• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش Sony Ericsson TXT مشکی

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
اگه اینجوریه منم دعوا دارم!

شما مزايده رو باختي داداشم !‌ ديشب آخرين پست قبل از 11 كه پايان مزايده بود مربوط به من بوده !!!

در هر صورت بنده انصراف ميدم ، كلاً تو سيستم فروشي كه فروشنده حتي 0/5 راضي نباشه ، من نميتونم باهاش كنار بيام

مخلص !

Last edited:

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
کلا از کجا فهمیدید من راضی نیستم؟ گفتم که 10 تومن پولی نیست . گوشی برای خودته smart.pro جان. بنده 100% راضی هستم. و چون گفتم کی تمام یم شه پای حرفم هستم. وسلام تاپیک رو ببندید.

ولی کلا از این جمله هم خوشم نیومد :

خوب فروشندۀ عزیز مثکه شما مزایده بلد نیستی

شما یک طرفه حرف زدی.

به قولی آش نخورده و دهن سوخته. اگر به این صحبت بید باشه که 130 هم بید دادن ولی چون گفته بودم پیام خصوصی هم ندید اون رو هم قبول نکردم.
تازه رم 2 گیگ هم می خواستم اشانتیون بزارم روی گوشی که آقا امیر گند زد به همه چیز.
واسه من رضايت كامل فروشنده شرط اول خريده ، اگه 1 درصد دوست داري مزايده ادامه داشته باشه من انصراف ميدم ، با رضايت كامل خيالت راحت باشه ، دوست ندارم دلخوري پيش بياد.
اگه اون پست بالا رو هم دادم دليلش صرفاً اين بود كه اطلاع رساني كنم ، گوشي رو هم والا واسه يكي از بچه هاي همين جا ميخوام ، اصلاً هيچي ازش به من نميرسه.
مخلص !

بنده کاملا راضی هستم . از مطلب من کجا بوی نارضایتی می آد؟

اتفاقا به درخواست دوستمون brand22 من یه مطلب نوشتم که مزایده طولش بیشتر بشه که قبلش هم به brand22 توی پیام خصوصی گفتم که شر می شه واسه ی من و من فقط در صورتی که smart.pro رضایت داد به شما می فروشم. خودش حی و حاضر....

کلا نه من تا حالا به این شکل زیر آبی جنس فروختم ( که بعضیا جو سازی می کنن) نه خواهم فروخت.

smart.pro برای معامله به من pm بده.

Last edited:

brand22

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان بنده حرفای ایشون رو کاملا تائید میکنم اشتباه از من بود که پیشنهادمو توی خصوصی مطرح کرده بودم چون نمی تونستم دیگه معامله رو دنبال کنم و در معامله عجله داشتم!
در هر صورت دیگه به این نتیجه رسیدیم که دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است!!!

6666

Registered User
لایک‌ها
278
این سعید آقا کارشون درسته مبارک کسی که. آخرین قیمت رو تو مزایده و وقتش گفته

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
شما مزايده رو باختي داداشم !‌ ديشب آخرين پست قبل از 11 كه پايان مزايده بود مربوط به من بوده !!!

در هر صورت بنده انصراف ميدم ، كلاً تو سيستم فروشي كه فروشنده حتي 0/5 راضي نباشه ، من نميتونم باهاش كنار بيام

مخلص !
خب حالا که smart pro انصراف دادن پس مبارکم باشه دیگه!!!:blush:

gamingsouls2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا اصلا جنس ماله ایشونه هر قیمتی هم میخواد میتونه بده .
من هم پیشنهادم 130 هست

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
جدا؟ زعایت هم یمشه این قانون؟

باشه برای شما. دوستان ختم تاپیک. 10 تومن نه منو پولدار می کنه نه شما رو گدا !

برادر من شما طرز بیان این پستتون رو نگاه کن ، بعد قیافه حق به جانب بگیر

من انصراف میدم ، ان شا الله هر کی گوشی رو میخره به خوبی و خوشی ازش استفاده کنه ، شما هم ان شا الله لذت ببری از فروشش.

مخلص !

saeed0c

Registered User
لایک‌ها
1,353
یکی فنگ انداخت ببین چی شد. جای مدیر بودم 3 روز بنش می کردم. دستت درد نکنه. ( با شما نیستم smart.pro) با انمیر_ احسان هستم.

دوستان فروش تمدید می شه با توجه به این اوضاع و مافیا !!!! پیام خصوصی قیمت دادن آزاد هست. به هر کسی دلم بخواد می فروشم به بالاترین پیشنهاد هم می فروشم. بهتر شد؟

هر کسی می خواد از این پست به بعد اعلام آمادگی کنه. خدا رو شکر مشتری هم زیاد داره.

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
یکی فنگ انداخت ببین چی شد. جای مدیر بودم 3 روز بنش می کردم. دستت درد نکنه. ( با شما نیستم smart.pro) با انمیر_ احسان هستم.
دوستان فروش تمدید می شه با توجه به این اوضاع و مافیا !!!! پیام خصوصی قیمت دادن آزاد هست. به هر کسی دلم بخواد می فروشم به بالاترین پیشنهاد هم می فروشم. بهتر شد؟
هر کسی می خواد از این پست به بعد اعلام آمادگی کنه. خدا رو شکر مشتری هم زیاد داره.

دوست عزیز اگه امکانش هست پایان مزایده رو هم تعیین کنید
یعنی از اول شروع کنیم؟!
برای اولین پیشنهاد پایه هستم!

no1-2

Registered User
لایک‌ها
229
عجب داستانی داره این گوشیا....ماشاالله چقدر هم طرفدار داره.
120پیشنهاد من

gamingsouls

Registered User
لایک‌ها
57
راستی ایدیه اصلیم اینه چون بن شده بودم با این میومدم تو . اگه خواستی پیام بدی به این یکی بده

بالا