دوست عزیز PS4 ریجن 1 با 2 چه تفاوتی دارند؟
ریجن 1 مخصوص فروش در کشور امریکا و ریجن 2 مخصوص فروش در اروپا،البته ریجن 2 ژاپن هم هست
بازی BLOOD BRONE واسه PS4 دارین کارکرده ؟
تو اجرای بازیها خرید بازی انلاین و غیره هیچ تفاوتی ندارند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام خسته نباشید، باندل مسترچیف اومده تو ایران؟ شما دارین؟
یا امكانش هست بیارین؟
سلام اقا قیمت xbox one لطف میکنی. ممنون
سلام
جناب من خودم ایکس باکس 360 دارم جی تی آی بازی میکنم برای داداشم میخوام ps4 بخرم . آیا ایشون اکانته psn بخره بعد من توی بازی مینبیمش یا نه باید هر دوتامون یک کنوسل داشته باشیم ؟
بعد اینکه میشه بی حزمت قیمت دستگاه های رجینی که تموم کردید رو بم بدید چند بوده ؟ و کی میارین ازش !؟
راستش من خرید دارم تا هفته دیگه
باری دارید برسه از ps4 ها که بصرفه و تاریخ تولید جدید باشن ؟
الان توی بازار رفته بودم یکی از فروشنده ها میگفت که رجین 2 ماله آسای شرقی که روی کارتونش چینی ژاپنی نوشته مشکل پیدا میکنه با آنلاین بازی کردن و باید اکانته ژاپنی و شرق اسیا رو بخری ولی همه توی ایران اکانتهای اورپا و آمریکار ورمیفروشن !
حرفه ایشون صحت داره یا چرت تشریف دارد ؟
ممنون میشم قیمت باره جدیدتون حدودش و زمان رسیدش و سواله منو ج بدید ممنون میشم
مرسی ( مخصوصا قسمته آنلاین بازی کردن جی تی آی وی ایکس باکس 360 با کسی که پی اس 4 داره )
مرسی با تشکر
سلام
لطفا شماره تماستو برام پ.خ کن ممنون
ببخشید چندتا تا سوال داشتم...این بار جدید کی میرسه پس؟؟؟؟تو این بار کنسولا تولید 2015 میارین یا همون 2014 ؟؟؟؟قیمتتون نسبت به بازار کمتره یا بیشتر؟؟
این باندل مسترچیف كالكشن كه میگم، خیلی وقت هست كه اومده ها! بعد میخواستم بدونم ایكس باكس وان با این باندل بگیرم ارزون تر درمیاد،یا اینكه ایكس باكس رو جدا بگیرم. بازی رو جدا.
اینو اگه دارید میخوام بخرم، فوری