• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sony Ericsson TXT مشکی

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
ببخشید صفحه نمایشش حساس به نور ؟
یعنی مثلا هوا که تاریک میشه به صورت اتوماتیک نور صفحه اش کم میشه وبلعکس ؟

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
116+iهزینه پست!
این گوشی مال منه دوستان خواهشا قیمت رو الکی بالا نبرن!!!

دوست من ، میبخشید ، قصد جسارت ندارم ، ولی گفتن این حرف تو تاپیک مزایده درست نیست.با این حرفتون ، هم بقیه ی خریدارا معذب میشن ، و ممکنه بخاطر شما دیگه پیشنهادی قرار ندن ، هم اینکه برای فروشنده یه تجربه ی بد میشه ، و جنسش اون قیمتی که باید فروش بره ، نمیره. در ضمن وقتی میبینید فروشنده انقدر منصف و درست هست ، که قیمت پایه ای به این مناسبی رو برای مزایده قرار داده ، باید تمام تلاشتون رو برای حمایت از فروشنده و اینکه جنسش به بهترین قیمت فروش بره ، به کار ببندید. اینطوری یه فرهنگ سازی هم انجام میشه ، و از این به بعد ، به جای اینکه ببینیم فروشنده بیاد جنس کارکرده ای که نوش 700 تومن هست رو با قیمت پایه ی 690 تومن! به مزایده بزاره ، شاهد قیمتهای مناسبتر و در عین حال پیشنهاد قیمتهای خرید منصفانه تر خواهیم بود. البته لحن شما یکم تم شوخی داشت ، ولی چون چند بار این قضیه رو تو مزایده ها ی اینجا دیده بودم ، لازم دیدم که بگم. ببخشید که یکم صحبتم لحن پدرانه داشت!:blush: پیروز و سربلند باشید;)

پ.ن : @استارتر عزیز ، عذر میخوام بابت صحبت نامربوط به تاپیک. ;)

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
دوست من ، میبخشید ، قصد جسارت ندارم ، ولی گفتن این حرف تو تاپیک مزایده درست نیست.با این حرفتون ، هم بقیه ی خریدارا معذب میشن ، و ممکنه بخاطر شما دیگه پیشنهادی قرار ندن ، هم اینکه برای فروشنده یه تجربه ی بد میشه ، و جنسش اون قیمتی که باید فروش بره ، نمیره. در ضمن وقتی میبینید فروشنده انقدر منصف و درست هست ، که قیمت پایه ای به این مناسبی رو برای مزایده قرار داده ، باید تمام تلاشتون رو برای حمایت از فروشنده و اینکه جنسش به بهترین قیمت فروش بره ، به کار ببندید. اینطوری یه فرهنگ سازی هم انجام میشه ، و از این به بعد ، به جای اینکه ببینیم فروشنده بیاد جنس کارکرده ای که نوش 700 تومن هست رو با قیمت پایه ی 690 تومن! به مزایده بزاره ، شاهد قیمتهای مناسبتر و در عین حال پیشنهاد قیمتهای خرید منصفانه تر خواهیم بود. البته لحن شما یکم تم شوخی داشت ، ولی چون چند بار این قضیه رو تو مزایده ها ی اینجا دیده بودم ، لازم دیدم که بگم. ببخشید که یکم صحبتم لحن پدرانه داشت!:blush: پیروز و سربلند باشید;)

کاملا حق با شماست
ولی جمله دوم بیشتر جنبه طنز و شوخی داشت نه...
ممنون از تذکر بجاتون!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
کاملا حق با شماست
ممنون از تذکر بجاتون!

بله دوست بزرگوار ، متوجه لحن شوختون شدم و متذکر هم شدم;) امیدوارم جسارت بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید. حرفم کلی بود ، و مخاطبم همه ی بچه های گل و دوست داشتنی اینجا بودند. پیروز و سربلند باشید ;)

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
ببخشید صفحه نمایشش حساس به نور ؟
یعنی مثلا هوا که تاریک میشه به صورت اتوماتیک نور صفحه اش کم میشه وبلعکس ؟

بله به گمانم داره. چون تاریک که بشه چراغ صفجه کلید رو روشن می کنه.

اختیار دارید. تشکر بابت توضیح

کاملا حق با شماست
ممنون از تذکر بجاتون!

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
120 دیگه پیشنهاد آخر منه ! اگه دوست عزیزی انصراف داد مارو دریاب !
پ ن : حسین واقعاً که خیلی کم شانسی پسر ، ببین از هر راهی اومدیم نشد !

screena

Registered User
لایک‌ها
4
تعویض با چاچا مشکی در حد با 2 ماه کارکرد دارید؟
شرایط رو پ.خ کنید

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
118 واسه من

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

118.000 حضوری اهواز ؟ تهران ؟ اصفهان؟

اگر حسگر روشنایی داره 123 هزینه ارسال با شما

حوصله تست کردن ندارم. بسته بندیش کردم. توی نت ننوشته داره یا نه؟

120 دیگه پیشنهاد آخر منه ! اگه دوست عزیزی انصراف داد مارو دریاب !
پ ن : حسین واقعاً که خیلی کم شانسی پسر ، ببین از هر راهی اومدیم نشد !

بالاترین پیشنهاد خالص توی تاپیک تا این لحظه برای شما بوده.

تعویض با چاچا مشکی در حد با 2 ماه کارکرد دارید؟
شرایط رو پ.خ کنید

خیر. چاچا دارم خودم:happy:

ایشون توی پیام خصوصی 130 پیشنها دادند ولی متاسفانه مرام من اجازه نمی ده زیر حرفم بزنم.

125 هزینه پست با شما قبول؟

تا اینجا smart.pro بالاترین پیشنهاد خالص رو دادن و با توجه به وقت مزایده گوشی برای ایشون هست. تا فردا جواب ندادن برای اون دوستمون که 130 پیشنهاد دادند و به ترتیب برای پیشنهادات پایین تر.

brand22

Registered User
لایک‌ها
0
130 پست با شما این دیگه آخرین حرکتم بود!

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
تا فردا منتظر می مونم ببینم چی می شه....

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
ویرایش.......

Last edited:

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
پایان فروش قردا شب ساعت 10 الی 11 .
دروود !داداش طبق گفته خودتون مزايده ديشب ساعت 10 تموم بود ! اين كارتون مغاير با قوانين بازارچه است ، شما بايد ديشب ساعت 10 تصميم مي گرفتي ، حتي اگه پيشنهاد 200 توماني بهت بشه !اگه دقت كني به ساعت پست من ، آخرين پست قبل از ساعت 11 مربوط به من بوده.ممنون ميشم توجه كني.مخلص !

Last edited:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
دروود !داداش طبق گفته خودتون مزايده ديشب ساعت 10 تموم بود ! اين كارتون مغاير با قوانين بازارچه است ، شما بايد ديشب ساعت 10 تصميم مي گرفتي ، حتي اگه پيشنهاد 200 توماني بهت بشه !اگه دقت كني به ساعت پست من ، آخرين پست قبل از ساعت 11 مربوط به من بوده.ممنون ميشم توجه كني.مخلص !

جدا؟ زعایت هم یمشه این قانون؟

باشه برای شما. دوستان ختم تاپیک. 10 تومن نه منو پولدار می کنه نه شما رو گدا !

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
واسه من رضايت كامل فروشنده شرط اول خريده ، اگه 1 درصد دوست داري مزايده ادامه داشته باشه من انصراف ميدم ، با رضايت كامل خيالت راحت باشه ، دوست ندارم دلخوري پيش بياد.
اگه اون پست بالا رو هم دادم دليلش صرفاً اين بود كه اطلاع رساني كنم ، گوشي رو هم والا واسه يكي از بچه هاي همين جا ميخوام ، اصلاً هيچي ازش به من نميرسه.
مخلص !

بالا