• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش psp مدل فت

GreenDiamond

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز تو pt همه قیمت پایه رو به هیچ جای خودشون حساب نمیکنن قیمتت عالیه گوش نده به حرف کسایی که میخان بزنن تو سر مال الان داره 135 فروش میره تو BC ضمنا کسایی که میگن این دستگاه قدمیه بدونن که مدل فت در اجرای بازی و بقیه امکانات هیچ فرقی حتی با مدل go نداره

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
دوست عزیز تو pt همه قیمت پایه رو به هیچ جای خودشون حساب نمیکنن قیمتت عالیه گوش نده به حرف کسایی که میخان بزنن تو سر مال الان داره 135 فروش میره تو BC ضمنا کسایی که میگن این دستگاه قدمیه بدونن که مدل فت در اجرای بازی و بقیه امکانات هیچ فرقی حتی با مدل go نداره

مرسی دوست عزیز

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
به دوستانی که در pm زیر قیمت پایه پیشنهاد میدن باید بگم قیمت پایه کاملا مشخص هست اگه جایی پایینتر از این قیمت سراغ دارن ممنون میشم از همونجا خرید کنند.البته شاید باید قیمت پایه رو بالاتر میزدم بعد تخفیف میدادم تا دوستان راضی باشن

Last edited:

nima_montana

Registered User
لایک‌ها
150
قیمت پایه در پست اول هست و فکر میکنم قیمت واقعی این دستگاه با توجه به کپی خور دایم و یه umd بالاتر از 100 هست ولی چون استفاده ازش نمیکنم قیمتی گذاشتم که استقبال بشه برای خرید پس از دوستان ممنون میشم در پیام خصوصی زیر قیمت پایه پیشنهاد ندن

عزیزم شما بازی بلوری دست دوم رو که این همه از تاریخ انتشارش گذشته باشه میتونین زیر 5 تومن تهیه کنین
umd که دیگه جای خود داره

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
عزیزم شما بازی بلوری دست دوم رو که این همه از تاریخ انتشارش گذشته باشه میتونین زیر 5 تومن تهیه کنین
umd که دیگه جای خود داره

داداش چه ربطی داشت اینی که نوشتین!شما اصلا فکر کن این دستگاه umd نداره الان یه mp3 پلیر سونی 70 تا 80 پولش هست بعد یه psp که همه کار برات میکنه 100نمیارزه؟!

hamedhhpp

Registered User
لایک‌ها
305
هنوز داری یا فروختسش مموری هم همراهش هست؟

sosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا psp رو قیمت خودتون خریدارم

gnu

Registered User
لایک‌ها
87
اگه شارژر رو جدا بفروشید خریدارم

Robert De Niro

Registered User
لایک‌ها
43
هنوز داری یا فروختسش مموری هم همراهش هست؟

دوستان دستگاه همچنان موجوده دوستان زیادی pm دادن برای خرید ولی حتی من پیشنهاد خرید 95 رو رد کردم البته تقصیر خودم بود باید قیمت پایه رو 120 میزاشتم بعد که خریدار درخواست تخفیف میکرد 100 بهش میفروختم شاید اینجوری بیشتر حال میکرد پس اگه کسی با قیمت 100 مشکلی نداره برای خرید pm بده لطفا

Last edited:
بالا