Oracle_Eldorado
همکار بازنشسته
عکس های پست اول رو مطابق قوانین اصلاح کنید
http://forum.persiantools.com/t213773.html
وگرنه تاپیکتون حذف میشه
http://forum.persiantools.com/t213773.html
وگرنه تاپیکتون حذف میشه
درسته به پول احتیاج دارید ولی قیمت بالاست
ما اینجور آدمشیم! بده؟دمت گرم تو جانماز گذاشتی ازش عکس گرفتی
قیمتت یه کم بالاست، کف قیمتتو برام پخ کن
ممنون
درسته به پول احتیاج دارید ولی قیمت بالاست
من امروز بازار بودم با گارانتی همین قیمته حدود 1.100.000
گارانتی کامتل و میگی آره!
این و با اس3 مقایسه کرد..!!!! نمیگم گفت اون بهتره میگم مقایسه کرد...!!! نگین داداش این حرفارو.... من خودم سامسونگ هم دارم ولی بابا سامسونگ یخچال تولید میکنه تلویزیون تولید میکنه ماشین لباسشویی تولید میکنه در کنارش موبایل هم تولید میکنه... سامسونگ کجا و اچ تی سی کجا...____
شما چتد میخوایش ؟
قابل توجه دوستان پر ادعا!
شرکت یاس 1.250.000
میفروشه این گوشی رو!!!!
دادا واقعا گوشیتو دوس داریا (؛
یه سوال ؟ این همه سنگشو به سینه میزنی بگو ببینیم تا الان چه نواوری داشته این برند ???
سامسونگ با اون همه چیز بودنش سه چهار تا چیز گزاشت رو گوشیش
جالبتر وقتیه که میای با اپل مقایسش میکنی
یه سوال ؟ این همه سنگشو به سینه میزنی بگو ببینیم تا الان چه نواوری داشته این برند ???
دقیقاً سامسونگ چه نوآوریهایی اورده؟؟؟؟؟؟؟:blink:
انقدر سامسونگ بد از آپل و جدیداً چندتا برند دیگه داره تقلید میکنه که داره یواش یواش باورم میشه مدیر عاملش ایرانیه! (تقلید کردن ایرانیا رو که دیدین؟؟) :lol:
توروخدا نزنین این حرفارو ، سامسونگ کل و هم نوآوریش تولید Super Clear Lcd و Super Amoled و ... بوده ، که همشون جلوی LCD IPS 2 باید زانو بزنن.
بعدشم یه برندی که تازه 2-3 ساله تو زمینه ی اسمارت فون گل کرده رو ، با برندی که چندین ساله به طور تخصصی داره رو اسمارت فونها کار میکنه مقایسه نکنین.
دوست عزیز من یه شوخی کردم! شما خون خودتو کثیف نکن!هیچی از گوشی نمیدونی!
شما اس 3 بخر
تو خوبی
جان تو بخاطر این حرف زشتت نمیفروشمش چون میدونم اس 3 برسه همه میان سمت اچ تی سی وان
آیکیو پول لازم دارم اعصاب منو خراب نکن! وگرنه چیز خول نیستم بفروشمش این قیمتم گذاشتم زود بفروشمش!دوست عزیز من یه شوخی کردم! شما خون خودتو کثیف نکن!
بقیه دوستانم لطف کردن حرف شمارو تایید کردن اونام بدونن بنده شوخی کردم!
در ضمن من هیچی از گوشی نمیدونم! شما که میدونی چرا 12 روزه داری میفروشیش؟! این بهونه پول لازمی هم چیز جالبیه!
به هرحال خوب بفروشیش!
دقیقا بدترین رابط کاربری هم واسه سامسونگه خوب بهترین واسه اچ تی سی خودم هم اپتیموس بلک داشتم اصلا سوپر امولد در برابر ips هیچی نیست یه عکس با زمینه سفید تو سوپر امولد نگاه کن رنگ سفید نمیبینی ابی کم رنگ میبینی