• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

sfch

Registered User
لایک‌ها
29
داداش ما تو اصفهان هستیم.امروز تو چند فروشگاه رفتم.وقتی بشون گفتم که شما 1390 میدین.گفتن به احتمال زیاد شما هم مثه دیجی کالا یا اچ دی ام ایتون ساخته یا یه موردی داره.شما تا حالا حتی یه مورد کوچک کوچک داشتین؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
داداش ما تو اصفهان هستیم.امروز تو چند فروشگاه رفتم.وقتی بشون گفتم که شما 1390 میدین.گفتن به احتمال زیاد شما هم مثه دیجی کالا یا اچ دی ام ایتون ساخته یا یه موردی داره.شما تا حالا حتی یه مورد کوچک کوچک داشتین؟

داداش شما اگر حرف من رو قبول ندارید پ.خ یه دوستانی که خرید کردن بزنید و بپرسید تا خیالتون راحت بشه :)

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
باندل ps4 دستینی رو میارین؟
اگه میارین حدودا قیمتش چند میوفته؟
ممنون

hamidbehzadi

Registered User
لایک‌ها
215
سلام تو بعضی فروم های خارجی دیدم پی اس4 ساخت می 2014 به بعد بهتر هستن و خرابيا و ارور هاش به حداقل رسیده. آیا واقعیت داره و کنسول های شما ساخت چه ماهی هستن?!!!

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
سلام تو بعضی فروم های خارجی دیدم پی اس4 ساخت می 2014 به بعد بهتر هستن و خرابيا و ارور هاش به حداقل رسیده. آیا واقعیت داره و کنسول های شما ساخت چه ماهی هستن?!!!

من چیزی در موردش نشنیدم ، تولید 2014 رو سونی اعلام کرد که خرابی کمتری از 2013 داشته :)
مارچ تولید دستگاه هاست.

mdastranj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
داداش این PS4 های مغازه شما جعبه هاش سالم اند و با پلمب سونی فروخته میشند؟

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
داداش احتمالا میاریم :) حدود قیمت هم معلوم نیست
با توجه به قیمت جهانیش هیچ قیمتی نمی تونین بدین؟ قیمت دقیق نمی خوام فقط می خوام بدونم تو چه محدوده ای هست
ممنون

kollack

Registered User
لایک‌ها
51
دستگاه پلم هست؟ با توجه به امتیاز منفی نظر مثبتی نیست متاسفانه در مورد اثالت جنس

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
دستگاه پلم هست؟ با توجه به امتیاز منفی نظر مثبتی نیست متاسفانه در مورد اثالت جنس

داداش در مورد امتیاز منفی بگم که شما تو بازار بگردید و ببینید پلمب سونی به شکل است.ما دستگاه ها رو با پلمب اصلی شرکت سونی تحویل و تست می کنیم و هیچ کدوم از دستگاه ها باز نشده.داداش اگر ما می خواستیم از این مدل کارها انجام بدیم این همه فروش که تو تاپیک اول ثبت شده رو نداشتیم.ایشون دستگاه رو از ما سالم از درب مغازه تحویل گرفتن و داخل فروشگاه براشون تست هم شد و نماینده ایشون برگه رو امضا کردن که دستگاه سالم تحویل گرفتن.دستگاه ps4 به علت روتر 220 ولت با نوسان برق مشکل دار میشه که دستگاه ایشون هم در قسمت جنوبی کشور دچار همچین مشکلی شده.ایا جنسی که سالم تحویل این اقا شده و ایشون تست هم گرفتن مشکل دار بوده یا مشکلات و نوسانات برقی دستگاه رو دچار مشکل کرده؟ من ایشون رو راهنمایی کردم و حتی تعمیر کار خوب هم صحبت کردم که دستگاه رو براشون درست کنه ولی ایشون دستگاه رو ارسال نکردن.من از امتیاز منفی ناراحت هستم و ناراحتی ایشون هم درک می کنم ولی داداش گلم جنس برقی هست و مشکلات همراهش.واقعا ما بی مسئولیت هستیم جناب فخری؟

بالا