داداش فرقش با اون ۶۵ تومنی فقط همین سنگینیشه من منتظر بودم خاستم از شما بخرم داداش یکی هم نداری پس
ندارم داداش
داداش فرقش با اون ۶۵ تومنی فقط همین سنگینیشه من منتظر بودم خاستم از شما بخرم داداش یکی هم نداری پس
این بازی های xbox one هم ریجن دارن؟ یعنی اگه من ایکس باکس ریجن 2 بگیرم، این بازی های شما اجرا میشه یا باید حتما مخصوص ریجن دو رو بگیرم؟
سلام داداش
میشه لطف کنی بگی ریجن بازی ها PS4 چند هست؟منظورم تمام بازی هایی که موجوده
با تشکر
داداش میشه لینکی بدید که چنین موضوعی که شما فرمودید رو گفته باشه ؟داخل کنسول ps4 روتر هست که 220 به 110 تبدیل میکنه ولی ریجن 2 پال برق دریافتی کنسول 220 هست
من هم امروز از ایشون، ایکس باکس وان به همراه یه دسته و دو بازی خریدم. همه چی خوب بود و ایشون از هر لحاظ مورد تایید هستن.
سلام و درود به آقای رهسپار عزیز خوب هستید
دوستان آقای رهسپار فرد خوش برخوردی هستند همه جوری تایید میشن
PAL مربوط به استاندارن های تصویری هست و ارتباطی با برق دستگاه نداره
پاور PS4 به صورت Universal هست در هرجای دنیا بدون نیاز به تبدیل یا تغییر خاصی ولتاژ مورد نیاز خودش رو تامین می کنه
در ضمن این دوستانی که در مورد نسخه جدید سوال پرسیدن، به هیچ عنوان تغییری در CPU !!! یا اجزای اصلی کنسول داده نشده، هیچ تفاوتی از نظر کارایی نداره، تفاوت قیمتی هم ندارن
نسخه جدید صرفا بهینه سازی برای چیپ Wifi کنسول داشته، هیچ نکته خاص دیگه ایی نداشته که سونی بخواد به صورت رسمی معرفیش کنه
ایشون فوق العاه خوش برخورد هستن و همین طور خیلی سریع هم پاسخگو بودن. ایشالا در ادامه باز هم از ایشون خرید خواهم داشت.
عزیز شارژر دسته PS4 (تولید سونی) رو موجود دارید؟ نحوه خرید و ارسال رو هم می فرمایید (یا پی ام بدید).
سلام
ایکس وان پال + کبینکت باندل تیتان میخوام . بازی به صورت دیسک داخلشه یا نصب دیجیتالی ؟
شرایط خرید ارسال کنید .
ممنون . از این باندل تیتان طرح دارها هم دارین ؟سلام،بازی رو باید دانلود کنید ، پ.خ شد داداش.