• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش vivaz + x8 + هارد 500 g usb3 + یه سیستم + ipod nano فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
ویواز بیشتر از 100 ت فکر نکنم الان کسی بگیره، مخصوصن که تاچش بعد از یه مدت ضعیف میشه شدیدا.
ویوازو من همون 100 ت هستم.
دیزایر شما هم خیلی قدیمه و سریع داغ میکنه من همون 300 هستم بزنیم معاملرو؟

Saeed Dz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
گوشی شما محبوب باید بیای 2 برابر قیمت بدی روش؟کی دیزایر میخره 600 که شما گزاشتی؟حالا تاچش خراب میشه یا نمیشه به من چه؟مگه من خریدم رو این حساب خریدم؟
تخریب نمیخوای کنی میخوای تبلیغ کنی...چی شد تو که ادم خوب و منصفی بودی میگی منم دارم میدم 180؟مگه نمیگی 100 میخرن؟مال ما سنگ مال شما طلا؟
شما این و اونو خر فرض میکنی که 2 براربر قیمت میزاری همه دوستان قیمت ویواز رو میدونن اگه یکی ویواز فروخت 100 تومن همینجا قول میدم دیگه نیام پی تی البته سالم و سر حال باشه خودت تو تاپیک یکی 100 پاببن قیمت گفته دادت در اومده مگه من قیمت پایه نزاشتم و فلان و بمان بعد راه افتادی تو تاپیک این و اون هم تخریب میکنی هم تبلیغ؟؟مگه منم پایه نزاشتم مرد حسابی ؟ واقعا متاسفم برا همچین ادمایی!!!لطفا دیگه هم اینجا پست نده مرسیی پی تی شده بچه بازی به خدا.........با شما نیستم طعنه هم نمیزنم اما یسریا اومدن شیر گاوشونو میفروشن میدن نت میان اینجا واس ما خرید و فروش میکنند البته بازم میگم با شما نبودم با یه شخص دیگری بودم
کدوم دو برابر قیمت؟!
آقا من دروغ میگم، من میخوام تخریب کنم، من میخوام تبلیغ کنم و ... . برو بازار تهران یه سر بزن، اونا که دروغ نمیگن عزیز، بعد بیا اینجا بگو از 10 جا پرسیدم این سعید داره چاخان میکنه. اگه دیزایرو کسی 300 ت میده بخر، من ازت 400 ت میخرم!
حرف من اصلن این نیست که کدوم گوشی طلاست، کدوم نقرست و ... . دارم میگم منم مثل شما ویواز دارم 450 ت ام گرفتمش اما چرا نمیفروشم؟ چون بیشتر از 100 ت نمیخرن (بیشتر از اینم ارزش نداره) چون طرف اگه قرار باشه 200 ت بخره که میره اندروید میگیره دیگه.
قیمتی که من گذاشتم با این شرایط هیچکس توو بازار نمیده، بازم اگه فکر میکنی من دروغ میگم، تبلیغ میکنم و ... برو بازار تهران سر بزن ببین که اشتباه میکنی یا درست فکر میکنی!
طرف اومده 1100 دربو داغونو گذاشته 30 ت میگم گرون میدی تخریب میکنم؟! بابا یکم انصاف داشته باش.
توو پست اولت من قیمت پایه ای ندیدم و نوشته بودی پیشنهاد بدید. در مورد تاپیک خودمم زیر قیمت پایه گذاشتی چیزی نگفتم، الکی جو نده. دوستان میتونن برن ببینن.
در ضمن شما نمیتونی تعیین کنی من یا هرکس دیگه ای کجا پست ارسال کنم یا نکنم!

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
کدوم دو برابر قیمت؟!
آقا من دروغ میگم، من میخوام تخریب کنم، من میخوام تبلیغ کنم و ... . برو بازار تهران یه سر بزن، اونا که دروغ نمیگن عزیز، بعد بیا اینجا بگو از 10 جا پرسیدم این سعید داره چاخان میکنه. اگه دیزایرو کسی 300 ت میده بخر، من ازت 400 ت میخرم!
حرف من اصلن این نیست که کدوم گوشی طلاست، کدوم نقرست و ... . دارم میگم منم مثل شما ویواز دارم 450 ت ام گرفتمش اما چرا نمیفروشم؟ چون بیشتر از 100 ت نمیخرن (بیشتر از اینم ارزش نداره) چون طرف اگه قرار باشه 200 ت بخره که میره اندروید میگیره دیگه.
قیمتی که من گذاشتم با این شرایط هیچکس توو بازار نمیده، بازم اگه فکر میکنی من دروغ میگم، تبلیغ میکنم و ... برو بازار تهران سر بزن ببین که اشتباه میکنی یا درست فکر میکنی!
طرف اومده 1100 دربو داغونو گذاشته 30 ت میگم گرون میدی تخریب میکنم؟! بابا یکم انصاف داشته باش.
توو پست اولت من قیمت پایه ای ندیدم و نوشته بودی پیشنهاد بدید. در مورد تاپیک خودمم زیر قیمت پایه گذاشتی چیزی نگفتم، الکی جو نده. دوستان میتونن برن ببینن.
در ضمن شما نمیتونی تعیین کنی من یا هرکس دیگه ای کجا پست ارسال کنم یا نکنم!
ببین داداش حرفات با هم همخونی نداره مثل این که مشکل داری من دیگه جوابی نمیدم یا حق

Saeed Dz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
ببین داداش حرفات با هم همخونی نداره مثل این که مشکل داری من دیگه جوابی نمیدم یا حق
حرف راست، یا دروغه یا تبلیغه یام همخونی نداره. جالبه همه فهمیدن منظورمو جز شما.
به هر حال من 100 - 120 خریدارم، اگه خواستی پ.خ کن. امیدوارم به همون 200 ت که خودت میخوای بفروشی، ما که بخیل نیستیم.

sharagim2974

Registered User
لایک‌ها
15
اوکی حتما داداش پستشم با خودم زیاد برات تموم نشه
کنایه میزنی چرا!!
قیمتتو اعلام کن قیمت مالتو داری پس چرا موقع ایجاد تایپک از درج قیمت خوداری کردی!!
با همه دعوا داری...

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
استارتر عزیز!
این تاپیک رو نگاه کن http://forum.persiantools.com/threads/فروش-x8.504712/#post-8990901
180 فروخته گوشی اندروید هست گوشی شما فقط دوربین بهتری داره
دیگه نه 100 نه 200 یه قیمت مناسب بزار ببینیم میصرفه یا نه
سلام دوست گلم منم یکی دارم از همون که گزاشتم برا فروش...........شاید یکی بیاد 5 بده 500 منم باید اون قیمت بدم؟
گوشی قیمت روزش اینه پشت ویترین 280-330 قیمت میخوره یه سر بزنید منم قیمت فضایی و نجومی نگفتم گفتم 200+پست با خودم میشه 190 حالا کمه کمش میشه 150 درسته؟من این قیمت نمیتونم بدم قیمت اخرمم هم 200+پست با خودم عکسا واضحم که گزاشتم

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
حرف راست، یا دروغه یا تبلیغه یام همخونی نداره. جالبه همه فهمیدن منظورمو جز شما.
به هر حال من 100 - 120 خریدارم، اگه خواستی پ.خ کن. امیدوارم به همون 200 ت که خودت میخوای بفروشی، ما که بخیل نیستیم.
مرسی لطف دارید یا حق

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
کنایه میزنی چرا!!
قیمتتو اعلام کن قیمت مالتو داری پس چرا موقع ایجاد تایپک از درج قیمت خوداری کردی!!
با همه دعوا داری...
هنگام درج نداشتم بعدش داشتم و زدم...
میدونی چرا دعوا دارم؟چون برادر من پول نداری بگو ندارم یا نمیخوام انقدر خرج کنم نه این که اینهمه بزن یر مال بگو فلان و بهمان چرا با دیگران ندارم؟مگه کرم دارم؟دارم جنسم رو میفروشم بد رفتار کنم که کسی نمیخره دوستان مرسی از همه یا حق

sharagim2974

Registered User
لایک‌ها
15
هنگام درج نداشتم بعدش داشتم و زدم...
میدونی چرا دعوا دارم؟چون برادر من پول نداری بگو ندارم یا نمیخوام انقدر خرج کنم نه این که اینهمه بزن یر مال بگو فلان و بهمان چرا با دیگران ندارم؟مگه کرم دارم؟دارم جنسم رو میفروشم بد رفتار کنم که کسی نمیخره دوستان مرسی از همه یا حق
بله عزیز بد بخت بیچاره هستیم در ضمن کجا قیمت هارد اعلام کردین یا نوشتین!!
بله دارم میبینم با همه کل کل میکنی...

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843
بله عزیز بد بخت بیچاره هستیم در ضمن کجا قیمت هارد اعلام کردین یا نوشتین!!
بله دارم میبینم با همه کل کل میکنی...
بگم غلط کردم حل مبشه؟دوستان من اشتباه کردم من بیجا کردم ببخشید به بزرگیتون

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843

kiazad

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
843