ali_1990
Registered User
ببخشید صفحه نمایشش حساس به نور ؟
یعنی مثلا هوا که تاریک میشه به صورت اتوماتیک نور صفحه اش کم میشه وبلعکس ؟
116+iهزینه پست!
این گوشی مال منه دوستان خواهشا قیمت رو الکی بالا نبرن!!!
کاملا حق با شماستدوست من ، میبخشید ، قصد جسارت ندارم ، ولی گفتن این حرف تو تاپیک مزایده درست نیست.با این حرفتون ، هم بقیه ی خریدارا معذب میشن ، و ممکنه بخاطر شما دیگه پیشنهادی قرار ندن ، هم اینکه برای فروشنده یه تجربه ی بد میشه ، و جنسش اون قیمتی که باید فروش بره ، نمیره. در ضمن وقتی میبینید فروشنده انقدر منصف و درست هست ، که قیمت پایه ای به این مناسبی رو برای مزایده قرار داده ، باید تمام تلاشتون رو برای حمایت از فروشنده و اینکه جنسش به بهترین قیمت فروش بره ، به کار ببندید. اینطوری یه فرهنگ سازی هم انجام میشه ، و از این به بعد ، به جای اینکه ببینیم فروشنده بیاد جنس کارکرده ای که نوش 700 تومن هست رو با قیمت پایه ی 690 تومن! به مزایده بزاره ، شاهد قیمتهای مناسبتر و در عین حال پیشنهاد قیمتهای خرید منصفانه تر خواهیم بود. البته لحن شما یکم تم شوخی داشت ، ولی چون چند بار این قضیه رو تو مزایده ها ی اینجا دیده بودم ، لازم دیدم که بگم. ببخشید که یکم صحبتم لحن پدرانه داشت!:blush: پیروز و سربلند باشید
پ.ن : @استارتر عزیز ، عذر میخوام بابت صحبت نامربوط به تاپیک.
کاملا حق با شماست
ولی جمله دوم بیشتر جنبه طنز و شوخی داشت نه...
ممنون از تذکر بجاتون!
ببخشید صفحه نمایشش حساس به نور ؟
دوست من ، میبخشید ، قصد جسارت ندارم ، ولی گفتن این حرف تو تاپیک مزایده درست نیست.با این حرفتون ، هم بقیه ی خریدارا معذب میشن ، و ممکنه بخاطر شما دیگه پیشنهادی قرار ندن ، هم اینکه برای فروشنده یه تجربه ی بد میشه ، و جنسش اون قیمتی که باید فروش بره ، نمیره. در ضمن وقتی میبینید فروشنده انقدر منصف و درست هست ، که قیمت پایه ای به این مناسبی رو برای مزایده قرار داده ، باید تمام تلاشتون رو برای حمایت از فروشنده و اینکه جنسش به بهترین قیمت فروش بره ، به کار ببندید. اینطوری یه فرهنگ سازی هم انجام میشه ، و از این به بعد ، به جای اینکه ببینیم فروشنده بیاد جنس کارکرده ای که نوش 700 تومن هست رو با قیمت پایه ی 690 تومن! به مزایده بزاره ، شاهد قیمتهای مناسبتر و در عین حال پیشنهاد قیمتهای خرید منصفانه تر خواهیم بود. البته لحن شما یکم تم شوخی داشت ، ولی چون چند بار این قضیه رو تو مزایده ها ی اینجا دیده بودم ، لازم دیدم که بگم. ببخشید که یکم صحبتم لحن پدرانه داشت!:blush: پیروز و سربلند باشید
پ.ن : @استارتر عزیز ، عذر میخوام بابت صحبت نامربوط به تاپیک.
کاملا حق با شماست
ولی جمله دوم بیشتر جنبه طنز و شوخی داشت نه...
ممنون از تذکر بجاتون!
118 واسه من
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
اگر حسگر روشنایی داره 123 هزینه ارسال با شما
120 دیگه پیشنهاد آخر منه ! اگه دوست عزیزی انصراف داد مارو دریاب !
پ ن : حسین واقعاً که خیلی کم شانسی پسر ، ببین از هر راهی اومدیم نشد !
تعویض با چاچا مشکی در حد با 2 ماه کارکرد دارید؟
شرایط رو پ.خ کنید
پخ شد داداش
125 هزینه پست با شما قبول؟
دروود !داداش طبق گفته خودتون مزايده ديشب ساعت 10 تموم بود ! اين كارتون مغاير با قوانين بازارچه است ، شما بايد ديشب ساعت 10 تصميم مي گرفتي ، حتي اگه پيشنهاد 200 توماني بهت بشه !اگه دقت كني به ساعت پست من ، آخرين پست قبل از ساعت 11 مربوط به من بوده.ممنون ميشم توجه كني.مخلص !پایان فروش قردا شب ساعت 10 الی 11 .
دروود !داداش طبق گفته خودتون مزايده ديشب ساعت 10 تموم بود ! اين كارتون مغاير با قوانين بازارچه است ، شما بايد ديشب ساعت 10 تصميم مي گرفتي ، حتي اگه پيشنهاد 200 توماني بهت بشه !اگه دقت كني به ساعت پست من ، آخرين پست قبل از ساعت 11 مربوط به من بوده.ممنون ميشم توجه كني.مخلص !