کلا از کجا فهمیدید من راضی نیستم؟ گفتم که 10 تومن پولی نیست . گوشی برای خودته smart.pro جان. بنده 100% راضی هستم. و چون گفتم کی تمام یم شه پای حرفم هستم. وسلام تاپیک رو ببندید.
ولی کلا از این جمله هم خوشم نیومد :
خوب فروشندۀ عزیز مثکه شما مزایده بلد نیستی
شما یک طرفه حرف زدی.
به قولی آش نخورده و دهن سوخته. اگر به این صحبت بید باشه که 130 هم بید دادن ولی چون گفته بودم پیام خصوصی هم ندید اون رو هم قبول نکردم.
تازه رم 2 گیگ هم می خواستم اشانتیون بزارم روی گوشی که آقا امیر گند زد به همه چیز.
واسه من رضايت كامل فروشنده شرط اول خريده ، اگه 1 درصد دوست داري مزايده ادامه داشته باشه من انصراف ميدم ، با رضايت كامل خيالت راحت باشه ، دوست ندارم دلخوري پيش بياد.
اگه اون پست بالا رو هم دادم دليلش صرفاً اين بود كه اطلاع رساني كنم ، گوشي رو هم والا واسه يكي از بچه هاي همين جا ميخوام ، اصلاً هيچي ازش به من نميرسه.
مخلص !
بنده کاملا راضی هستم . از مطلب من کجا بوی نارضایتی می آد؟
اتفاقا به درخواست دوستمون brand22 من یه مطلب نوشتم که مزایده طولش بیشتر بشه که قبلش هم به brand22 توی پیام خصوصی گفتم که شر می شه واسه ی من و من فقط در صورتی که smart.pro رضایت داد به شما می فروشم. خودش حی و حاضر....
کلا نه من تا حالا به این شکل زیر آبی جنس فروختم ( که بعضیا جو سازی می کنن) نه خواهم فروخت.
smart.pro برای معامله به من pm بده.