• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
آقا تو سایتتون قیمت زدین 1600 !!!
سایت به روز رسانی نشده یا این قیمتی که تو تاپیک زدین ، مخصوص بچه های پرشین تولزه یا با هزینه ارسالش میشه 1600 ؟ با توجه به این که ما تهران هستیم !

یه سوال دیگه اینکه : پلی استیشن 4 هر فیلم بلوریی رو می خونه یا اینکه اونم باید خاص باشه ! ما یه سری فیلم بلوری داریم آخه !

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
فقط ریجن یک دارید ؟ ریجن دو چی ؟ میشه امید داشت بعد تابستون ارزونتر هم بشه ؟

بله داداش ما فقط ريجن ١ داريم :) داداش قيمت بازير معلوم نميكنه شايد بياد پايين

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
آقا تو سایتتون قیمت زدین 1600 !!!
سایت به روز رسانی نشده یا این قیمتی که تو تاپیک زدین ، مخصوص بچه های پرشین تولزه یا با هزینه ارسالش میشه 1600 ؟ با توجه به این که ما تهران هستیم !

یه سوال دیگه اینکه : پلی استیشن 4 هر فیلم بلوریی رو می خونه یا اینکه اونم باید خاص باشه ! ما یه سری فیلم بلوری داریم آخه !

داداشي ما اول قيمت رو براي بچه هاي پرشين ارزون مي كنيم بعد سايت هم پايين مياريم.قيمت چه دستگاهي ١،٦٠٠؟
داداش من خودم امتحان نكردم ولي شنيدم يايد بلوري شما مخصوص ريجن دستگاه شما باشه :)

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
داداشي ما اول قيمت رو براي بچه هاي پرشين ارزون مي كنيم بعد سايت هم پايين مياريم.قيمت چه دستگاهي ١،٦٠٠؟
داداش من خودم امتحان نكردم ولي شنيدم يايد بلوري شما مخصوص ريجن دستگاه شما باشه :)
آقا دمت گرم که به بر و بچه های پرشین نولز اهمیت می دی ، من 100% خریدار PS4 هستم منتها تو پاییز یا زمستون چون کنکور ارشد دارم (احتمال زیاد همون زمستون) !
قیمتی هم که گفتم 1600 برای PS4 بود که تو سایتتون درج شده بود ، اما بازم دمت گرم که برای اینجا قیمتو کم کردی . 100% از خودت می خرم .

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
آقا دمت گرم که به بر و بچه های پرشین نولز اهمیت می دی ، من 100% خریدار PS4 هستم منتها تو پاییز یا زمستون چون کنکور ارشد دارم (احتمال زیاد همون زمستون) !
قیمتی هم که گفتم 1600 برای PS4 بود که تو سایتتون درج شده بود ، اما بازم دمت گرم که برای اینجا قیمتو کم کردی . 100% از خودت می خرم .

ايشالا كه موفق باشي داداش :)

xboxha

Registered User
لایک‌ها
77
دادا تو اون تصویری که گذاشتی واچ داگز نیست!

erfan.barcelona

Registered User
لایک‌ها
35
آقا بی زحمت آدرس و تلفنتون رو پخ می کنید؟ بدجوری PS4 وسوسه کنندست ، خداکنه از زندگی نیوفتم [emoji6]

xboxha

Registered User
لایک‌ها
77
دادا من یه تایتان فال دست دو دارم میزاری برا فروش؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
جناب @hoseinbig يك دستگاه ps4 region 1 خريداري كردن فردا براشون ارسال ميشه :) مباركتون باشه

بالا