشون سبک باشه و گوشی ایشون هم در مدت اقامتش پیش منهیچ مشکلی نداشته باشه.
با اجازه استارتر تاپیک تا رسیدن گوشی باز میمونه.
به به مبارک باشه دادا
میبینی کار دنیا رو انگار خدا میخواست ما با هم HD2 بخریم!
ایشاالله مال جفتمون مثل یه مرد کار کنن!
من که بیاد دستم یه رام وین فون میریزم روش تا ویندوز7.8 بیاد واسش حالم از آندروید به هم میخوره!
راستی پیشنهاد میکنم اگه آندروید میخوای بریزی روش حتماً از Softkey استفاده کن از دکمه ها کمتر استفاده کن!
دوستان گوشی توسط بنده خریداری شده و پول هم واریز شد ، قرار شده وحید جان فردا گوشی رو ارسال کنند. واقعاً انسان گل و با اخلاقیه. امیدوارم دست من واسه ایشون سبک باشه و گوشی ایشون هم در مدت اقامتش پیش منهیچ مشکلی نداشته باشه.
با اجازه استارتر تاپیک تا رسیدن گوشی باز میمونه.
تأیید میشه گوشی به جناب محمودی عزیز فروخته شد. مبارکتون باشه
متأسفانه به چند ایراد اساسی برخوردم در مورد گوشی که در تاپیک به هیچ عنوان در باره اش حرف نزدن . بنده در حال مکاتبه با ایشون هستم امیدوارم به نتیجه درست و منطقی برسیم.
آقای محمودی از بچه های گل روزگار هستن من با ایشون معامله داشتنم خیلی صادقه . امیدوارم مشکلتون حل شه همشهری.
بعید میدونم استارتر با این همه سابقه، کاری کنند که اعتبارشونو خدایی ناکرده از دست بدند.
ممنون از لطفتون دوست گرامی ، والا من هم منتظر جواب وحید جان هستم چون فردا من ازشون یه جواب قانع کننده می خوام چون با هم صحبت کردیم. در واقع ایشون آدم درستکار و واقعاً با مرامی هستند.
مشکلات که نبوده عزیز فقط یه مشکلی پیش اومده اونم اینه که جناب محمودی میگن گوشی باز شده و قابش عوض شده ولی اگرم عوض شده باشه جنس کاملاً اصلی هست.میشه پرسید که این مشکلاتی که ایشون میگن و در تاپیک مطرح نشده بود چی بوده؟؟؟ البته صرفا جهت اطلاع دوستانی که میخوان دوباره خریداری کنن!!!