• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فعال کردن مکان یاب اپراتور اول

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
روی گوشیهای معمولی راه اندازیش آسونه تو مشهد و چند شهر دیگه هم کار میکنه مثلا من رفته بودم تبریز بعضی جاهای شهر کار میکرد ولی اینجا نیست
در مورد پوکت پی سی هم یکی از دوستان گفت که تو قسمت chanel ولی این قسمت وجود نداره من گشتم دیدم یه بار هم یه جای دیگه نوشته شده که برای تنظیم فلان چیز باید بریم تو همون آدرس گزینه more بعد چنل و .. عکس هم بود ولی تو گوشیهای ما تو اون قسمت فقط دو سه تا تب هست !!! دوباره پیدا میکنم عکسشو میزارم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ایناها ببینید چقدر با مال ما فرق میکنه البته مال من فرق میکنه ولی حدس میزنم شماها هم که پیدا نمیکنید اینطور باشه کسی هست که صفحش مثل این باشه ؟

6czcriu.png

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
برای همراه اول که تو تهران راه اندازی نشده .
یکی از سیم کارتهای ایرانسل دوستمو تو PDA خودم گذاشتم و درست کار کرد
Start > Settings > Personal > Phone > Channels > Enable SMS cell Broadcast
فعال باشه . همین!

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
بعضی از دوستان میگن فعال شده . البته ممکنه آزمایشی فقط برای یه عده محدودی فعال کرده باشن .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
فعال باشه . همین!

خوب همین دیگه
تو گوشیهای ما اصلا بعد از این قسمت بقیش نیست
Start > Settings > Personal > Phone >

من یه برنامه هم نصب کردم نصب شد ولی برنامه هم چیزی نمیکنه یه نگاه بندازید اصلا چه جوری کار میکنه
(دوستانی که تو شهرشون میدونن حتما این امکان برقرار شده مثل مشهد امتحان کنن ببینن این برنامه برای اونها هم همه چی رو صفر نشون میده ؟ )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فعال باشه . همین!

دوست عزيز گوشي من هم همچين چيزي نداره :blush:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان چرا شایعه درست می کنید؟

من امروز نصف تهران رو برای موضوعی در نوردیدم اما اصلا این قابلیت در هیچ جا فعال نبود
البته برای من توی مشهد مشکلی نداشت

مگر اینکه این سیستم توی 1-2 منطقه ی خاص راه افتاده باشه؟میشه بگید کجای تهران فعاله؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان چرا شایعه درست می کنید؟

من امروز نصف تهران رو برای موضوعی در نوردیدم اما اصلا این قابلیت در هیچ جا فعال نبود
البته برای من توی مشهد مشکلی نداشت

مگر اینکه این سیستم توی 1-2 منطقه ی خاص راه افتاده باشه؟میشه بگید کجای تهران فعاله؟

دوست عزيز شايعه چي هست بيا پاسداران تو هر بوستان كه ميري برات مينويسه:)

dandelion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
كپي شده توسط خودم همين:D

فعال كردن سرويس نمايش موقعيت
همانطور که میدانید سرویس نمایش موقعیت ایرانسل برای تمامی مناطق تهران فعال شده است که این امکان را به شما میدهد که با توجه به برقراری ارتباط با آنتن مخابراتی منطقه نام خیابانی را که در آن هستید را در گوشی خود مشاهده کنید...........

اما با اینکه در تمامی گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون و غیره میتوان به راحتی از این سرویس استفاده کرد و نام خیابان به راحتی در صفحه نمایش داده میشود اما گوشیهای ویندوز موبایل نیاز به تنظیمات خاصی برای فعال کردن این سرویس دارد
دوستان قبل از هر چیز برای اینکه نام خیابان و منطقه را در گوشی خود ببینید نیاز به نصب یک نرم افزار دارید و آن نرم افزاری نیست جز battery status که بدون استفاده از این برنامه نمیتوانید از سرویس مکان یاب استفاده کنید......این برنامه در هر لحظه نام خیابان را در تودی اسکرین به شما نمایش میدهد.
بعد از نصب برنامه این برنامه به صورت آیتمی در تودی اسکرین شما نمایش داده میشود....

حال از منوی استارت گوشی خود وارد settings شوید سپس today را انتخاب کنید...

بر روی تب آیتم بروید و در آنجا از میان آیتمها batterystatus را بیابید.توجه داشته باشید که حتمآ تیک دار باشد......سپس بر رویش کلیک کنید و از گزینه های سمت راست وارد گزینه options شوید...در انجا در قسمت جنرال گزینه های show mobile operator و show cell broadcast message را با تیک دار کردن فعال کنید.....با بقیه تنظیمات کاری نداشته باشید........اوکی کنید تا از آنجا خارج شوید.....

حال نوبت به تنظیمات خود گوشی است.....

از منوی استارت گوشی خود وارد settings شوید.phone را انتخاب کنید....سپس وارد تب more شوید......در آنجا broadcast channels را با تیک دار کردن فعال کنید.....در همانجا وارد settings شوید....گزینه receive channel list را با تیک دار کردن فعال کنید....در قسمت language حتمآ english را انتخاب کنید....سپس گزینه new را بزنید....در قسمت name عدد 050 را وارد کنید و در قسمت channel number نیز عدد 050 را وارد کنید.......سپس اوکی کنید.......در اینجا دقت کنید که در جدول پایین select item to recive کانال ساخته شده یعنی 050 تیک دار باشد.اگر نبود با تیک دار کردن فعالش کنید......اوکی کنید..و وارد صفحه ی اصلی شوید......

پس از چند دقیقه اسکرین خود و در آیتم برنامه batterystatus نام خیابان خود را میبینید......

توجه:به منظور فعال کردن موقعیت سنج همراه اول(اپراتور اول) نیز از همین روش استفاده میشود اما این سرویس برای اپراتور اول هنوز برای بسیاری از مناطق فعال نشده است.......

خوب دوستان امیدوارم که موفق شده باشید که با روش ذکر شده موقعیت سنج ویندوز موبایل خودتون فعال کنید.......

البته ما تو دهاتيم و هنوز باس علف سبز كنيم اينجا
ولي تست شدست البته توسط دوستان
بعد اون مور و اينا رو كه من داشتم! من فعالش كردم ببينم كي ما مي تونيم استفاده كنيم:p:D
همين...!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگر میشه دوست عزیز یه لینگ از برنامه بزارید:)

ممنون میشم:)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یکی میشه به ما بگه الان کجای تهران فعاله؟؟؟

من از دوستان و فامیل در 4 جهت اصلی و 4 جهت فرعی جغرافیایی و همینطور مرکز سوال کردم و هنوز برای هیچ کس فعال نیست

اگر برای کسی فعال هست بگه کجای تهران؟

رومئو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
كپي شده توسط خودم همين:D

فعال كردن سرويس نمايش موقعيت
همانطور که میدانید سرویس نمایش موقعیت ایرانسل برای تمامی مناطق تهران فعال شده است که این امکان را به شما میدهد که با توجه به برقراری ارتباط با آنتن مخابراتی منطقه نام خیابانی را که در آن هستید را در گوشی خود مشاهده کنید...........

اما با اینکه در تمامی گوشیهای نوکیا و سونی اریکسون و غیره میتوان به راحتی از این سرویس استفاده کرد و نام خیابان به راحتی در صفحه نمایش داده میشود اما گوشیهای ویندوز موبایل نیاز به تنظیمات خاصی برای فعال کردن این سرویس دارد
دوستان قبل از هر چیز برای اینکه نام خیابان و منطقه را در گوشی خود ببینید نیاز به نصب یک نرم افزار دارید و آن نرم افزاری نیست جز battery status که بدون استفاده از این برنامه نمیتوانید از سرویس مکان یاب استفاده کنید......این برنامه در هر لحظه نام خیابان را در تودی اسکرین به شما نمایش میدهد.
بعد از نصب برنامه این برنامه به صورت آیتمی در تودی اسکرین شما نمایش داده میشود....

حال از منوی استارت گوشی خود وارد settings شوید سپس today را انتخاب کنید...

بر روی تب آیتم بروید و در آنجا از میان آیتمها batterystatus را بیابید.توجه داشته باشید که حتمآ تیک دار باشد......سپس بر رویش کلیک کنید و از گزینه های سمت راست وارد گزینه options شوید...در انجا در قسمت جنرال گزینه های show mobile operator و show cell broadcast message را با تیک دار کردن فعال کنید.....با بقیه تنظیمات کاری نداشته باشید........اوکی کنید تا از آنجا خارج شوید.....

حال نوبت به تنظیمات خود گوشی است.....

از منوی استارت گوشی خود وارد settings شوید.phone را انتخاب کنید....سپس وارد تب more شوید......در آنجا broadcast channels را با تیک دار کردن فعال کنید.....در همانجا وارد settings شوید....گزینه receive channel list را با تیک دار کردن فعال کنید....در قسمت language حتمآ english را انتخاب کنید....سپس گزینه new را بزنید....در قسمت name عدد 050 را وارد کنید و در قسمت channel number نیز عدد 050 را وارد کنید.......سپس اوکی کنید.......در اینجا دقت کنید که در جدول پایین select item to recive کانال ساخته شده یعنی 050 تیک دار باشد.اگر نبود با تیک دار کردن فعالش کنید......اوکی کنید..و وارد صفحه ی اصلی شوید......

پس از چند دقیقه اسکرین خود و در آیتم برنامه batterystatus نام خیابان خود را میبینید......

توجه:به منظور فعال کردن موقعیت سنج همراه اول(اپراتور اول) نیز از همین روش استفاده میشود اما این سرویس برای اپراتور اول هنوز برای بسیاری از مناطق فعال نشده است.......

خوب دوستان امیدوارم که موفق شده باشید که با روش ذکر شده موقعیت سنج ویندوز موبایل خودتون فعال کنید.......

بعد اون مور و اينا رو كه من داشتم! من فعالش كردم ببينم كي ما مي تونيم استفاده كنيم:p:D
همين...!

دوست عزیز شما که میای و با وقاحت تمام مطالبی که اینجانب زحمت کشیدم و بعد از کلی تحقیق تونستم فعالش کنم و در سایت دیگری به طور اختصاصی قرار دادم و در اونجا قید کردم که اختصاصی میدزدی و بدون ذکر منبع در اینجا قرار میدی...

به نظر خودت کارت درسته؟؟...شما که به راحتی مطالب کپی کردی و گذاشتی اینجا منبع رو هم ذکر میکردی حالا نمیخواست اسمی از من ببری ولی حداقل اسم سایت رو میبردی......

متاسفم که به این راحتی حقوق هم دیگرو زیر پا میزاریم......

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز شما که میای و با وقاحت تمام مطالبی که اینجانب زحمت کشیدم و بعد از کلی تحقیق تونستم فعالش کنم و در سایت دیگری به طور اختصاصی قرار دادم و در اونجا قید کردم که اختصاصی میدزدی و بدون ذکر منبع در اینجا قرار میدی...

به نظر خودت کارت درسته؟؟...شما که به راحتی مطالب کپی کردی و گذاشتی اینجا منبع رو هم ذکر میکردی حالا نمیخواست اسمی از من ببری ولی حداقل اسم سایت رو میبردی......

متاسفم که به این راحتی حقوق هم دیگرو زیر پا میزاریم......

دوست عزیز شما خودتون رو ناراحت نکنید:)

شما منبع و لینک رو بزارید اگر برا شما بود من از مدیر خواهش میگنم پست این دوستمون رو تغیر بده و منبع رو درست ذکر کنه:)

رومئو

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوست عزیز شما خودتون رو ناراحت نکنید:)

شما منبع و لینک رو بزارید اگر برا شما بود من از مدیر خواهش میگنم پست این دوستمون رو تغیر بده و منبع رو درست ذکر کنه:)

سایت ست ست:http://www.binyaz.com/showthread.php?t=174942

سایت آریا تیمز:http://www.aryateams.com/showthread.php?t=3999

ممنونم از شما

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من حتما پیگیری میگنم دوست عزیز:)البته تصمیم آخر رو مدیر میگیره ولی من تلاشمو میگنم:)

موفق باشید:)

قربان حق با شماست ، تاریخ پست شما از دندلیون عقب تر هست، اما انصاف بدهید ، ایشون در اول پست شون ، دقیقا اشاره کردن که فقط کپی کردن مطلب با ایشون بوده . کوتاهی ایشون ،این هست که ننوشتن از فروم شما برداشت شده.

حسین جان ، شما چرا به ایشون گوشزد نکردی که نویسنده پست نوشته که مطالب مال او نیست. تنها ننوشته مال کیست

در آخر هم یک توصیه به شما دوست تازه وارد خوبم دارم :
بنده در ترد راهنمای جامع پی دی ای ، تقریبا ً 50 پست دارم که همه ش نوشته خودم هست. این ها را با تلخیص از مطالب سایت های انگلیسی یا ندرتاً فرانسوی نوشتم. ساعت ها وقتی که صرف کردم ، بی چشم داشت بود.
اما به جرات می توانم بگویم ، مطالب ترجمه شده من ، واو به واو ، در اکثر فروم های فارسی کپی /پیست شده ، بدون اینکه کمترین نامی از نویسنده /مترجم ش بیاد. کافیه یک تکه از متن ش رو گوگل کنید. من حتی به خود زحمت ندادم که به دوستان گوشزد کنم کار ایشون دزدی ست در روز روشن ، چون اغلب کسانی که چنین کردند ، وقتی افرادی به فروم شون سر زدند و سئوالی مطرح کردند ، دست خالی برگشتند. علم اگر چیزی بود که روی کاغذ منتقل می شد ، بسیاری از عالمان بزرگ ، امروز نامی ازشون نمانده بود . خون خودتان را برای چند خط نوشته که بی چشمدات برای دیگران نوشته اید ، کثیف نکنید.

من به جای دندلیون ، برای اینکه منبع مطلب را ذکر نکردند عذر خواهی می کنم

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اینم این برنامه ولی تا اون قسمت برای ما وجود نداره که فایده نمیکنه
لطفا کسانی که اون قسمت رو دارن مشخصات رام و گوشیشون رو بدن ببینیم چرا فرق میکنه

BatteryStatus v0.04.203

Size: 60 KB
Date: September 14, 2007 (Updated)
Type: Freeware
Requirements:
• Windows Mobile 5.0
• XDA Neo (HTC - Prophet with O2-ROM-Image)​
کد:
[ATTACH]28077[/ATTACH]

فایل های ضمیمه

• BatteryStatus.0.04.CAB
    59.5 KB · نمایش ها: 29

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آره عزیز تو تهران هستم:)

البته واقعا چیز جالبی هست من که لذت بردم ولی هر چی گشتم نتونستم تو پاکت پسی گیر بیارم:blush:

حالا یه مشکلی که داره این بود که هر مکان جدید که میرفتی اسم اون مکان یه صورت notification در میاورد
واسه همین بعد از یه ساعت که میرفتی سراغ گوشیت میدیدی شونصدتا notification داری:D
من فکر میکردم sms یا missed call هست اما بعد ضد حال میخوردم:lol:
واسه همین همیشه disable کرده بودمش

بالا