• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش PS4 Slim&pro & XBOX one S & X,nintendo Switch ،بازی و,لوازم جانبی

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوست عزیز متاسفانه من از ایشون خرید کردم و به هیچ وجه دستگاه پلمپ سونی نبود
جعبه با یه نوار چسبی بی رنگ و شفاف بسته بودن. اثری از اون برچسب آبی سونی روی جعبه نبود.

جناب فخري از ٤ تا كنسول فروش ديگه بپرسيد كه تا حد اقل اشتباه فكر نكيد.چسب اورجينال سوني چسب بي رنگ هست نه اون چسب ابي سوني ،تو بازار تهران هم به اون چسب ابي مي گن رفرش بپرسيد بد تهمت بزنيد.

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
دوستان بار جدید ایکس باکس وان رسید :)

امشب قیمت ایکس باکس وان عوض میشه

MZMN

Registered User
لایک‌ها
87
آقا شب شد.
نوشته بودید بار جدید xbox one رسیده و امشب قیمت تغییر میکنه.

MZMN

Registered User
لایک‌ها
87
آقا قیمت عالیه. دمتون گرم.
هنوز معلوم نیست کی xbox one ریجن 2 میارید؟

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
آقا قیمت عالیه. دمتون گرم.
هنوز معلوم نیست کی xbox one ریجن 2 میارید؟

داداش قابل شمارو نداره :) معلوم نیست داداش باید سر بزنید.شماره تماستون رو برام پ.خ کنید من وارده سامانه می کنم و قیمت های جدید برای شما ارسال میشه :)

MZMN

Registered User
لایک‌ها
87
داداش قابل شمارو نداره :) معلوم نیست داداش باید سر بزنید.شماره تماستون رو برام پ.خ کنید من وارده سامانه می کنم و قیمت های جدید برای شما ارسال میشه :)
مرسی داداش.
شماره پ.خ. شد.
ایشالا زودتر بیارید چون شدیدا دنبال ریجن 2 هستم و قیمت های شما در حال حاضر از همه بهتره.

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
مرسی داداش.
شماره پ.خ. شد.
ایشالا زودتر بیارید چون شدیدا دنبال ریجن 2 هستم و قیمت های شما در حال حاضر از همه بهتره.

داداش بیارم حتما خبرتون می کنم :)

Dash EssI

Registered User
لایک‌ها
250
اقا من چند وقت پیش میدان امام ***** بودم اونجا هم جعبه ها برچسب آبی رنگ نداشت و تمام فروشگاه هایی که من دیدم همه با پلمپ بی رنگ بودن.
به هر حال تمام بازار پلمپ دستگاهاشون بی رنگ هستش اگر واقعا به دنبال حقیقت هستید گفتم تجربه خودم رو بگم که کسانی که قصد خرید دارن به شک نیوفتن.

DreamKala

Registered User
لایک‌ها
1,015
اقا من چند وقت پیش میدان امام ***** بودم اونجا هم جعبه ها برچسب آبی رنگ نداشت و تمام فروشگاه هایی که من دیدم همه با پلمپ بی رنگ بودن.
به هر حال تمام بازار پلمپ دستگاهاشون بی رنگ هستش اگر واقعا به دنبال حقیقت هستید گفتم تجربه خودم رو بگم که کسانی که قصد خرید دارن به شک نیوفتن.

دوست عزیز ممنون :) منم خدمت همه دوستان گفتم ، ممنون که باز هم شما هم اشاره کردید.

بالا