• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC One X

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

ahmadtn

Registered User
لایک‌ها
68
درسته به پول احتیاج دارید ولی قیمت بالاست

DomainSeller

Registered User
لایک‌ها
71
دمت گرم تو جانماز گذاشتی ازش عکس گرفتی ;)
قیمتت یه کم بالاست، کف قیمتتو برام پخ کن
ممنون :)

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
این و با اس3 مقایسه کرد..!!!! نمیگم گفت اون بهتره میگم مقایسه کرد...!!! نگین داداش این حرفارو.... من خودم سامسونگ هم دارم ولی بابا سامسونگ یخچال تولید میکنه تلویزیون تولید میکنه ماشین لباسشویی تولید میکنه در کنارش موبایل هم تولید میکنه...:p سامسونگ کجا و اچ تی سی کجا...____

احسنت!

aliarya

Registered User
لایک‌ها
109
داداش من یه اس 2 در حده آک دارم اگه خواستید مقداری که باید سر بدیم رو برام پی ام کنید

t129

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قابل توجه دوستان پر ادعا!
شرکت یاس 1.250.000
میفروشه این گوشی رو!!!!

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5
قابل توجه دوستان پر ادعا!
شرکت یاس 1.250.000
میفروشه این گوشی رو!!!!

دادا واقعا گوشیتو دوس داریا (؛
یه سوال ؟ این همه سنگشو به سینه میزنی بگو ببینیم تا الان چه نواوری داشته این برند ???
سامسونگ با اون همه چیز بودنش سه چهار تا چیز گزاشت رو گوشیش
جالبتر وقتیه که میای با اپل مقایسش میکنی

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
یه سوال ؟ این همه سنگشو به سینه میزنی بگو ببینیم تا الان چه نواوری داشته این برند ???

منظورت از سه چهار تا چیز احیانا تقلید از سیری اپل و ظاهر اپل و رابط کاربری اچ تی سی و دراپ باکس اچ تی سی که نیست احیانا!؟

t129

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سامسونگ فقط تو زمستون خوبه میشه آدم خودش رو باهاش گرم کنه!
آیفون تا قبل اچ تی سی وان خوب بود ولی باید با این گوشی کار کنی تا بفهمی.میدونم آیفون بعدی بهتر از همشونه ولی فعلا که نیست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145

دقیقاً سامسونگ چه نوآوریهایی اورده؟؟؟؟؟؟؟:blink:

انقدر سامسونگ بد از آپل و جدیداً چندتا برند دیگه داره تقلید میکنه که داره یواش یواش باورم میشه مدیر عاملش ایرانیه! (تقلید کردن ایرانیا رو که دیدین؟؟) :lol:

توروخدا نزنین این حرفارو ، سامسونگ کل و هم نوآوریش تولید Super Clear Lcd و Super Amoled و ... بوده ، که همشون جلوی LCD IPS 2 باید زانو بزنن.

بعدشم یه برندی که تازه 2-3 ساله تو زمینه ی اسمارت فون گل کرده رو ، با برندی که چندین ساله به طور تخصصی داره رو اسمارت فونها کار میکنه مقایسه نکنین.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دقیقاً سامسونگ چه نوآوریهایی اورده؟؟؟؟؟؟؟:blink:

انقدر سامسونگ بد از آپل و جدیداً چندتا برند دیگه داره تقلید میکنه که داره یواش یواش باورم میشه مدیر عاملش ایرانیه! (تقلید کردن ایرانیا رو که دیدین؟؟) :lol:

توروخدا نزنین این حرفارو ، سامسونگ کل و هم نوآوریش تولید Super Clear Lcd و Super Amoled و ... بوده ، که همشون جلوی LCD IPS 2 باید زانو بزنن.

بعدشم یه برندی که تازه 2-3 ساله تو زمینه ی اسمارت فون گل کرده رو ، با برندی که چندین ساله به طور تخصصی داره رو اسمارت فونها کار میکنه مقایسه نکنین.

دقیقا بدترین رابط کاربری هم واسه سامسونگه خوب بهترین واسه اچ تی سی خودم هم اپتیموس بلک داشتم اصلا سوپر امولد در برابر ips هیچی نیست یه عکس با زمینه سفید تو سوپر امولد نگاه کن رنگ سفید نمیبینی ابی کم رنگ میبینی

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
هیچی از گوشی نمیدونی!
شما اس 3 بخر
تو خوبی
جان تو بخاطر این حرف زشتت نمیفروشمش چون میدونم اس 3 برسه همه میان سمت اچ تی سی وان
دوست عزیز من یه شوخی کردم! شما خون خودتو کثیف نکن!
بقیه دوستانم لطف کردن حرف شمارو تایید کردن اونام بدونن بنده شوخی کردم!
در ضمن من هیچی از گوشی نمیدونم! شما که میدونی چرا 12 روزه داری میفروشیش؟! این بهونه پول لازمی هم چیز جالبیه!
به هرحال خوب بفروشیش!

t129

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز من یه شوخی کردم! شما خون خودتو کثیف نکن!
بقیه دوستانم لطف کردن حرف شمارو تایید کردن اونام بدونن بنده شوخی کردم!
در ضمن من هیچی از گوشی نمیدونم! شما که میدونی چرا 12 روزه داری میفروشیش؟! این بهونه پول لازمی هم چیز جالبیه!
به هرحال خوب بفروشیش!
آیکیو پول لازم دارم اعصاب منو خراب نکن! وگرنه چیز خول نیستم بفروشمش این قیمتم گذاشتم زود بفروشمش!

دقیقا بدترین رابط کاربری هم واسه سامسونگه خوب بهترین واسه اچ تی سی خودم هم اپتیموس بلک داشتم اصلا سوپر امولد در برابر ips هیچی نیست یه عکس با زمینه سفید تو سوپر امولد نگاه کن رنگ سفید نمیبینی ابی کم رنگ میبینی

دقیقا برید سایت یوتوب 4اس رو با وان ایکس کنار هم مقایسه کرده تو همه زمینه هاش! رنگ صفحه آیفون آبیه ولی وان ایکس سفیده!
اپتیموس بلک هم دارم واقعا گوشی خوبیه! و وقتی کنار وان ایکس میزاریدش میفهمید سفیدش ابیه!

گوشی فروخته شد

Last edited:
بالا