یعنی شما میفرمایید اینتل از سامسونگ بهتره؟ بعد اون کدوم مدل از اینتله؟بله معلومه که فروش نمیره چون 120 اینتل اون قیمته. کلا اینجوری واردات سخته مگه اینکه مثل جنسهای تو بازار الان قاچاقی باشه.
درود دوستان گلم شما نباید کارایی SSD های مثل ماشکین و کروشال و حتی سامسونگ رو با یک نمونه استوک که اینتل طراحی کرده مقایسه کنید 100 درصد کیفیت ساخت SSD های کروشال و ماشکین بالاتر از نمونه های تولید شده توسط کشور هایی مثل چین - تایوان - مالزی و... میباشد . دوستان همه میدونن که SSD هایی که توسط ما وارد میشن همگی از کارخانه اصلی در آمریکا خریداری و به ایران آورده میشن .
اتفاقاً خیلی هم علاقه داشتم با حجم کمتر هم بیارم ولی قیمتش به نظرم رقابتی نمیشد و ممکن بود رو دستم بمونه. حالا به نظر شما اگه میاوردم و قیمتش 300 هزار تومان میشد شما میخریدی؟ یا 320 هزار تومان؟عزیز کاشکی یه چند تا هم با حجم کمتر و قیمت پایین تر میذاشتی اینهارو که وسعمون نمیرسه بخریم:blush:
خوب نهاتفاقاً خیلی هم علاقه داشتم با حجم کمتر هم بیارم ولی قیمتش به نظرم رقابتی نمیشد و ممکن بود رو دستم بمونه. حالا به نظر شما اگه میاوردم و قیمتش 300 هزار تومان میشد شما میخریدی؟ یا 320 هزار تومان؟
نه دوست عزیز اونطور هم که شما فکر میکنید نیست. در قیمت نهایی مولفه های دیگری هم غیر از قیمت اصلی خود کالا هم موثره که البته نمیتونم بیشتر درباره اش توضیح بدم. ولی من تمام این مواردو محاسبه کردم و امکان فروش با قیمت 260 یا 270 هزار تومان برام ممکن نبوده وگرنه در وارد چنین ظرفیتی شک نمیکردم.خوب نه
ولی اونجوری که من حساب کردم الان دارید Ssd که صد دلار هست رو 400 هزار تومن میدید
حالا این مدل 65 دلاری که اگه بتونید 260 270 بیارید خیلی خوبه
Amazon.com: Mushkin Chronos 60 GB SATA 6.0 Gb-s 2.5-Inch Solid State Drive (MKNSSDCR60GB): Electronics
بله ولی بالای 300 اصلا ارزش نداره وقتی 70 دلاره و تازه بدون گارانتی.سلام احسان جان
والا من بعد از ماجرای هات اورکلاک و اتفاقاتی که تو پرشین تولز پیش اومد دیگه زیاد فعالیت نمیکنم
خوشحالم که تاپیک هنوز آپ میشه...
دوستان در خرید اس اس دی سامسونگ شک نکنید!فوق العاده است...
سلام آقای شیبانی. ممنون از اینکه تاپیک بنده رو تأیید کردید.سلام احسان جان
والا من بعد از ماجرای هات اورکلاک و اتفاقاتی که تو پرشین تولز پیش اومد دیگه زیاد فعالیت نمیکنم
نه دوست عزیز اینطورا که شما فکر میکنی هم نیست حالا شما بری تو کارش و بخوای واردات انجام بدی متوجه قضیه میشی که به همین راحتی که شما میفرمایید نیست.بله ولی بالای 300 اصلا ارزش نداره وقتی 70 دلاره و تازه بدون گارانتی.
الان هارد 500 قیمتش 70 دلاره ولی اینجا 170 تومنه چرا باید دو برابر پول ssd الکی داد؟
وقتی یه قیمت هست؟ فقط چون جدیده و روش میشه سود کرد.
حکایت داستان موز هست که از زمان انقلاب تا الان قیمتش زیاد فرقی نکرد =)
حرف من اینه:
Newegg.com - SAMSUNG 830 Series MZ-7PC064B/WW 2.5" 64GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD)
Newegg.com - Western Digital WD Blue WD5000AAKX 500GB 7200 RPM 16MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive
حرف شما هم درسته کلا واردات فایده ای نداره مگه اینکه قاچاقی باشه.
به هر حال بحث ssd هست و تا وقتی که قیمت اون دو تا لینکی که گذاشتم یکی نشه فایده ای نداره.
اگه هارد 500 بشه 300 تومن من ssd میگیرم مثل کسایی که تو خارج هستند.
درود دوستان گلم به نمایندگی از آقای ایرانی چند سوال ازتون دارم .
من در چند پست قبل ازتون خواهش کردم که تاپیک رو به حاشیه نبرید . آیا این کار رو رعایت کردید ؟؟؟؟
دوستان SSD ها داره از آمریکا وارد میشه همونطور که همه در جریانیم این کشور تحریم های سختی علیه ایران داره و عملا جنسی که میخواد از اونجا بیاد باید با حداقل 2 واسطه به دست ما برسه که خودش در قیمت نهایی تاثیر داره . البته این واسطه منظورم این هست که باید از آمریکا برسه به حداقل دو کشور دیگه و به خاطر همین هست که فرآیند واردات طول میکشه . حالا آیا باز هم قیمت واقعی همون قیمت توی سایت میشه ؟؟؟؟
به دلیل اینکه این SSD ها رو آنلاین خریداری میکنیم . اینها از شرکت مادر باید به دست متصدی آنلاین برسه و بعد به دست مشتری برسه و سوال من اینه که آیا باز هم جنس با قیمت لیبل شده در سایت به فروش میرسه ؟؟؟؟
در نهایت بگم که ما با آقای ایرانی تمام سعی خودمون رو میکنیم که قیمت ها رو تا جای ممکن پایین بیاریم و در ضمن بگم که گمرک ایران بر سر کالا های وارد شده از آمریکا شدیدا گمرکی میگیرد . دوستان ما مثل بعضی از شرکت ها نیستیم که رابط در گمرک ایران داشته باشیم تا گمرکی رو برای ما برداره ما مسئول دادن گمرکی شرکت های دیگر هم هستیم . در بعضی موارد اونقدر اعمال گمرکی ها سنگین میشه که آب از دهان ما جاری میشود .
امیدوارم که دوستان من و آقای ایرانی رو درک بکنن و به جای به حاشیه بردن تاپیک از ما حمایت کنند .
با تشکر .
سلام احسان جان
من هم به نوبه خودم از افرادی که باعث دلگرمی ما میشن تا بتونیم کارمونو ادامه بدیم و برندها و محصولاتی رو وارد کنیم که در ایران کم گیر میاد بسیار تشکر میکنم.Like
کاش بتونیم قبل از گرفتن ایراد الکی و انداختن سنگ جلوی پای کسی... اول کمی فکر کنیم و بتونیم سازنده باشیم نه تخریب کننده
همین که دوستان با سود کم تلاش میکنن تا برندهای معتبر و خاص (که کمتر راه به کشور باز میکنن) رو با قیمتی پایینتر از بازار به دست دوستان برسونن جای تقدیر داره.... بازار کشور نیاز داره که از محصولات تک برندی در بیاد....
برای مثال تا چند سال پیش و قبل از ورود محصولات gskill به بازار تنها برند معتبر رم تو بازار یعنی کورشیر توسط نمایندگی مربوطه با قیمتهای گزاف به مصرف کننده قالب میشد.... ولی الان چطور
به شخصه قبل از همه چیز مشتاق ورودی برندهایی مثله mushkin به بازارم تا برندی معتبر با قیمتهای خوب بتونه رقابتی رو تو بازار هاردهای جامد (در مفابل ocz) و رم (در مقابل gskillو corsair) بوجود بیاره... و در کنار دوستانی هستم که تلاشی برای چنین اقدامی بکنن.
کاربران هات اورکلاک سابق سایت جدیدی تاسیس کردن و الانم مثل قبل جوی دوستانه حاکمه تا بتونیم از اطلاعات دوستان استفاده کنیم
خوشحال میشیم شما و دیگر دوستان قدیمی رو باز در کنار هم ببینیم
http://overclockingheroes.com/
درود دوست گلمسلام
قیمت ها مقطوع ؟؟ تخفیف نداره ؟؟