• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش note

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
وقتی گفته میشه با اک مو نمیزنه و هیچ خط و خشی نداره باید به همین صورت هم به مشتری تحویل داده بشه . دوشاخه هم که کجه . واقعا این کارا زشته ادم نسبت به فروشنده های اینجا بدبین میشه با این کارا . شما میتونستی حقیقت رو بگی مسلما گوشیت خریدار خودش رو داشت

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
من فكر كنم اقا مهدي فكرنميكردن كه با كندن اون برچسب،برچسب به اين روز بيوفته.شايد تاحالا تجربه نكرده بودن.

iely

Registered User
لایک‌ها
5
رو اون پیچا ی سفیدی هست رنگ پیچا رفته ببین ی کم
آقا شما کارو زندگی نداری؟ اومدی هی هیزم بکشی شعله دعوا رو بیشتر کنی؟ یه کم دیگه...
آقا پوریا نمیدونم واقعا چطوری میشه شما رو راضی کرد ولی من یه خاطره ای دارم که تو یه معامله آقا مهدی خیلی به من حال داد
فراموشم نمیشه
به خاطر همین اگه کاری هست که از دست من بر بیاد با روی باز حاضرم انجام بدم و از خجالت شما در بیام
ولی اینکه اینجا جلو همه اومدین آقا مهدی رو بد نام کردین خیلی کار بدی بوده به نظرم میشده خودتون 2 تا با هم حلش کنین که به بقیه جا ها نکشه
میبینی تو رو خدا کار به کجا کشیده؟ یکی میگه تعمیریه یکی میگه...
به نظرم میشد خودتون 2تا حلش کنین

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
اقا مثلا اگه این بلا خدایی نکرده سر شما میومد گوشی تعمیری بود یا پیچش باز بود شما عصبی نمیشدی نمیسوختی دارم اینارو میگم که پچه ها تو خرید دقت کنم بعدشم اقا پوریا از بچه های گل پی تی همه هم میشناسنش پس دلیلی هست ازش دفاع بشه و دوست گل ما هم

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
واقعا به نظر شما شخصی که اینجوری میگه مشکوکه!!!!!!!!!
یعنی شما اول ارسال بعد پرداخت دارید!؟

آره مشکوکه.
من وقتی ببینم اون کسی که میخواد گوشیمو بخره سابقه بالایی داره اول ارسال میکنم مشکلی نداره تازه اگه اول ارسال نکنم از واسطه استفاده میکنم.
ولی اینکه شما تاکید کنید روی اول واریز ...........باقیش مشخصه.

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
من فكر كنم اقا مهدي فكرنميكردن كه با كندن اون برچسب،برچسب به اين روز بيوفته.شايد تاحالا تجربه نكرده بودن.

اصلا نه تجربه کردم نه احتیاجی به تجربش داشتم. چون روز اولی که با دوستم رفتیم این رو از نمایندگی گرفتیم اونجا برداشت با کلید محکم رو صفحه ی یکی از نوت ها کشید کوچکترین خشی روش نیفتاد. راجع به کندن محافظ صفحه هم حق با شماست بنده نمیدونستم براش مشکلی پیش میاد.

وقتی گفته میشه با اک مو نمیزنه و هیچ خط و خشی نداره باید به همین صورت هم به مشتری تحویل داده بشه . دوشاخه هم که کجه . واقعا این کارا زشته ادم نسبت به فروشنده های اینجا بدبین میشه با این کارا . شما میتونستی حقیقت رو بگی مسلما گوشیت خریدار خودش رو داشت

پست 31
من گوشی رو 940 به ایشون فرختم نه 950!!!
پس در نظر بگیرید که انگار پول صقحه ی ضد خش رو هم اصلا به حساب نیاوردم تازه با اینکه نوشته بودم هدیه نه اینکه بخوام جدا گانه بفروشم! در ضمن قیمتش هم 5 هزار تومنه!
راجع به عکس پشت گوشی هم اینکه اگه یک سطح صاف صاف هم تو نور باشه اینطوری دیده میشه.
راجع به کنار گوشی هم من که کلی با دقت این رو از دوستم گرفتم اصلا یک همچین چیزایی رو ندیدم تو عکس هام هم معلومه دیگه!!

با این وجود باز هم گفتم گوشی رو پس میگیرم.

حالا بعضی ها برای خود شیرینی اومدن گفتن. که خوابیدن پول و از این چیزا!! که حر فاشون چیزه!
یعنی من خداییش اگه یک یا دو روز صبر میکردم 950 این رو میفروختم مثل اون نوت قبلی که خریدار حضوری اومد خرید و هنوزه که هنوزه ازم تشکر میکنه!

آره مشکوکه.
من وقتی ببینم اون کسی که میخواد گوشیمو بخره سابقه بالایی داره اول ارسال میکنم مشکلی نداره تازه اگه اول ارسال نکنم از واسطه استفاده میکنم.
ولی اینکه شما تاکید کنید روی اول واریز ...........باقیش مشخصه.

وای شما دیگه چطور آدمی هستی!!! اولا من تاکید نکردم. ایشون گفتن من باید از شما مطمعن بشم من هم گفتم با آقای manihs هماهنگ کنید و اگه من رو تایید کردن و شما خواستید براتون ارسال میکنم. حالا چیش مشکوکه!!

من خیلی معامله داشتم والا تا الان یک همچین معامله ای نکردم!

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
داداش من خودم عکاسم

بی طرفانه عرض میکنم

همه عکس هایی که شما گرفتید هم کیفیتش پایینتر از عکسای پوریاست

و هم زاویه ای که گرفتید

حتی الان اگه پوریا از همین زاویه ای که شما عکس گرفتید عکس بگیره مطمئنا چیزی مشخص نمیشه
چون بازتاب نور روی نقاطی که خط و خش داشته نبوده

به زاویه عکس شما و عکس پوریا دقت کنید

انشالا که هرچه زودتر حل بشه

Navidion

Registered User
لایک‌ها
5
خوب پس بگیرند وقت و اعصاب و انتضاری که گرفتند چی میکنند؟
ایشون تو این مدت میتونستند یک نوت دیگه بگیرند الان باهاش حال کنند از این دید هم نگاه کنید!
32 گیگه یا 16 گیگ!
البته ببخشید دخالت میکنم!

عزیزم کسی شمارو واسه نظر دادن زور کرده ؟؟؟
عزیزم کسی میاد اظهار نظر میکنه که ۴ تا امتیاز بازارچه داشته باشه

Last edited:

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان خواهش ميكنم رعايت كنين
با احترام صحبت كنين
جرا اينجوري با هم صحبت ميكنين
اين قضيه راحت قابل حل شدن هست نياز به اين توهين ها نيست

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان خواهش میکنم دیگه کسی بحثی نکنه! من حرفامو زدم! من نگفتم این دوستمون قصد کلاهبرداری داشته! اما صداقت کامل رو رعایت نکرده! آدم محترمی هستند و اگر اینجوری نبود من اول واریز نمیکردم! اما خوب یه سری چیزا بود که بهم برخورد! ایشون پی ام دادن واسه پس گرفتن و دادن ضرر! اما من مشکلم پول نیست اصلا! اما خوب همین گفتنشون هم کفایت کرد!
پس لطف کنید دوستانی که با من یا بر علیه من هستند دیگه پستی ندند! که حرمتی شکسته نشه خدای نکرده و کدورتی پیش نیاد!
پیشاپیش از همکاریتون ممنونم

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
عزیزم کسی شمارو واسه نظر دادن زور کرده ؟؟؟
عزیزم کسی میاد احضار نظر میکنه که ۴ تا امتیاز بازارچه داشته باشه

JAvAD14

16 تا امتیاز بازارچه دارم دوست عزیز !امتیاز اینجا رو نبین!

بالا