• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش s3 خوده اک

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان تا فردا شب به اولین پیشنهاد 850 فروخته میشه
خریدار واقعی لطفا اس بزنه به شمارم که تو تاپیک هستش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خیر دوست عزیز شدیدا به پولش نیاز دارم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

BIG-BANG

Registered User
لایک‌ها
60

hamed_korn

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
داداش موجوده قیمت آخر رو برام پی ام کن

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
از مقدم جان با حال تر و خوش انصاف تر و اهل معامله تر کسی پیدا کرد قاب کنه بزنه به دیوار
کارشون بیسته بیسته مث خودشون ;)

Sent from my HTC One X using Tapatalk
دوستان از لحاظ اعتمادسازی خیالتون راحت باشه .
استارتر تائید میشه .
از هر 2 دوست عزیز بسیار ممنونم باعث افتخار بنده هستش که شما از معامله با من راضی هستین

گوشی فروخته شد و فردا ارسال میشه

motorcyclecc

Registered User
لایک‌ها
7
سلام قیمت اخر برام پخ کنید و ایا با اچ تی سی 8ایک وین فون تعویض دارید؟

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
دوستان گوشی موجوده اون دوستمون نخواستن
معامله فقط حضوری (دوستان بعضا خیلی کم لطفا)
هندسفریشم باز شده!!!!

قیمت فوری 850

miladdn

Registered User
لایک‌ها
1,629
عزیز چی شد قضیه؟
پس چجوری شد نخرید؟
هندزفری چرا باز شد؟!!!

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
والا فرمودن خیلی خط داره و غر شده (که نه من دیدمشون تاحالا و نه تو عکسها مشخصه) ایشون فکر میکنم کلا از خرید اس 3 پشیمون شدن چون همون موقع که خریدشون قطعی شد بهم پخ زدن که اسممو نزن تو تاپیک چون قرار بوده از کسی یه گوشیه دیگه بخرم گفتم پولم جور نشده اگه بفهمه زشته

در مورد هندزفری هم من فکر میکردم تاحالا باز نشده که ایشون تشخیص دادن شده منم جهت شفاف سازی عرض کردم شده

به هر حال چون این اتفاق افتاده ترجیح میدم حضوری معامله کنم که این اتفاق دوباره نیوفته و دوستی که گوشیو میخره جلوی خودم ببینه و اینجا هم تایید کنه گوشی در چه حدی هستش به اون دوستمون ثابت بشه کارش بسیار زشت بوده

30we

Registered User
لایک‌ها
135
با لومیا 820 تعویض میکنید یه مبلغی هم سر بدم؟

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
والا فرمودن خیلی خط داره و غر شده (که نه من دیدمشون تاحالا و نه تو عکسها مشخصه) ایشون فکر میکنم کلا از خرید اس 3 پشیمون شدن چون همون موقع که خریدشون قطعی شد بهم پخ زدن که اسممو نزن تو تاپیک چون قرار بوده از کسی یه گوشیه دیگه بخرم گفتم پولم جور نشده اگه بفهمه زشته

در مورد هندزفری هم من فکر میکردم تاحالا باز نشده که ایشون تشخیص دادن شده منم جهت شفاف سازی عرض کردم شده

به هر حال چون این اتفاق افتاده ترجیح میدم حضوری معامله کنم که این اتفاق دوباره نیوفته و دوستی که گوشیو میخره جلوی خودم ببینه و اینجا هم تایید کنه گوشی در چه حدی هستش به اون دوستمون ثابت بشه کارش بسیار زشت بوده
سلام خدمت دوستان و خدمت استارتر محترم من این گوشی رو گرفتم و نخواستم یه سری مسایل هست که لازم دیدم همین جا بگم همه در جریان باشن.
نکته اول اینکه بنده گفتم که نگید به من فروختید چون قبلش میخواستم یه گلکسی گرند از یه کاربر دیگه بخرم و گوشی ایشون رو دیدم تصمیم گرفتم اس3 ایشونو بخرم و برای اینکه اون دوستمون ناراحت نشن گفتم توی تایپیک اعلام نکنید.
دومین نکته استارتر گفتن دوهفته پیش خریداری شده و این در حالی بوده که گوشی رو 25 روز قبل لز کابر تک به تک خریده بودن.
سوم اینکه توی تایپیک گفتن گوشی در حد اکه اما گوشی بدستم رسید در پشتی گوشی قسمت پایین خش های زیادی داشت. بالای گ.شی روی نوار یه فرو رفتگی کوچیک داشت که ایشون توی تایپیک اصلا عنوان نکرده بودند. بنده به محض تحویل گرفتن گوشی به ایشون اطلاع دادم این مسایل رو و ایشون تماس گرفتن که گوشی رو پس بفرستید من هم اولش گفتم عادت به پس فرستادن ندارم به هیچ وجه و خودشون هم گفتن تا فردا اگه خواستید بفرستید بهم خبر بدید من هم گفتم اکه تا فردا از باطریش تست گرفتم مشکلی نداشت که نگهش میدارم اما گوشی ایشون زود شارژ خالی میکرد دیروز از ساعت7 صبح که از شارژ جدا کردم 100 در صد بود ساعت 10 و نیم شد 60%. بدون اینکه استفاده ای بکنم.
توی تایپیک گفتن هندزفری نو هست اما وقتی کارتن رو باز کردم پایه فیش هندزفری از بس کار خورده بود شد به رنگ زرد! بگذریم که شارژرش هم دیر شارژ میکرد در عرض نیم ساعت فقط 13 درصد شارژ میشد.
من به هیچ عوان نمیخواستم کار به اینجا بکشه اما دیدم استارتر محترم یک طرفه به قاضی رفته. شما را بخدا قسم هندزفری اکبند بود؟؟؟؟؟؟ به همون خدایی که اعتقاد داری باز نشده بود؟
دسترسی به نت ندارم فعلا.اما برای هر گونه شفاف سازی آ ماده ام.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
هندزفری رو که خودمم گفتم
در مورد مدت زمان خرید هم شما فرمودین نو خریدی گفتم نه دوست دو خریدم
به هرحال دوستان فقط حضوری معامله میشه که اول این گوشیرو رویت کنید

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
شما را بخدا این مواردی رو که گفتم از هیچ کدام اطلاعی نداشتید؟ پس یه شائبه ایخاد میشه که گوشی برای خودتون نبوده که حتی نمیدونستید هندزفریش استفده شده هست!

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
شما را بخدا این مواردی رو که گفتم از هیچ کدام اطلاعی نداشتید؟ پس یه شائبه ایخاد میشه که گوشی برای خودتون نبوده که حتی نمیدونستید هندزفریش استفده شده هست!
در مورد هندزفریش واقعا فقط یک نگاه سر سری کرده بودم و متوجه نشده بودم
فردا گوشی میرسه دستم و دوباره عکس میزارم تا دوستان کامل ببینن این گوشی که ماشین از روش رد شده به چه صورت هستش (جهت اطلاع بنده با دوربین نیکون d5100 عکس گرفتم که مشخص بشه گوشی در چه حد هستش نه با یک دوربین بی کیفیت)
فقط نمیدونم چرا همون موقع که زنگ زدم گوشیرو برام بفرستین و حدود یک ربع میگفتم اقا من دوست ندارم کسی ازم دلچرکین باشه هی با اسرار میگفتین نه من میخوامش ؟؟؟؟
به هر حال معامله مون تموم شده و فردا که گوشی به دستم برسه بلافاصله وجه واریز میشه دوستی هم که بخواد بخره حضوری میبینه این گوشی در چه حدی هستش
بیخیال من باید ناراحت باشم که نیستم شمام که عین وجه رو براتون میفرستم

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
اره گفتید درسته .من هم بی خیال اون خش ها شدم و این رو قبول دارید که بهتون گفتم تا فردا بهم مهلت تست باطری بدید. گوشیت وقتی دکمه قفل رو میزدم 4-5 ثانیه طول میکشید تا صفحه روشن بشه که فکر کنم به خاطر نسخه اندرویدشه..شارژ باطریش خیلی زودتر از معمول خالی شد.

کسی هم نگفته ماشین از روش رد شده. شمااصلا هیچکدوم از مواردی رو که من قید کردم رو قبول نکردید و فقط دارید حرف خودتونو بزنید. بعد از 25 تا معامله اولین باره همچین مشکلی توی فروم واسم پیش اومد. نمیخوام تعریف الکی کنم دوستانی که با بنده حقیر معامله داشتن میدونن. باز هم میگم هرگز نمیخواستم کار به اینجا بکشه. اما خواهش میکنم اول خدا رو بعدش جانب انصاف رو مد نظر داشته باشید در پناه حق.

بالا