• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش SSD Samsung با بهترین قیمت

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
بله معلومه که فروش نمیره چون 120 اینتل اون قیمته. کلا اینجوری واردات سخته مگه اینکه مثل جنسهای تو بازار الان قاچاقی باشه.

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
بله معلومه که فروش نمیره چون 120 اینتل اون قیمته. کلا اینجوری واردات سخته مگه اینکه مثل جنسهای تو بازار الان قاچاقی باشه.
یعنی شما میفرمایید اینتل از سامسونگ بهتره؟ بعد اون کدوم مدل از اینتله؟

AGREEN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
درود دوستان گلم شما نباید کارایی SSD های مثل ماشکین و کروشال و حتی سامسونگ رو با یک نمونه استوک که اینتل طراحی کرده مقایسه کنید 100 درصد کیفیت ساخت SSD های کروشال و ماشکین بالاتر از نمونه های تولید شده توسط کشور هایی مثل چین - تایوان - مالزی و... میباشد . دوستان همه میدونن که SSD هایی که توسط ما وارد میشن همگی از کارخانه اصلی در آمریکا خریداری و به ایران آورده میشن .

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
درود دوستان گلم شما نباید کارایی SSD های مثل ماشکین و کروشال و حتی سامسونگ رو با یک نمونه استوک که اینتل طراحی کرده مقایسه کنید 100 درصد کیفیت ساخت SSD های کروشال و ماشکین بالاتر از نمونه های تولید شده توسط کشور هایی مثل چین - تایوان - مالزی و... میباشد . دوستان همه میدونن که SSD هایی که توسط ما وارد میشن همگی از کارخانه اصلی در آمریکا خریداری و به ایران آورده میشن .

البته دوستان توجه داشته باشند که منظور آقای سلیمی اینه که تمامی این SSDها اریجینال هستند نه اینکه همه شون در آمریکا تولید میشن. تنها برندهایی که بنده اطلاع دارم در خود آمریکا هم اسمبل میشن Mashkin و OWC هست ولی باقی SSD ها اکثراً تکنولوژیشون از آمریکاست و تحت لیسانس آمریکا در کشور تایوان اسمبل میشن لذا برای دوستان سوء تفاهم نشه.

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
عزیز کاشکی یه چند تا هم با حجم کمتر و قیمت پایین تر میذاشتی اینهارو که وسعمون نمیرسه بخریم:blush:

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
عزیز کاشکی یه چند تا هم با حجم کمتر و قیمت پایین تر میذاشتی اینهارو که وسعمون نمیرسه بخریم:blush:
اتفاقاً خیلی هم علاقه داشتم با حجم کمتر هم بیارم ولی قیمتش به نظرم رقابتی نمیشد و ممکن بود رو دستم بمونه. حالا به نظر شما اگه میاوردم و قیمتش 300 هزار تومان میشد شما میخریدی؟ یا 320 هزار تومان؟

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
اتفاقاً خیلی هم علاقه داشتم با حجم کمتر هم بیارم ولی قیمتش به نظرم رقابتی نمیشد و ممکن بود رو دستم بمونه. حالا به نظر شما اگه میاوردم و قیمتش 300 هزار تومان میشد شما میخریدی؟ یا 320 هزار تومان؟
خوب نه:D
ولی اونجوری که من حساب کردم الان دارید Ssd که صد دلار هست رو 400 هزار تومن میدید
حالا این مدل 65 دلاری که اگه بتونید 260 270 بیارید خیلی خوبه
Amazon.com: Mushkin Chronos 60 GB SATA 6.0 Gb-s 2.5-Inch Solid State Drive (MKNSSDCR60GB): Electronics

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
خوب نه:D
ولی اونجوری که من حساب کردم الان دارید Ssd که صد دلار هست رو 400 هزار تومن میدید
حالا این مدل 65 دلاری که اگه بتونید 260 270 بیارید خیلی خوبه
Amazon.com: Mushkin Chronos 60 GB SATA 6.0 Gb-s 2.5-Inch Solid State Drive (MKNSSDCR60GB): Electronics
نه دوست عزیز اونطور هم که شما فکر میکنید نیست. در قیمت نهایی مولفه های دیگری هم غیر از قیمت اصلی خود کالا هم موثره که البته نمیتونم بیشتر درباره اش توضیح بدم. ولی من تمام این مواردو محاسبه کردم و امکان فروش با قیمت 260 یا 270 هزار تومان برام ممکن نبوده وگرنه در وارد چنین ظرفیتی شک نمیکردم.
ضمن اینکه باید بدونید قیمتهایی که شما الان دارید میگیرید قاعدتاً باید برای قبل از گرون شدن دلار باشه یعنی قیمتی که بهتون میدن به این خاطر پایین میدن که اون کالا فروش نداره چون برند خوبی نیست لذا فروشنده برای رها کردن سرمایه اش میخواد اون کالا رو به هر نحوی که شده بفروشه مثلاً مدلهای اینتل 320 از این نوع هستند که فروش خوبی به نظر من ندارن و رو دست فروشنده باد کرده و فروشنده اونو با قیمتی پایینتر از قیمت واقعی میفروشه ولی اگه شما برید قیمت Corsair GT رو ببینید قیمت حدود 300 یا بالاتر از اینه.
بنابر این به طور قطع تقریباً اگر وارد کننده ای بخواد SSD بیاره در حجم 60 گیگ قیمتی کمتر از حدود 300 نمیفروشه.

Iverson

Registered User
لایک‌ها
37
سلام احسان جان
والا من بعد از ماجرای هات اورکلاک و اتفاقاتی که تو پرشین تولز پیش اومد دیگه زیاد فعالیت نمیکنم
خوشحالم که تاپیک هنوز آپ میشه...
دوستان در خرید اس اس دی سامسونگ شک نکنید!فوق العاده است...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سلام احسان جان
والا من بعد از ماجرای هات اورکلاک و اتفاقاتی که تو پرشین تولز پیش اومد دیگه زیاد فعالیت نمیکنم
بله ولی بالای 300 اصلا ارزش نداره وقتی 70 دلاره و تازه بدون گارانتی.
الان هارد 500 قیمتش 70 دلاره ولی اینجا 170 تومنه چرا باید دو برابر پول ssd الکی داد؟
وقتی یه قیمت هست؟ فقط چون جدیده و روش میشه سود کرد.
حکایت داستان موز هست که از زمان انقلاب تا الان قیمتش زیاد فرقی نکرد =)

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
سلام احسان جان
سلام آقای شیبانی. ممنون از اینکه تاپیک بنده رو تأیید کردید.
ماجرای هات اورکلاک رو میدونم ولی پرشین تولزو نه. این فرومها به افراد کارشناسی مثل شما نیاز داره عرصه رو خالی نکنید تا همه بتونیم از اطلاعات افراد مطلعی مثل شما استفاده کنیم.
بله ولی بالای 300 اصلا ارزش نداره وقتی 70 دلاره و تازه بدون گارانتی.
الان هارد 500 قیمتش 70 دلاره ولی اینجا 170 تومنه چرا باید دو برابر پول ssd الکی داد؟
وقتی یه قیمت هست؟ فقط چون جدیده و روش میشه سود کرد.
حکایت داستان موز هست که از زمان انقلاب تا الان قیمتش زیاد فرقی نکرد =)
نه دوست عزیز اینطورا که شما فکر میکنی هم نیست حالا شما بری تو کارش و بخوای واردات انجام بدی متوجه قضیه میشی که به همین راحتی که شما میفرمایید نیست.
من تو پستهای قبلی هم گفتم حالا صبر کنید تا بار جدید وارد کننده ها بیاد تا متوجه بشید که این قیمتها مال دلار 2000 هزار تومانی و 1300 هست نه مال دلار 3000 هزار تومانی. اصلاً برای چی تو بازار SSD و خیلی قطعات دیگه کمیاب شده. چرا خیلی از قطعاتی که قبلاً قیمتش پایین بود الان دیگه نیست یا قیمت خیلی بالاست شما اینارو بغل هم بزارید ببینید به چه نتیجه ای میرسید.
من یکی از اقوامم وارد کننده دوچرخه هست میگه یک کانتینر دوچرخه از چین تا ایران کرایه اش 1800 دلار ولی من برای یک کیلو جنس از آمریکا به ایران 32 دلار هزینه میدم. خوب معلومه که کالاهایی که اونطوری میاد خیلی مفت در میاد هزینه شون. ضمن اینکه اون جنس ها مال قبل از تحریمهای گسترده هست. اصلاً برای چی وارد کننده ما نمیره از این طور اجناسی که بازار تشنه شون هست بیاره و فقط یک چندتا شرکت محدود اون هم به صورت محدود واردات این کالا رو انجام میدن؟
اصلاً قیاس این کالا با موزی که ایران الان داره یک قسمت عمده ای شو خودش تولید میکنه قیاس مع الفارقه و هیچ ربطی به هم نداره.
به هر حال آدم وقتی بیاد تو کار این چیزا رو بعد متوجه میشه خیالتون راحت باشه. بنده خودم از کشورهای مختلف از جمله همین چینی که گفته میشه کالاها توش خیلی مفته قیمت از SSD ها رو گرفتم 128GB برند OCZ مدل Vertex4 رو کمتر 125 دلار نمیدن حالا شما بیا ضربدر دلار 3000 تومانی کن ببین چند میشه ضمن اینکه این کالاها بهش گمرک و هزینه های جانبی زیادی هم تعلق میگیره که برید تو کارش متوجه خواهید شد.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
حرف من اینه:
Newegg.com - SAMSUNG 830 Series MZ-7PC064B/WW 2.5" 64GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD)
Newegg.com - Western Digital WD Blue WD5000AAKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

حرف شما هم درسته کلا واردات فایده ای نداره مگه اینکه قاچاقی باشه.
به هر حال بحث ssd هست و تا وقتی که قیمت اون دو تا لینکی که گذاشتم یکی نشه فایده ای نداره.
اگه هارد 500 بشه 300 تومن من ssd میگیرم مثل کسایی که تو خارج هستند.

AGREEN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
درود دوستان گلم به نمایندگی از آقای ایرانی چند سوال ازتون دارم .

من در چند پست قبل ازتون خواهش کردم که تاپیک رو به حاشیه نبرید . آیا این کار رو رعایت کردید ؟؟؟؟

دوستان SSD ها داره از آمریکا وارد میشه همونطور که همه در جریانیم این کشور تحریم های سختی علیه ایران داره و عملا جنسی که میخواد از اونجا بیاد باید با حداقل 2 واسطه به دست ما برسه که خودش در قیمت نهایی تاثیر داره . البته این واسطه منظورم این هست که باید از آمریکا برسه به حداقل دو کشور دیگه و به خاطر همین هست که فرآیند واردات طول میکشه . حالا آیا باز هم قیمت واقعی همون قیمت توی سایت میشه ؟؟؟؟

به دلیل اینکه این SSD ها رو آنلاین خریداری میکنیم . اینها از شرکت مادر باید به دست متصدی آنلاین برسه و بعد به دست مشتری برسه و سوال من اینه که آیا باز هم جنس با قیمت لیبل شده در سایت به فروش میرسه ؟؟؟؟

در نهایت بگم که ما با آقای ایرانی تمام سعی خودمون رو میکنیم که قیمت ها رو تا جای ممکن پایین بیاریم و در ضمن بگم که گمرک ایران بر سر کالا های وارد شده از آمریکا شدیدا گمرکی میگیرد . دوستان ما مثل بعضی از شرکت ها نیستیم که رابط در گمرک ایران داشته باشیم تا گمرکی رو برای ما برداره ما مسئول دادن گمرکی شرکت های دیگر هم هستیم . در بعضی موارد اونقدر اعمال گمرکی ها سنگین میشه که آب از دهان ما جاری میشود .

امیدوارم که دوستان من و آقای ایرانی رو درک بکنن و به جای به حاشیه بردن تاپیک از ما حمایت کنند .

با تشکر .

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
حرف من اینه:
Newegg.com - SAMSUNG 830 Series MZ-7PC064B/WW 2.5" 64GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD)
Newegg.com - Western Digital WD Blue WD5000AAKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

حرف شما هم درسته کلا واردات فایده ای نداره مگه اینکه قاچاقی باشه.
به هر حال بحث ssd هست و تا وقتی که قیمت اون دو تا لینکی که گذاشتم یکی نشه فایده ای نداره.
اگه هارد 500 بشه 300 تومن من ssd میگیرم مثل کسایی که تو خارج هستند.

البته حرف شما هم درسته ولی بنده ارز رو از بازار آزاد تهیه میکنم و نمیدونم این شرکتهایی که این هاردو 170 هزار تومان میفروشن از کجا ارز تهیه میکنن اگه شما میدونید به ما هم اطلاع بدید تا ما هم از اونجا تهیه کنیم ولی همین لینکی که شما گذاشتید و قیمتش 70 دلار هست رو ضربدر قیمت روز دلار بکنیم از 170 هزار تومان بیشتر میشه حالا هزینه حمل و گمرک و باقی هزینه ها بماند.
بهر حال هزینه ها اینطوریه شما هم میتونید منتظر یکسان شدن قیمتها بمونید البته ما تلاش خودمونو میکنیم که قیمتها پایینتر بیاد ولی وسعمون همینقدره مگه اینکه راه بهتری پیدا کنیم که داریم تلاشمونو میکنیم تا ببینیم میشه یا نه.

goodmanr

Registered User
لایک‌ها
44
درود دوستان گلم به نمایندگی از آقای ایرانی چند سوال ازتون دارم .

من در چند پست قبل ازتون خواهش کردم که تاپیک رو به حاشیه نبرید . آیا این کار رو رعایت کردید ؟؟؟؟

دوستان SSD ها داره از آمریکا وارد میشه همونطور که همه در جریانیم این کشور تحریم های سختی علیه ایران داره و عملا جنسی که میخواد از اونجا بیاد باید با حداقل 2 واسطه به دست ما برسه که خودش در قیمت نهایی تاثیر داره . البته این واسطه منظورم این هست که باید از آمریکا برسه به حداقل دو کشور دیگه و به خاطر همین هست که فرآیند واردات طول میکشه . حالا آیا باز هم قیمت واقعی همون قیمت توی سایت میشه ؟؟؟؟

به دلیل اینکه این SSD ها رو آنلاین خریداری میکنیم . اینها از شرکت مادر باید به دست متصدی آنلاین برسه و بعد به دست مشتری برسه و سوال من اینه که آیا باز هم جنس با قیمت لیبل شده در سایت به فروش میرسه ؟؟؟؟

در نهایت بگم که ما با آقای ایرانی تمام سعی خودمون رو میکنیم که قیمت ها رو تا جای ممکن پایین بیاریم و در ضمن بگم که گمرک ایران بر سر کالا های وارد شده از آمریکا شدیدا گمرکی میگیرد . دوستان ما مثل بعضی از شرکت ها نیستیم که رابط در گمرک ایران داشته باشیم تا گمرکی رو برای ما برداره ما مسئول دادن گمرکی شرکت های دیگر هم هستیم . در بعضی موارد اونقدر اعمال گمرکی ها سنگین میشه که آب از دهان ما جاری میشود .

امیدوارم که دوستان من و آقای ایرانی رو درک بکنن و به جای به حاشیه بردن تاپیک از ما حمایت کنند .

با تشکر .

Like

کاش بتونیم قبل از گرفتن ایراد الکی و انداختن سنگ جلوی پای کسی... اول کمی فکر کنیم و بتونیم سازنده باشیم نه تخریب کننده

همین که دوستان با سود کم تلاش میکنن تا برندهای معتبر و خاص (که کمتر راه به کشور باز میکنن) رو با قیمتی پایینتر از بازار به دست دوستان برسونن جای تقدیر داره.... بازار کشور نیاز داره که از محصولات تک برندی در بیاد....
برای مثال تا چند سال پیش و قبل از ورود محصولات gskill به بازار تنها برند معتبر رم تو بازار یعنی کورشیر توسط نمایندگی مربوطه با قیمتهای گزاف به مصرف کننده قالب میشد.... ولی الان چطور
به شخصه قبل از همه چیز مشتاق ورودی برندهایی مثله mushkin به بازارم تا برندی معتبر با قیمتهای خوب بتونه رقابتی رو تو بازار هاردهای جامد (در مفابل ocz) و رم (در مقابل gskillو corsair) بوجود بیاره... و در کنار دوستانی هستم که تلاشی برای چنین اقدامی بکنن.

سلام احسان جان

کاربران هات اورکلاک سابق سایت جدیدی تاسیس کردن و الانم مثل قبل جوی دوستانه حاکمه تا بتونیم از اطلاعات دوستان استفاده کنیم
خوشحال میشیم شما و دیگر دوستان قدیمی رو باز در کنار هم ببینیم

http://overclockingheroes.com/

ehsan1344

Registered User
لایک‌ها
354
Like
کاش بتونیم قبل از گرفتن ایراد الکی و انداختن سنگ جلوی پای کسی... اول کمی فکر کنیم و بتونیم سازنده باشیم نه تخریب کننده
همین که دوستان با سود کم تلاش میکنن تا برندهای معتبر و خاص (که کمتر راه به کشور باز میکنن) رو با قیمتی پایینتر از بازار به دست دوستان برسونن جای تقدیر داره.... بازار کشور نیاز داره که از محصولات تک برندی در بیاد....
برای مثال تا چند سال پیش و قبل از ورود محصولات gskill به بازار تنها برند معتبر رم تو بازار یعنی کورشیر توسط نمایندگی مربوطه با قیمتهای گزاف به مصرف کننده قالب میشد.... ولی الان چطور
به شخصه قبل از همه چیز مشتاق ورودی برندهایی مثله mushkin به بازارم تا برندی معتبر با قیمتهای خوب بتونه رقابتی رو تو بازار هاردهای جامد (در مفابل ocz) و رم (در مقابل gskillو corsair) بوجود بیاره... و در کنار دوستانی هستم که تلاشی برای چنین اقدامی بکنن.

کاربران هات اورکلاک سابق سایت جدیدی تاسیس کردن و الانم مثل قبل جوی دوستانه حاکمه تا بتونیم از اطلاعات دوستان استفاده کنیم
خوشحال میشیم شما و دیگر دوستان قدیمی رو باز در کنار هم ببینیم
http://overclockingheroes.com/
من هم به نوبه خودم از افرادی که باعث دلگرمی ما میشن تا بتونیم کارمونو ادامه بدیم و برندها و محصولاتی رو وارد کنیم که در ایران کم گیر میاد بسیار تشکر میکنم.
جهت اطلاع دوستان باید بگم که الان داریم روی محصولات شرکت frozen CPU کار میکنیم تا ببینیم امکان واردات هست یا نه و اینکه کسی هست که از این محصولات بخواد یا نه؟ که انشاءالله بتونیم در این زمینه هم فعالیت کنیم.

poorya_2

Registered User
لایک‌ها
1,014
سلام

قیمت ها مقطوع ؟؟ تخفیف نداره ؟؟

AGREEN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
بالا