• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش note

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
گوشی در حد آک هست و هیچ گونه خط و خشی نداره.

رنگ سفید.

با گارانتی (بیمه) اصلی مایکروتل.

همراه با فلیپ کاور اصلی (فابریک). رنگ فلیپ کاور سفید هست.

گوشی با نو مو نمیزنه!

آندروید 4.0.4

همراه با گوشی یک screen guard و چند dvd نرم افزار و بازی هدیه داده میشود.

قیمت پایه 950

IMG_0008.JPGIMG_0009.JPGIMG_0010.JPGIMG_0011.JPGIMG_0013.JPGIMG_0014.JPGIMG_0015.JPGIMG_0016.JPGIMG_0017.JPGIMG_0018.JPG

satern

Registered User
لایک‌ها
9
تاپیک جدید مبارکه
من کماکان با شرایطی که گفتم پای معامله هستم
موفق باشید

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
CLOSED :D

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان گوشی امروز رسید

عدم تطابق گفته های استارتر با واقعیت!
گوشی خش داره! فلیپ کاور جلوش زرد کرده! دوشاخ شارژر کج هست! و از همه جالب تر نمردیم و مفهوم برچسب آک رو هم فهمیدیم! به این صورت که برچسب ا روی صفحه کنده و روی کاغذ محافظ چسبونده شده!

برای اثبات گفته هام عکساشو آپ میکنم تا دقایقی دیگر!

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان گوشی امروز رسید

عدم تطابق گفته های استارتر با واقعیت!
گوشی خش داره! فلیپ کاور جلوش زرد کرده! دوشاخ شارژر کج هست! و از همه جالب تر نمردیم و مفهوم برچسب آک رو هم فهمیدیم! به این صورت که برچسب ا روی صفحه کنده و روی کاغذ محافظ چسبونده شده!

برای اثبات گفته هام عکساشو آپ میکنم تا دقایقی دیگر!

انشا... موضوع حل میشه همین جا.

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
انشا... موضوع حل میشه همین جا.

من اینجا زیادگوشی خریدم و فروختم و شکر خدا تا حالا ذره ای مشکل نداشتم! چه بسیار دوستانی که لطف کردند و اول ارسال کردن و بعد پولو تقدیمشون کردم! اما وقتی به ایشون گفتم گفت نه اول ارسال مقدور نیست! که الان دلیلشو فهمیدم!

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
من اینجا زیادگوشی خریدم و فروختم و شکر خدا تا حالا ذره ای مشکل نداشتم! چه بسیار دوستانی که لطف کردند و اول ارسال کردن و بعد پولو تقدیمشون کردم! اما وقتی به ایشون گفتم گفت نه اول ارسال مقدور نیست! که الان دلیلشو فهمیدم!

خوب شخصی که اینطوری میگه کلا مشکوکه شما باید از رابط استفاده میکردید.
حالا که شده ولی انشا... حل میشه.

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
پوریا جان چی بگم والا اقا مهدی اگه حرف های پوریا جان حقیقت داشته باشه اسم مهدی پایین اوردی حقیقت داشته باشرو به خاطر این گفتم که پوریا ی کم شوخه البته سوءاستفاده نکنی حرفشو کاملا با جدیت گفت

satern

Registered User
لایک‌ها
9
عکس هاشون که توش همه چیز خوبه - با خودشون در میون گذاشتید ؟ چی گفتن؟

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
من همیشه یک مقداری از مبلغ رو میزارم بعد تحویل(البته اگه جنسش مهم باشه نه برای چیزی که کلا 100 تومن ارزش داره)
حداقل 70-60 تومنو!
به دوستانم پیشناهاد میکنم این روشو

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
عکس هاشون که توش همه چیز خوبه - با خودشون در میون گذاشتید ؟ چی گفتن؟

منم همینو میگم!
شما عکس آخر رو نگا کنید! چه برداشتی دارید!
پی ام دادم میگم برچسب کندی چسبوندی رو کاغذ توی جلدش میگه من که نگفتم برچسب آک هست!! گذاشتم تو جلدش که خوب فرستاده باشم برات!!
شما دوستان قضاوت کنید! شما با دیدن عکس آخر چه برداشتی میکنید؟! غیر از اینه که فکر میکنید یه برچسب آک به همراه گوشی هست؟!

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
برچسب اک نیست مگه ننوشت هدیه داده میشود

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
داداش پوریا تو کلا از نوت شانس نداری
نمیدونم چرا

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
منم همینو میگم!
شما عکس آخر رو نگا کنید! چه برداشتی دارید!
پی ام دادم میگم برچسب کندی چسبوندی رو کاغذ توی جلدش میگه من که نگفتم برچسب آک هست!! گذاشتم تو جلدش که خوب فرستاده باشم برات!!
شما دوستان قضاوت کنید! شما با دیدن عکس آخر چه برداشتی میکنید؟! غیر از اینه که فکر میکنید یه برچسب آک به همراه گوشی هست؟!

دوست عزیز، در مورد برچسب خیلی سخت نگیرید، استارتر عزیز تو پست اولشون حرفی از نو بودن برچسب نزدن، ولی ظاهرا شما اینطور برداشت کردید
که نو هست و حالا باعث دلخوری شما شده، این مورد رو سعی کنید چشم پوشی کنید، در مورد مابقی قضایا دیگه خود دانید ...

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوست عزیز، در مورد برچسب خیلی سخت نگیرید، استارتر عزیز تو پست اولشون حرفی از نو بودن برچسب نزدن، ولی ظاهرا شما اینطور برداشت کردید
که نو هست و حالا باعث دلخوری شما شده، این مورد رو سعی کنید چشم پوشی کنید، در مورد مابقی قضایا دیگه خود دانید ...

دوست عزیز! شما به عکس آخر یه نگا بنداز!!! این عکس چیو نشون میده؟!؟!!؟!؟ این یعنی که محافظی که ایشون گفتن هدیه داده میشه آک هست!! وگرنه دلیلی نداره برچسب استفاده شده رو از روی گوشی جدا کنی که کلی پرز و خاک بگیره و بچسبونی روی کارتن توی جلد پروتکتور!

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
دوست عزیز! شما به عکس آخر یه نگا بنداز!!! این عکس چیو نشون میده؟!؟!!؟!؟ این یعنی که محافظی که ایشون گفتن هدیه داده میشه آک هست!! وگرنه دلیلی نداره برچسب استفاده شده رو از روی گوشی جدا کنی که کلی پرز و خاک بگیره و بچسبونی روی کارتن توی جلد پروتکتور!

درسته، در این مورد حق با شماست، منم همین برداشت رو کرده بودم که ظاهرا نو هست، و البته در صورتی هم که از روی گوشی برداشته شده باشه، خیلی کار درستی نکردن این دوستمون، چون دلیلی نداشته ...

satern

Registered User
لایک‌ها
9

کاملا حق با شماست - درسته که درباره ی آک بودنش حرفی نزدن ولی هر کسی میدونه که محافظ یه چیز یکبار مصرفه و بعد کنده شدن دیکه قابل استفاده نیست - شما میگید گوشی خط و خش هم هرچند کم ولی داره - درباره ی این چی گفتن؟

بالا