حالا قمت آخرت رو برام پ.خ كن ببيبنيم
در حال حاضر با کاربر Rock_lp_lb در حال مذاکره هستیم و مراحل پایانیش هستش...
حالا قمت آخرت رو برام پ.خ كن ببيبنيم
اگه خواستی من خریدارم یعنی واقعی
خواستی یه ندا بده باهم بحرفیم بردارم
من هم هنوز سر حرفم هستم ، تو پایتخت الان 4- 8 شده 400 تومن برید از مغازه بخرین من به مصرف کننده میدم ... با 30 % افت من باید اینو 265 میدادم ولی خب پول نیازم ولی بعضی ها هم خوب از اب گل آلود ماهی میگیرن !!!من هنوز سر پیشنهادم هستم
شرمنده ها عزیز
ناراحت نشی
ولی شما خودت خریدی 208 که.
قبول میکنم حرفتونو ولی موقعی که من گرفتم ایپاد 4-8 295 بود در ضمن دلار یادمه تو پی پال 1340 بود و میخواستم گالاکسی ایس بگیرم 325 بود!!!
الان اونایی که گالاکسی اس 2 گرفته بودن حدود700 الان بالای 800 میفروشن !!! انتظار دارین من اینو زیر 200 بدم در ضمن تمیز هم هست به نسبت
درست میفرمایید
من الان خودم گوشی ویو که یه چن ماه پیش نوش 320 بود الان 300 مغازه ازم میخره
راستی این هدفونش جدا چند میارزه؟ ( چون اگه خریدم هدفون رو لازم ندارم میفروشمش )
من هم هنوز سر حرفم هستم ، تو پایتخت الان 4- 8 شده 400 تومن برید از مغازه بخرین من به مصرف کننده میدم ... با 30 % افت من باید اینو 265 میدادم ولی خب پول نیازم ولی بعضی ها هم خوب از اب گل آلود ماهی میگیرن !!!
به کی بگی این از گالاکسی ایس 30 تومن ارزونتره ، بعدش گلاگسی 330 میره اینو من گذاشتم 215 حس دلالی به بعضی ها داده
دوستان لطفا کمتر از قیمت مشخص شده ندین که گزارش میدم...
خوبه این دلار بهونه شده برا بعضی ها
منم مثل شما مصرف کننده هستم شما همچین تعریف می کردی از ایپادتون که من گفتم تمیزه مثل اکبند هست ولی تو عکس یه چیز دیگه بود
شما برای فروش ایپد رو 10-20 تومن پا فشاری می کنین ولی جنس خودته خوددانی
این آیپائ من الان داره پنجمین صاحبش رو تجربه میکنه
کجاشو دیدی امروز پست کردم که برام 205 تومن موند با یه بسته بندی شیک و پیشتاز سریع برای اقا محمد پست کردم .... اومدم انجمن دیدم یکی 225 و یکی هم 230 قیمت داده .... قسمتو ببین ... اسپمرها نذاشتن!!!بله من سرچ کردم دیدم :دی ( قیمتش هم هی رفته بالا هر دور )