• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ipod 4g 8gig

وضعیت
موضوع بسته شده است.

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان همه کسایی که میخواستن ایپاد بخرن پ خ دادن ولی نخریدن من با اجازه ی همگی انصراف میدم...:(

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان همه کسایی که میخواستن ایپاد بخرن پ خ دادن ولی نخریدن من با اجازه ی همگی انصراف میدم...:(

خریدار واقعی هست پیشنهاد بده
ایپاد تمیز هستش و لطفا قیمت مناسب بدین

masoudfa88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من خریدار 100% هستم اگه چگونگی خرید و وضعیت کامل دستگاه رو توضیح بدید تا آخر هفته پول تو حسابته.

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
تو تاپیک همسایه یه ایپاد گذاشته که پشتش تو 10 سال دفاع مقدس انواع ترکش ها بهش خورده - قیمتشم زده 220 - اگه اون به اون قیمت فروش بره اینو زیر 240 نمیدم پس هرکی میخواد سریع اقدام بکنه - چون قیمت دلار هم اشفته هست و هم قیمت من مناسبه و به پولش نیاز دارم....

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان قیمت صفر : 390.000 تومان آل دیجیتال - چاره - پس نتیجه میگیریم به بهترین قیمت فروخته میشود.... آقایون تا 24 دوشنبه تاپیک ادامه دارد....

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوستان هنوز موجوده فقط سریع ... نیاز شدید دارم...

amin darya

Registered User
لایک‌ها
0
داداش 10 تا 20 تومن چیزی نیست که ردش کن بره !!!!!!الن یه ماه هست که داری این پستو !!خسته نشدی؟

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
داداش 10 تا 20 تومن چیزی نیست که ردش کن بره !!!!!!الن یه ماه هست که داری این پستو !!خسته نشدی؟
بحث 10 - 20 تومن نیست ایشالا میدیم بره ولی خریدار واقعی کو؟؟؟؟؟

PS3.ONE

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
354
بیا بالا .........

دوست عزيز ناراحت نشي بجاي اينهمه آپ چنتا عكس درست و حسابي بزار
مردم ببينن
آخه نميشه كه هندونه سر بسته فروخت
توي اين عكس چيزي معلوم نيست كه

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
دوربین خوبی سراغ ندارم ولی خب اقا احمد عکس هارو که گذاشته بود همونجوریه دیگه من باید از هر خشش یه عکس بزارم ؟ عکس صرفا برای این هستش که حدود جنس رو مشخص کنه ، ولی اگه کسی بخواد میتونه اینجا عکس طوطی بزاره براتون کلاغ بفرسته - ناراحت نشین ولی خریدار نیستین چرا تو تاپیک ها پیاده روی میکنین ، تازگی پی تی شده چت روم ....

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
دوربین خوبی سراغ ندارم ولی خب اقا احمد عکس هارو که گذاشته بود همونجوریه دیگه من باید از هر خشش یه عکس بزارم ؟ عکس صرفا برای این هستش که حدود جنس رو مشخص کنه ، ولی اگه کسی بخواد میتونه اینجا عکس طوطی بزاره براتون کلاغ بفرسته - ناراحت نشین ولی خریدار نیستین چرا تو تاپیک ها پیاده روی میکنین ، تازگی پی تی شده چت روم ....

داداش من براي همين هست كه تاپيكت اندي مدته فقط آپ ميشه
خودت ميدوني كي خريداره كي نيست :)

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
داداش من براي همين هست كه تاپيكت اندي مدته فقط آپ ميشه
خودت ميدوني كي خريداره كي نيست :)

خریدار هست اینجا نه ، بیچاره خریدار واقعی که وقتی میخره از دلال میخره وقتی میفروشه به دلال میفروشه ، ولی وضع دلال فرق میکنه ، به بدترین قیمت میخره و به قیمت اک میفروشه!!!
خریدار ها خیلی کم تو پی تی هستن خودمم اگه چیزی نفروشم و چیزی نخرم پامو تو پی تی نمیزارم ، ولی بعضی ها صبح تا شب اینجا پلاسن..... البته منظورم شما نیستین

PS3.ONE

کاربر فعال
لایک‌ها
354
خریدار هست اینجا نه ، بیچاره خریدار واقعی که وقتی میخره از دلال میخره وقتی میفروشه به دلال میفروشه ، ولی وضع دلال فرق میکنه ، به بدترین قیمت میخره و به قیمت اک میفروشه!!!
خریدار ها خیلی کم تو پی تی هستن خودمم اگه چیزی نفروشم و چیزی نخرم پامو تو پی تی نمیزارم ، ولی بعضی ها صبح تا شب اینجا پلاسن..... البته منظورم شما نیستین

حالا قمت آخرت رو برام پ.خ كن ببيبنيم :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا