• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

armstyle

Registered User
لایک‌ها
35
سلام . داداش یه هدست گلد اصل میخوام . میتونید برام جور کنید سریع ؟ چند ؟ میخوام 2-3 روزه برسه دستم شیرازم

Gears of war III

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزيز كل داستان رو تعريف نكردي :) اولا من به شما ١٠٠ بار گفتم تهران فقط تحويل حضوري دارم كه هم براتون دستگاه رو امتحان كنم و هم اداپتور رو ولي شما اصرار داشتيد پيك بياره منم به شما گفتم دستگاه فقط داخل مغازه تست ميشه در تهران و مهلت تست نداريم چون دستگاه برقي شايد ١٠٠١ مشكل براش پيش بياريد پس ازتون خواستم بيايد مغازه كه نخواستين بياين.بعد شما بعد ١ ساعت دستگاه به دستتون رسيد زنگ زديد يا دو روز بعد؟!؟
موضوع بعدي شما دستگاه xbox one خريداري كرديد كه بخاطر يه اداپتور زشته كه همه چيز رو اعلام كنيد بد بوده و ناراضي هستيد :) متوجه منظورتون نشدم كاري مي كنيد يعني چي تهديد مي كنيد؟ واضح صحبت كنيد :)
درست من هم گفتم ایکس باکس مشکلی نداشت و من هم اعلام کردم که مشکلی نداره ولی شما هم قبول کنید وقتی یک جنس 1 میلیون و پانصد هزار تومانی میخرید ولی فقط میتونید باهاش 1 ساعت بازی کنید میزنه توی ذوقتون و از اون بدتر وقتی که از یکی فروشنده معتبر (اونطوری که نوشته) انتظار اینو دارید که حداقل قبل از خرید بگه به شما آداپتور ها اینطوریه یا حداقل بعد از خرید کمه کم این هست که جنس رو عوض کنه (که البته خودم این رو قبول ندارم چون جنس خراب باید پس گرفته بشه) من تنها چیزی که خواستم بگم این بود که وظیفه خودم بدونم به بقیه دوستان بگم که آگاه باشن و اینو بدونن که اونها هم خریدن بعدا متهم نشن به اینکه چایی ریختین توی آداپتور یا گذاشتینش زیر مبل !! این هم بگم در مورد تست من اگر مغازتون هم میومدم مشخص نمیشد چون آداپتور 1 ساعت همونطور که گفتم دووم میاره من که نمی تونستم توی مغازتون 1 ساعت صبر کنم و اول و آخرش من مقصر میشدم و توی خونه هم همینطور من که از تمام مشکلات آگاه نیستم و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه که ایکس باکس رو به امون خدا بزاری تا این مشکل پیدا شه !!! راستش من اعتماد کردم و از اعتمادم پشیمونم
بازم میگم ایکس بکس سالمه مشکل من آداپتوره من دروغی ندارم که برای 60 هزار تومن بگم و هیچ جا هم اعلام نکردم که 1 ساعت بعد زنگ زدم . امیدوارم موفق باشید و از این به بعد حرف هاتون رو رک تر به بقیه بزنید تا دوباره از این مشکلات پیش نیاد

hoseinbig

Registered User
لایک‌ها
198

rewiecs

Registered User
لایک‌ها
17
سلام من یدونه پلی استیشن 4 با یه دسته اضافی میخوام + بازی فوتبال PES . لیست بازیات همینان ؟
لطف میکنین یه قیمت کلی بدین ؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
درست من هم گفتم ایکس باکس مشکلی نداشت و من هم اعلام کردم که مشکلی نداره ولی شما هم قبول کنید وقتی یک جنس 1 میلیون و پانصد هزار تومانی میخرید ولی فقط میتونید باهاش 1 ساعت بازی کنید میزنه توی ذوقتون و از اون بدتر وقتی که از یکی فروشنده معتبر (اونطوری که نوشته) انتظار اینو دارید که حداقل قبل از خرید بگه به شما آداپتور ها اینطوریه یا حداقل بعد از خرید کمه کم این هست که جنس رو عوض کنه (که البته خودم این رو قبول ندارم چون جنس خراب باید پس گرفته بشه) من تنها چیزی که خواستم بگم این بود که وظیفه خودم بدونم به بقیه دوستان بگم که آگاه باشن و اینو بدونن که اونها هم خریدن بعدا متهم نشن به اینکه چایی ریختین توی آداپتور یا گذاشتینش زیر مبل !! این هم بگم در مورد تست من اگر مغازتون هم میومدم مشخص نمیشد چون آداپتور 1 ساعت همونطور که گفتم دووم میاره من که نمی تونستم توی مغازتون 1 ساعت صبر کنم و اول و آخرش من مقصر میشدم و توی خونه هم همینطور من که از تمام مشکلات آگاه نیستم و عقل سالم هم اینکارو نمی کنه که ایکس باکس رو به امون خدا بزاری تا این مشکل پیدا شه !!! راستش من اعتماد کردم و از اعتمادم پشیمونم
بازم میگم ایکس بکس سالمه مشکل من آداپتوره من دروغی ندارم که برای 60 هزار تومن بگم و هیچ جا هم اعلام نکردم که 1 ساعت بعد زنگ زدم . امیدوارم موفق باشید و از این به بعد حرف هاتون رو رک تر به بقیه بزنید تا دوباره از این مشکلات پیش نیاد
تو ليست اول تاپيك ببينيد چند نفر هستن كه ايكس باكس رو خريدن و اداپتور هم روش گرفتن و هيج مشكلي نداشتن و اين رو هم اضافه كنم كه من هميشه به بچه هاي اينجا مي گم اداپتور بار ما نيست جنسي هست كه جهت رفاه حال مشتري از بازار تهيه ميشه و براي هر بار خريد اداپتور هزينه پيك پرداخت ميشه.اين موضوع كاملا واضح هست كه جنس برقي ممكن با كوچكترين نوسان يا مشكلات ديگه خراب بشه و موضوع ديگه اينكه شما به كل اعلام مي كنيد من ناراضي هستم ايا تو شكل بسته ايرادي ديديد ايا پلمپ دستگاه ايرادي داشت ايا خود كنسول مشكلي داشت پس اينكه بخواين اعلام بكنيد نا راضي هستيد فقط بخاطر يك اداپتور يك مقدار بي انصافي هست برادر من :(
پست قبلي هم من ناراحت شدم چون واقعا نكات مثبت خريد از ما رو بخاطر يك اداپتور ٦٠ كه حتي ١٠٠٠ تومن براي ما سود نداره ناديده گرفتيد.من به تمام دوستاني كه از ما خريد مي كنن هميشه ميگم كه جنسي كه رو بار خودم نيست رو درخواست نكنيد كه مجبور باشم از جاي ديگه تهيه كنم ولي به نظر من با در نظر گرفتن شرايط خريد و نكات مثبت ما مي تونستيد جور ديگه بيان كنيد :) من پست قبلي رو مي تونستم پاك كنم ولي نكردم تا بچه يك وقت احساس نشه من اشتباهي مرتكب شدم كه از بيان و طرح موضوع مي ترسم :) به هر حال داداش شما ١٪ احتمال بده به ١٠٠١ دليل اداپتور شما در منزل و بر اساس مشكلات برقي دچار مشكل شده،من پيشنهاد مي كنم اون اداپتور رو استفاده نكنيد و ترانس بگيريد كه براي كنسول هم مشكلي پيش نياد.
من ناراحتم كه بخاطر يه اداپتور ٦٠ يا ترانس ٥٠ تومني لذت بازي با كنسول از دست بديد.اين رو به وجدان قسم مي خورم فروش تك ما در اينجا بخاطر رفاه حال مردم بود كه كنسول هارو گرون و بر اساس بازار نخرن.فعاليت اصلي بچه ها فقط فروش عمده است اين موضوع جهت منت يا بحث ديگه اي نبود فقط گفتم كه تمام نكات مثبت خريد رو نا ديده نگيريد ممنون

hoseinbig

Registered User
لایک‌ها
198

a.arshavin

Registered User
لایک‌ها
19
sku_295747_1.jpg

سلام . من شنیدم که ادابتو xbox 360 fat رو میشه به کنسول ایکس باکس وان زد ولی به همچین تبدیلی نیاز داره ما یکی از رفیقامون یدونه وان خریده دنبال همچین تبدیلی میگیرده فک کنم اگه این جنس رو بتونید بیارید خیلی کمک بشه تو بحث این ادابتور و اینجور چیزها برای کنسول 110 ولتی

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
sku_295747_1.jpg

سلام . من شنیدم که ادابتو xbox 360 fat رو میشه به کنسول ایکس باکس وان زد ولی به همچین تبدیلی نیاز داره ما یکی از رفیقامون یدونه وان خریده دنبال همچین تبدیلی میگیرده فک کنم اگه این جنس رو بتونید بیارید خیلی کمک بشه تو بحث این ادابتور و اینجور چیزها برای کنسول 110 ولتی

داداش ممنون :) حتما پيگيري مي كنم

.O O O.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
داداش خسته نباشي
ادرس و تلفن براي خريد حضوري لطف ميكنيد ؟؟

بالا