• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش note

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
وااااااااااای من باورم نمیشه این آقای به نسبت محترم این حرفا رو زدن!
من کلی با ایشون صحبت کردم و اینجا در حضور همه میگم اگه میخوان گوشی رو پس بدن. من واقعا با این موضوع مشکلی ندارم.
واسه یک بر چسب که اونم چون روش چسبیده بود من جداش کردم تو بستش گذاشتم دارن این حرفا رو میزنن!!
من که باورم نمیشه. گوشی سه ماه کار کرده از فلیپ کاور هم استفاده شده و ممکن یک زرد شده باشه ولی واقعا در او حدی نیست که ایشون میگن!!
واقعا من متاسفم برای خودم!!!

از این به بعد هم فقط حضوری معامله میکنم.

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
درسته، در این مورد حق با شماست، منم همین برداشت رو کرده بودم که ظاهرا نو هست، و البته در صورتی هم که از روی گوشی برداشته شده باشه، خیلی کار درستی نکردن این دوستمون، چون دلیلی نداشته ...

حالا یا از روی گوشی جدا کرده باشه یا از جای دیگه این استفاده شدست و همه میدونن که نمیشه مجدد استفاده کرد! خوب این چه هدیه ای هست که اسمشو میاری؟! من 10-15 تومن که هیچ! بیشتر از اینام لنگش نیستم! اما آدم باید صداقت داشته باشه! این کارا زرنگ بازی نیست بچه بازیه! این همه من فروش داشتم یکی بیاد بگه فلان جای معامله من دور از صداقت بوده من این نوت رو تقدیمش میکنم! خوب نیست! زشته !
من فقط اومدم پست دادم که بقیه دوستان متوجه بشن! حتی تاپیک شکایت هم نمیزنم! وگرنه من این نوت رو که خریدم 940 میدم 900 بره هیچ خیالی نیست!!

وااااااااااای من باورم نمیشه این آقای به نسبت محترم این حرفا رو زدن!
من کلی با ایشون صحبت کردم و اینجا در حضور همه میگم اگه میخوان گوشی رو پس بدن. من واقعا با این موضوع مشکلی ندارم.
واسه یک بر چسب که اونم چون روش چسبیده بود من جداش کردم تو بستش گذاشتم دارن این حرفا رو میزنن!!
من که باورم نمیشه. گوشی سه ماه کار کرده از فلیپ کاور هم استفاده شده و ممکن یک زرد شده باشه ولی واقعا در او حدی نیست که ایشون میگن!!
واقعا من متاسفم برای خودم!!!

از این به بعد هم فقط حضوری معامله میکنم.

اولا اینکه من تا چه حد محترمم یکی مثل شما نمیتونه بگه! دوستانم زیادی هستن که من باهاشون معامله سالم داشتم اونا خودشون میتونن نظر بدن!
دوما یک برچسب که روش بوده شما چرا جداش کردی و گذاشتی تو بستش؟! این چه توجیحی داره؟!

amme joon

Registered User
لایک‌ها
2,939
حالا برچسب رو ولش کن دسته دو بود دیگه 3 تومنم ارزش نداشت . داستان خش و کج شدن دوشاخه رو که گفتی چی شد؟

iely

Registered User
لایک‌ها
5
اوووووووووف دیگه آقا پوریا اوج حساسیت هستین ها!
اگه مصرف کننده این که اون یه کم زردی فلیپ کاور اصلا نباید مهم باشه! چون به هر حال میگن گوشی در حد آک نمیگن خود آک که! ولی عذر میخوام فک میکنم خریدینش که بیشتر بفروشین و این چیزا...!
راستی من خودم اصلا با برچسب صفحه حال نمیکنم و معمولا میکنم میزارم کنار ولی اینو میدونم که اصلا هم یه بار مصرف نیس میشه دوباره ( البته یه کم سخته ) تمیزش کرد و چسبوند جاش
در ضمن یه جا خوندم که نوشتین اول ارسال بعد واریز بدونین هیچکی همچین ریسکی نمیکنه حتی خود شما مگه این که طرفو بشناسه..!
در ضمن من با مهدی جان معامله داشتم میدونم اهل دروغ دقل نیس حالا هم که گفته پس میگیره دیگه فک کنم همه چی حله دیگه
بفرست صلواتو...

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
حالا برچسب رو ولش کن دسته دو بود دیگه 3 تومنم ارزش نداشت . داستان خش و کج شدن دوشاخه رو که گفتی چی شد؟

برچسب رو هم ولش میکنم دوست تازه وارد من! به اونجاهاشم میرسیم! این موضوع برچسب مسخره ترینش بود!!!

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
برچسب رو هم ولش میکنم دوست تازه وارد من! به اونجاهاشم میرسیم! این موضوع برچسب مسخره ترینش بود!!!

پوریا جون داداشی شما که استادی خودت
بهتره تمام موارد را کامل ذکر کنی با عکس و ... اینجوری دعوا میشه باور کن

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
اوووووووووف دیگه آقا پوریا اوج حساسیت هستین ها!
اگه مصرف کننده این که اون یه کم زردی فلیپ کاور اصلا نباید مهم باشه! چون به هر حال میگن گوشی در حد آک نمیگن خود آک که! ولی عذر میخوام فک میکنم خریدینش که بیشتر بفروشین و این چیزا...!
راستی من خودم اصلا با برچسب صفحه حال نمیکنم و معمولا میکنم میزارم کنار ولی اینو میدونم که اصلا هم یه بار مصرف نیس میشه دوباره ( البته یه کم سخته ) تمیزش کرد و چسبوند جاش
در ضمن یه جا خوندم که نوشتین اول ارسال بعد واریز بدونین هیچکی همچین ریسکی نمیکنه حتی خود شما مگه این که طرفو بشناسه..!
در ضمن من با مهدی جان معامله داشتم میدونم اهل دروغ دقل نیس حالا هم که گفته پس میگیره دیگه فک کنم همه چی حله دیگه
بفرست صلواتو...

داداش اصلا من دلال من واسطه من ....
ایشون نباید توی معامله صداقت داشته باشن؟! چه ربطی داره که مصرف کننده باشم یا نباشم!!؟!؟!
بحث فقط این برچسب نیست! عکساشو میذارم!
حالا هم که گفته پس میگیره دیگه فک کنم همه چی حله دیگه
بفرست صلواتو...
آره دیگه گوشی رو بفرستی در مورد مشکلاتش چیزی نگی بعد اگر طرف فهمید پس بگیری نفهمیدم انداختی رفته دیگه! این منظورته دیگه شما؟!

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
خوب شخصی که اینطوری میگه کلا مشکوکه شما باید از رابط استفاده میکردید.
حالا که شده ولی انشا... حل میشه.

واقعا به نظر شما شخصی که اینجوری میگه مشکوکه!!!!!!!!!
یعنی شما اول ارسال بعد پرداخت دارید!؟

iely

Registered User
لایک‌ها
5
آقا پوریا عزیز چرا این تاپیک داره کش پیدا میکنه الان؟
الان بهترین راهش همین پیشنهاد مهدی جانه دیگه چرا اینقد اذیت میکنی خودتو
اصلا هزار تا مشکل داره و نامردی کرده همین که میگه پسش بفرست کلی مردونگیه دیگه چی میخوای؟

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
آقا پوریا عزیز چرا این تاپیک داره کش پیدا میکنه الان؟
الان بهترین راهش همین پیشنهاد مهدی جانه دیگه چرا اینقد اذیت میکنی خودتو
اصلا هزار تا مشکل داره و نامردی کرده همین که میگه پسش بفرست کلی مردونگیه دیگه چی میخوای؟

رجوع کن به قسمت دوم پست 27

mahdi_1012

Registered User
لایک‌ها
7
من یک خورده از بچه های این تاپیک ناراحتم!!! آخه چرا اینطوری قضاوت میکنین؟!!! به خدا قسم میخورم حضوری 930 مشتری داشت ندادم گفتم بیام به بچه های pt بدم.

راجع به کجی دوشاخ. خداییش قسم میخورم من چیزی ندیدم و یک بار هم گوشی رو شارژ کردم و اصلا اصلا متوجه نشدم. راجع به خط و خش ها هم همینطور.

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
خوب پس بگیرند وقت و اعصاب و انتضاری که گرفتند چی میکنند؟
ایشون تو این مدت میتونستند یک نوت دیگه بگیرند الان باهاش حال کنند از این دید هم نگاه کنید!
32 گیگه یا 16 گیگ!
البته ببخشید دخالت میکنم!

iely

Registered User
لایک‌ها
5
رجوع کن به قسمت دوم پست 27
آقا پوریا اونو که خوندم ولی من خودم مصرف کننده ام
همین چند روز پیش با عرفان جان یه معامله 4 اس داشتم بعد که گوشی دستم رسید خشاش بعضی جا ها از اون چیزی که من تو عکسا و توضیحات دیده و شنیده بودم بیشتر بود ولی خداییش چون میخواستم دستم بگیرم مهم نبود برام
این حقیقتیه که فروشنده هر چه قدر هم تلاش کنه نمیتونه دیگه ریز ترین نکات رو برا مشتری بگه
بنده هم اصلا قصد اهانت نداشتم بهتون و اگه ناراحت کردم تو بعضی نوشته هام شما رو عذر میخوام
آره دیگه گوشی رو بفرستی در مورد مشکلاتش چیزی نگی بعد اگر طرف فهمید پس بگیری نفهمیدم انداختی رفته دیگه! این منظورته دیگه شما؟!
راجع به این هم اصلا فرض به اینکه حرف شما درست و قصد داشته کلاه بزاره من اینو نمیفهمم که حالا که شما فهمیدی میخواد سرت کلاه بره فروشنده که میگه پس میگیرم چرا خب عصبانی هستی؟!!
حله دیگه!

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
دوستان من از اولش هیچ جسارتی به هیچکی نکردم!
اما چون خودم حتی کوچکترین جزئیات رو توی فروشم میگم با دیدن اون برچسب واقعا بهم برخورد!! اونم بعد از 4-5 روز که منتظر بودم!
بعدشم خشهایی که ایشون گفته بودن نداره اما داره!

دیگه بیشتر از این ادامه نمیدم!

aghajalal

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
آقا شرمنده دخالت میکنم
خوب حالا یه کار کنید که دوطرف راضی باشند
ولی همین که فروشنده قبول کرده پس بگیره شخصیت ایشون را میرسونه
نظر شخصی من اینه:
1- یا گوشی را بدید پس
2-یا فروشنده یه مبلغی برگردونه به خریدار

بازم این پیشنهاد من بود
شرمنده دخالت کردم.

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
راجع به این هم اصلا فرض به اینکه حرف شما درست و قصد داشته کلاه بزاره من اینو نمیفهمم که حالا که شما فهمیدی میخواد سرت کلاه بره فروشنده که میگه پس میگیرم چرا خب عصبانی هستی؟!!
حله دیگه!
داداش من همچین حرفی نزدم! من با استارتر تلفنی هم صحبت کردم! و اصلا همچین جسارتی نمیکنم!
آقا پوریا اونو که خوندم ولی من خودم مصرف کننده ام
همین چند روز پیش با عرفان جان یه معامله 4 اس داشتم بعد که گوشی دستم رسید خشاش بعضی جا ها از اون چیزی که من تو عکسا و توضیحات دیده و شنیده بودم بیشتر بود ولی خداییش چون میخواستم دستم بگیرم مهم نبود برام
این حقیقتیه که فروشنده هر چه قدر هم تلاش کنه نمیتونه دیگه ریز ترین نکات رو برا مشتری بگه
بنده هم اصلا قصد اهانت نداشتم بهتون و اگه ناراحت کردم تو بعضی نوشته هام شما رو عذر میخوام
در این مورد هم باید خدمت شما عرض کنم که اگه ایشون گفته بودند که خش داره مشکلی نداشتم! یا مثلا برچسب رو میگفتن روش نیست( هرچند 1000 تومن باشه برچسب) ! اما وقتی مینویسن با آک مو نمیزنه یعنی چی؟! در این مورد هم فرقی نمیکنه که مصرف کننده باشی یا بخوای بفروشی! هر چند من گوشی رو برای برادرم میخواستم ! دوستمون هم در جریان هستند!

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
اقا اون سفیدی چیه رو پیچا دقت کن اچار نخرده ی نگاه دقیق بنداز یا اینکه نور خورده

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
گوشی در حد آک هست و هیچ گونه خط و خشی نداره.

رنگ سفید.

با گارانتی (بیمه) اصلی مایکروتل.

همراه با فلیپ کاور اصلی (فابریک). رنگ فلیپ کاور سفید هست.

گوشی با نو مو نمیزنه!

آندروید 4.0.4

همراه با گوشی یک screen guard و چند dvd نرم افزار و بازی هدیه داده میشود.

قیمت پایه 950

مشاهده پیوست 193924

برچسب هم که بیخیال بشیم
اما باز
جملاتی که مشخص شده با عکس های ارسالی از طرف داش پوریا مطابقت نداره

ایشون چند روز پولشون گیر بوده و اینکه روی حساب اینکه نوشته شده بدون هیچ خط و خش و با آک مو نمیزنه خریدند

پس هم که فرستاده بشه باز جبران نمیشه

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
من از همه دوستان عذر میخوام اگه تند شدم! اما تند شدنم بی دلیل نبود!
دیگه هم پست نمیزنم! چون نه وقتشو دارم نه دیگه اعصاب جدل کردن! مدارکم دادم! حالا یا من زیادی حساسم یا چیز دیگه! اما واقعا وقتی برچسب رو دیدم خیلی خیلی خیلی بهم برخورد و شاید و واسه همینم تند شدم! دیگه بقیش به کنار!

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
رو اون پیچا ی سفیدی هست رنگ پیچا رفته ببین ی کم

بالا