نه نداره اما چیزی نیست خودم روش میدم جز کابل همشو دارم :ِدیمنظور از فول پک کابل تی وی رم ریدر ارجینال کیف و اینها هست مال شما هم داره اینخا رو ؟
داداش اون نمیده 180 میده 260!!! الانم رسید 185 که با تعرفه میشه 190 که طرفم اینقدرا نمیده
نه نداره اما چیزی نیست خودم روش میدم جز کابل همشو دارم :ِدیمنظور از فول پک کابل تی وی رم ریدر ارجینال کیف و اینها هست مال شما هم داره اینخا رو ؟
خدا ویکیلی تمیزه نسبت به ویوازایی که دیدمسلام
ویواز تمیزیش در چه حدیه ؟
عکسها بی کیفیت هستند
تمیز باشه خریدارم
داداش گلم شما که رند میکنی به قیمت فروشنده هم نگاه کنمن رند گفتم 180 همون کابل تی وی ارجینال 20-30 قیمتشه من یه زمانی برا n900 خریدم قیمتش اون بود الان رم ریدر چینی زیر 10 نیست مال اون ارجینال هست
کل اینها به کنار قیمتی مهمه ه خریدار داشته باشه وگرنه من خودم یه مداد سوسمار نشان دارم میدم 2 میلیون تومن ولی نمیدونم چرا کسی نمیخره
قیمت رو تقاضا تعیین میکنه من هم برا شروع قیمت دادم دوستان دیگه هم شرکت کنن قیمتش معوم میشه
قیمت ندارم اما این قیمت دوستان اصلاااااااااااااهارد رو خریدارم قیمت بده
جدی میگی ؟؟؟ یه آمار از قیمت نوش بگیر...قیمت ندارم اما این قیمت دوستان اصلااااااااااااا
داداش میخوای هارد 500 گیگ اونم usb 3 بدم بهت 90 تومن بیخی بابا .......جدی میگی ؟؟؟ یه آمار از قیمت نوش بگیر...
من شما رو نگفنم مثال زدم چون یه بنده خدایی گفت 80 تومن!!!!من گفتم 90؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که گفتم اصلا عادت ندارم رو جنس مردم قیمت بذارم!!!!
هارده شما گارانتی هم نداره
پخ شد..............ايپود چند. پ خ بديد ممنون
دانشجويي حساب كن
سلام داداشسلام همشهری گوشی رو که بهما ندادی یه قیمت بزار بیبینم قسمت چیه
اوکی حتما داداش پستشم با خودم زیاد برات تموم نشهسلام عزیز 100تومان هارد ور میدارم
09392061144
..........اوکی حتما داداش پستشم با خودم زیاد برات تموم نشه