hamed_korn
Registered User
قیمت آخر؟
از مقدم جان با حال تر و خوش انصاف تر و اهل معامله تر کسی پیدا کرد قاب کنه بزنه به دیوار
کارشون بیسته بیسته مث خودشون
Sent from my HTC One X using Tapatalk
از هر 2 دوست عزیز بسیار ممنونم باعث افتخار بنده هستش که شما از معامله با من راضی هستیندوستان از لحاظ اعتمادسازی خیالتون راحت باشه .
استارتر تائید میشه .
سلام خدمت دوستان و خدمت استارتر محترم من این گوشی رو گرفتم و نخواستم یه سری مسایل هست که لازم دیدم همین جا بگم همه در جریان باشن.والا فرمودن خیلی خط داره و غر شده (که نه من دیدمشون تاحالا و نه تو عکسها مشخصه) ایشون فکر میکنم کلا از خرید اس 3 پشیمون شدن چون همون موقع که خریدشون قطعی شد بهم پخ زدن که اسممو نزن تو تاپیک چون قرار بوده از کسی یه گوشیه دیگه بخرم گفتم پولم جور نشده اگه بفهمه زشته
در مورد هندزفری هم من فکر میکردم تاحالا باز نشده که ایشون تشخیص دادن شده منم جهت شفاف سازی عرض کردم شده
به هر حال چون این اتفاق افتاده ترجیح میدم حضوری معامله کنم که این اتفاق دوباره نیوفته و دوستی که گوشیو میخره جلوی خودم ببینه و اینجا هم تایید کنه گوشی در چه حدی هستش به اون دوستمون ثابت بشه کارش بسیار زشت بوده
در مورد هندزفریش واقعا فقط یک نگاه سر سری کرده بودم و متوجه نشده بودمشما را بخدا این مواردی رو که گفتم از هیچ کدام اطلاعی نداشتید؟ پس یه شائبه ایخاد میشه که گوشی برای خودتون نبوده که حتی نمیدونستید هندزفریش استفده شده هست!