• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش s3 خوده اک

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان بخاطر مسائل پیش اومده فقط معامله حضوری میکنم تا این ابهامات رفع بشه
در مورد اون قضیه دیر روشن شدن صفحه هم بخاطر ورژن اندروید هستش که به راحتی قابل تغییر هستش ولی من دوست دارم اخرین ورژن رو داشته باشم باطری هم به دوستان تضمین میکنم که مثل روز اول کار میکنه

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
خب دوستان این گوشیه داغون و له به دست بنده رسیده و تا چند دقیقه دیگه براتون عکس میزارم از همه جاش

بگذریم همونطور که قول داده بودم به محض اینکه گوشی به دستم رسیدش بلافاصله وجه رو واریز کردم که بدلیل نامشخص عابر رسید ندادش و اس ام اس اومد که از حسابم 861 تومن کم شد یعنی پول حمل هم کامل پرداخت کردم به ایشون اطلاع دادم و فرمودن به حسابشون واریز نشده منم عرض کردم احتمالا یکی از اون خطاهای بانکی هستش که بعد از 24 ساعت به حساب یکیمون میادش و... و اگر تا فردا نیومد به کارتتون 2 شنبه اول وقت میرم بانک و سریع براتون انجام میدم که مسئله بخوبی و خوشی تموم شدش و اس ام اس بانک هم براشون فرستادم وووو در نهایت الان دزد هم شدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال با اینکه اینکار اشتباه هستش ولی پرینت بانکیمو میزارم بفرمایید بنده چیکار کنم دوباره برای ایشون واریز کنم یا صبر کنم؟؟؟؟؟

24256025631497047882.png

Last edited:

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
یه بار دیگم واریز کردم امیدوارم اگر به کارتشون دوبار پول واریز شدش برگردونن

04768441999734288069.png

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
خب دوستان این گوشیه داغون و له به دست بنده رسیده و تا چند دقیقه دیگه براتون عکس میزارم از همه جاش

بگذریم همونطور که قول داده بودم به محض اینکه گوشی به دستم رسیدش بلافاصله وجه رو واریز کردم که بدلیل نامشخص عابر رسید ندادش و اس ام اس اومد که از حسابم 861 تومن کم شد یعنی پول حمل هم کامل پرداخت کردم به ایشون اطلاع دادم و فرمودن به حسابشون واریز نشده منم عرض کردم احتمالا یکی از اون خطاهای بانکی هستش که بعد از 24 ساعت به حساب یکیمون میادش و... و اگر تا فردا نیومد به کارتتون 2 شنبه اول وقت میرم بانک و سریع براتون انجام میدم که مسئله بخوبی و خوشی تموم شدش و اس ام اس بانک هم براشون فرستادم وووو در نهایت الان دزد هم شدیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال با اینکه اینکار اشتباه هستش ولی پرینت بانکیمو میزارم بفرمایید بنده چیکار کنم دوباره برای ایشون واریز کنم یا صبر کنم؟؟؟؟؟

24256025631497047882.png
استارتر محترمی که داری یک طرفه میبری و میدوزی.چرا جو سازی میکنی؟ اولا اگه گوشی توسط بنده دچار مشکلی شده بود قطعا اعلام میکردید و به این راحتی وجه رو برنمیگردوندید. تایپیک میزنید گوشی در حد اک ولی میاد دست ادم یه چیز دیگست انتظار داشتید چیزی نگمو........
دوما شما واریز کردید یا نه پولی به حسابم نیومده حتی خودم هم به ایشون پیام دادم که ممکنه دو حالت داشته باشه یا بیاد به حساب من یا برگرده به حساب خودش تا 10 شب خبری نشد و بنده به ایشون اس دادم که یا واریز نشد یا اشتباها به حساب کسی دیگر واریز شد و ایشون در جوابی تمسخر امیز به بنده نوشتن نه بنده قصد دزدی داشتم الان هم دارم میرم فرودگاه متواری بشم با این سرمایه کلان! خب اگه توی حسابم میومد که مگه مرض دارم بگم نیومد؟!
خلاصه ایشون میگن من بهشون تهمت دزدی زدم و خودشون هم میدونن که این کار رو نکردم.ایا پرسیدن این سوال که ایا شما واقعا واریز کردید معنیش اینه که من شمارو دزد خطاب کردم؟
تا الان یه ریال پول هیچکی رو نخوردیم تمام معاملاتی رو هم که اینجا داشتم همه واسه خودم بوده یا از نزدیکترین اطرافیانم .دلالی نکردم اینجا چون نیازی ندارم و بیشتر جنبه سرگرمی داره واسم.حتما اگه اون مبلغ بیاد به حسابم برمیگردونم بهتون.
از تمام قسمت های گوشی عکس بذار یدمهم اینه که اون مواردی رو که باید قبل از فروش قید میکردید رو نکردید...نمیخواستم جواب بدم اما سکوت کردن میشد تایید ادعاهای شما.
.
.
.

.
.
به سلامتی عکس های خوبی هم گذاشتید فقط ایکاش یکم از فاصله نزدیکتر می انداختید تا جزییات معلوم بشه مثلا از هندزفری. از زوایای خوبی هم انداختید.به هر حال تمایلی به کش دادن ماجرا نداشتم و ندارم اول از همه هیچکس ندونه خدا میدونه که قصد دبه در اوردن یا هر چیز دیگه ای رو نداشتم و برام مهم نیست بقیه چی فکر میکنن. اما به همون خدایی که اعتقاد دارم اون مواردی رو که گفتم گوشی ایشون داشت اشتباه من این بود باید از اون موارد عکس میگرفتم و الان رو میکردم که اینکاررو نکردم. ختم کلام.

moji92

Registered User
لایک‌ها
2,520
تذکر:اگه کوچیکترین سو استفاده ای از شماره کارت من بشه توسط هر کسی من اول مقصر شما رو میدونم.

M.Moghadam

Registered User
لایک‌ها
68
چون فروم عوض شده امکان ویرایش عکس که حامل اطلاعات ایشون هست رو ندارم لطفا مدیران محترم اقدام به حدف اون دو پرینت حساب کنن ممنونم
دوستان اگر نیاز هستش عکس هارو بدون ریسایز بزارم (حجم هر عکس حدود 9 مگ) در مورد فاصله هم متاسفانه لنز دوربینم(18-105) امکان بیشتر نزدیک شدن(کمتر از 25 سانت ) رو نمیده

mego

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

داداش با این شرایط اول ارسال اگه دارید من خریدارم.زیاد وسواس ندارم.ظاهرش تمیز باشه مشکلی سخت افزاری نداشته باشه حله.

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
الان قیمت این گوشی با این شراسط چنده داداش؟؟؟؟؟من خریدارم
شما تهرانی؟

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68