• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC HD2

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
متأسفانه به چند ایراد اساسی برخوردم در مورد گوشی که در تاپیک به هیچ عنوان در باره اش حرف نزدن . بنده در حال مکاتبه با ایشون هستم امیدوارم به نتیجه درست و منطقی برسیم.

طبق این پست ایشون گفتن چندایراداساسی برای همین هم من مشکلات رو به صیغه جمع آوردم وگرنه قصدم جسارت نبود

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
سلام داداشی.جسارتا برد این گوشی رو جایی نمی شناسی داشته باشن.مال من خراب شده آنتن نمی ده

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
سلام داداشی.جسارتا برد این گوشی رو جایی نمی شناسی داشته باشن.مال من خراب شده آنتن نمی ده

بردش رو طبقه 4-5 علاالدین بغل پله برقی داره
2تا مغازست که کلا لوازم میفروشه و کارش درسته

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
با تشکر از آقای میرزایی ... پول بنده به حسابم واریز شد ... امیدوارم بار دیگه قسمت ما بشه با یه همچین دوستی دوباره معامله ای انجام بدیم .. بسیار صادق و متعهد هستند ایشون و مشکلی که پیش اومده بود ایشون ازش خبر نداشتند و با صداقت کامل مسئولیت رو پذیرفتند.

miscoder

Registered User
لایک‌ها
20
دوست عزيز قيمت به ما ميدي ؟ آخرين قيمت با توجه به وضعيت دستگاه ؟

farhang_za

Registered User
لایک‌ها
8
اکه هنوز موجوده یه قیمت هم به من بدید

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
با تشکر از آقای میرزایی ... پول بنده به حسابم واریز شد ... امیدوارم بار دیگه قسمت ما بشه با یه همچین دوستی دوباره معامله ای انجام بدیم .. بسیار صادق و متعهد هستند ایشون و مشکلی که پیش اومده بود ایشون ازش خبر نداشتند و با صداقت کامل مسئولیت رو پذیرفتند.

شما لطف دارین آقای محمودی عزیز. من شرمنده شما شدم. انشاالله بتونیم در آینده نزدیک با هم معامله ی دیگه ای داشته باشیم.

دوستان گوشی به قیمت 370 خارج از فروم فروخته شد.

اما این گوشی ناز موجوده: فروش گوشی خاص سامسونگ i897 Captivate

بالا