اگه خواستی بگو تا برات اسم سایتو پ.خ کنمداداش دستگاه سفید به تنهایی هنوز به بازار جهانی هم عرضه نشده، رنگ سفید تا اول Jan سال 2015 در انحصار باندل هاست از 2015 به بعد کنسول سفید تنها هم میاد بازار
سلام این ps4 ریجن 1 کدش از این جدیداس که cuh-1115a هستش با تشکر
اگه خواستی بگو تا برات اسم سایتو پ.خ کنم
ببخشید ps4 هاتون ضمانت دارن یا نه؟؟؟ درمورد خرابی ps4 میخواستم بدونم ی چیزی شنیدم به نام نور آبی!!!! جریانش چیه
خب کنسولو که بفرستین شهرستان آخرین آپدیت روش نصب میکنید یا بصورت خام میفرستین؟؟؟ هزینه پست رایگان؟؟؟
کارت psn نداره داخل جعبه ؟؟؟
بیشتر ریجن 2 میبرن مشتریاتون یا 1 ؟؟؟
دستگاه بنده رسید
مشاهده پیوست 691002
جهت اطلاع دوستان باندل دستینی از سری جدید cuh-1115a هست
از آقای رهسپار عزیز هم برای ارسال سریعشون تشکر می کنم :general601:
دستگاه بنده رسید
مشاهده پیوست 691002
جدا خریدم، باندل دیستنی دقیقا لوازم همراهش مثل کنسول استاندارد هست چیز اضافه ایی جز خود بازی دستینی ندارهاستند سفید همراه باندل بود یا جدا خریدید ؟
vertical stand
قیمتش چقدره ؟
Diablo3 نسخه وان دارید؟
اگه نه امکان داره بتونید تهیه کنید ؟
دستگاه بنده رسید
مشاهده پیوست 691002
با اینکه کارتون خیلی تمیز هست و آدم مطمئنی هم هستید ولی اصلا واسه بازی های Xbox One مایه نمیذارین. هر بار نگاه میکنم صفحه اول رو که شاید The Evil Within یا بازی دیگه ای اضافه کردید یا نه. اما متاسفانه خبری نیست و باید به جای دیگه رجوع کنیم.
نه آخه مسئله فقط یه بازی نیست. شما واسه ps4 هر بازی جدیدی رو میارید. ولی واسه one نه. چون حداقال من دوس دارم از آدم مطمئنی مثل شما بازی رو تهیه کنم. اگه کلا نمی خواین تو زمینه بازی One کار کنین خوب بگین که دیگه منتظر بازی های جدید از شما نباشیمداداش شرمندم فردا پیگیری می کنم ببینم می تونم براتون تهیه کنم.علت اینکه تعداد بازی ها کم فعالیت اصلی ما روی کنسول هاست.تمام تلاشم می کنم با قیمت مناسب براتون جور کنم ،برام پ.خ بزارید فراموش نکنم![]()