مرسی داداش روش فکر میکنم.تاپیک جدید مبارکه
من کماکان با شرایطی که گفتم پای معامله هستم
موفق باشید
نه داداش 4اس یا اس3سلام داداش اکه تعویض داری با این گوشی یه اماری بده به ما..
http://forum.persiantools.com/t292326.html
CLOSED
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
دوستان گوشی امروز رسید
عدم تطابق گفته های استارتر با واقعیت!
گوشی خش داره! فلیپ کاور جلوش زرد کرده! دوشاخ شارژر کج هست! و از همه جالب تر نمردیم و مفهوم برچسب آک رو هم فهمیدیم! به این صورت که برچسب ا روی صفحه کنده و روی کاغذ محافظ چسبونده شده!
برای اثبات گفته هام عکساشو آپ میکنم تا دقایقی دیگر!
انشا... موضوع حل میشه همین جا.
من اینجا زیادگوشی خریدم و فروختم و شکر خدا تا حالا ذره ای مشکل نداشتم! چه بسیار دوستانی که لطف کردند و اول ارسال کردن و بعد پولو تقدیمشون کردم! اما وقتی به ایشون گفتم گفت نه اول ارسال مقدور نیست! که الان دلیلشو فهمیدم!
عکس هاشون که توش همه چیز خوبه - با خودشون در میون گذاشتید ؟ چی گفتن؟من اینجا زیادگوشی خریدم و فروختم و شکر خدا تا حالا ذره ای مشکل نداشتم! چه بسیار دوستانی که لطف کردند و اول ارسال کردن و بعد پولو تقدیمشون کردم! اما وقتی به ایشون گفتم گفت نه اول ارسال مقدور نیست! که الان دلیلشو فهمیدم!
عکس هاشون که توش همه چیز خوبه - با خودشون در میون گذاشتید ؟ چی گفتن؟
منم همینو میگم!
شما عکس آخر رو نگا کنید! چه برداشتی دارید!
پی ام دادم میگم برچسب کندی چسبوندی رو کاغذ توی جلدش میگه من که نگفتم برچسب آک هست!! گذاشتم تو جلدش که خوب فرستاده باشم برات!!
شما دوستان قضاوت کنید! شما با دیدن عکس آخر چه برداشتی میکنید؟! غیر از اینه که فکر میکنید یه برچسب آک به همراه گوشی هست؟!
دوست عزیز، در مورد برچسب خیلی سخت نگیرید، استارتر عزیز تو پست اولشون حرفی از نو بودن برچسب نزدن، ولی ظاهرا شما اینطور برداشت کردید
که نو هست و حالا باعث دلخوری شما شده، این مورد رو سعی کنید چشم پوشی کنید، در مورد مابقی قضایا دیگه خود دانید ...
دوست عزیز! شما به عکس آخر یه نگا بنداز!!! این عکس چیو نشون میده؟!؟!!؟!؟ این یعنی که محافظی که ایشون گفتن هدیه داده میشه آک هست!! وگرنه دلیلی نداره برچسب استفاده شده رو از روی گوشی جدا کنی که کلی پرز و خاک بگیره و بچسبونی روی کارتن توی جلد پروتکتور!
دوست عزیز! شما به عکس آخر یه نگا بنداز!!! این عکس چیو نشون میده؟!؟!!؟!؟ این یعنی که محافظی که ایشون گفتن هدیه داده میشه آک هست!! وگرنه دلیلی نداره برچسب استفاده شده رو از روی گوشی جدا کنی که کلی پرز و خاک بگیره و بچسبونی روی کارتن توی جلد پروتکتور!