من فكر كنم اقا مهدي فكرنميكردن كه با كندن اون برچسب،برچسب به اين روز بيوفته.شايد تاحالا تجربه نكرده بودن.
اصلا نه تجربه کردم نه احتیاجی به تجربش داشتم. چون روز اولی که با دوستم رفتیم این رو از نمایندگی گرفتیم اونجا برداشت با کلید محکم رو صفحه ی یکی از نوت ها کشید کوچکترین خشی روش نیفتاد. راجع به کندن محافظ صفحه هم حق با شماست بنده نمیدونستم براش مشکلی پیش میاد.
وقتی گفته میشه با اک مو نمیزنه و هیچ خط و خشی نداره باید به همین صورت هم به مشتری تحویل داده بشه . دوشاخه هم که کجه . واقعا این کارا زشته ادم نسبت به فروشنده های اینجا بدبین میشه با این کارا . شما میتونستی حقیقت رو بگی مسلما گوشیت خریدار خودش رو داشت
پست 31
من گوشی رو 940 به ایشون فرختم نه 950!!!
پس در نظر بگیرید که انگار پول صقحه ی ضد خش رو هم اصلا به حساب نیاوردم تازه با اینکه نوشته بودم هدیه نه اینکه بخوام جدا گانه بفروشم! در ضمن قیمتش هم 5 هزار تومنه!
راجع به عکس پشت گوشی هم اینکه اگه یک سطح صاف صاف هم تو نور باشه اینطوری دیده میشه.
راجع به کنار گوشی هم من که کلی با دقت این رو از دوستم گرفتم اصلا یک همچین چیزایی رو ندیدم تو عکس هام هم معلومه دیگه!!
با این وجود باز هم گفتم گوشی رو پس میگیرم.
حالا بعضی ها برای خود شیرینی اومدن گفتن. که خوابیدن پول و از این چیزا!! که حر فاشون چیزه!
یعنی من خداییش اگه یک یا دو روز صبر میکردم 950 این رو میفروختم مثل اون نوت قبلی که خریدار حضوری اومد خرید و هنوزه که هنوزه ازم تشکر میکنه!
آره مشکوکه.
من وقتی ببینم اون کسی که میخواد گوشیمو بخره سابقه بالایی داره اول ارسال میکنم مشکلی نداره تازه اگه اول ارسال نکنم از واسطه استفاده میکنم.
ولی اینکه شما تاکید کنید روی اول واریز ...........باقیش مشخصه.
وای شما دیگه چطور آدمی هستی!!! اولا من تاکید نکردم. ایشون گفتن من باید از شما مطمعن بشم من هم گفتم با آقای manihs هماهنگ کنید و اگه من رو تایید کردن و شما خواستید براتون ارسال میکنم. حالا چیش مشکوکه!!
من خیلی معامله داشتم والا تا الان یک همچین معامله ای نکردم!