• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش HTC One X

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
آیکیو پول لازم دارم اعصاب منو خراب نکن! وگرنه چیز خول نیستم بفروشمش این قیمتم گذاشتم زود بفروشمش!
دوست عزیز بر اعصاب خود مسلط بوده و مجددا میگم خون خود را کثیف نفرمایید!

ali0913

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمتت خیلی خوبه ولی 890 میخرم اگه راه داره.

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دقیقاً سامسونگ چه نوآوریهایی اورده؟؟؟؟؟؟؟:blink:

انقدر سامسونگ بد از آپل و جدیداً چندتا برند دیگه داره تقلید میکنه که داره یواش یواش باورم میشه مدیر عاملش ایرانیه! (تقلید کردن ایرانیا رو که دیدین؟؟) :lol:

توروخدا نزنین این حرفارو ، سامسونگ کل و هم نوآوریش تولید Super Clear Lcd و Super Amoled و ... بوده ، که همشون جلوی LCD IPS 2 باید زانو بزنن.

بعدشم یه برندی که تازه 2-3 ساله تو زمینه ی اسمارت فون گل کرده رو ، با برندی که چندین ساله به طور تخصصی داره رو اسمارت فونها کار میکنه مقایسه نکنین.

دقیقا تایید میشه
سامسونگ انقد کپی کرده که من فن اپلی هستم با این که میدونم اس3 بدک نی ولی وان رو ترجیح میدم
انقد توهین کرده که خیلی ها مث خودم قیدشو زدن واقعا من هم بعضی وقتا فک میکنم مدیرعاملش ایرانیه چون این توهینو این جنگولک بازی بیشتر از ایرانیا انتظار میره:دی
البته بلا نسبت دوستان

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
به نظرم این صحبت زیاد صحیح نیست که بگید یک برند بهتر از برند دیگه هست ، مطمئناً هر برندی یه سری گوشی داره که بتونه بهش افتخار کنه ، بلاخره بعضی ها به کیفیت بدنه اهمیت میدن بعضی ها هم به بازدهی و قدرت سخت افزاری ...

htc هم وجداناً گوشی مزخرف زیاد داده بیرون ، سامسونگ و هر برند دیگه ای هم به همین شکل هستند ...

تایید میشه

بالا