سلام
اینجا تاپیک فرهاد مجیدی هست ،
ولی اول در حضور همه دوستان از علی سافت سنتر عزیز عذرخواهی میکنم بخاطر اینکه تا امروز اینجا هیچ پستی نداشتم. عذرخواهی به این دلیل هست که فکر میکنم شاید بخاطر دوستی یا هم تیمی بودن و یا چیزهای دیگه ازم توقع داشت که کنارش بهش کمک کنم ولی من بخاطر دلایلی که از خصوصیات فردی خودم بود تا امروز حتی یه پست هم اینجا لایک نکرده بودم.
اما مطلب دیگه ای که میخواستم بهش اشاره کنم؛ من تا امروز تو برهه های حساسی که پیش اومد توی این تاپیک مطلبی نداشتم ، از هر نظر و چه مثبت یا منفی. از کش و قوس های اخیر گرفته تا بریم عقب تر جاهایی که عده ای دوست داشتند و دارند که فرهاد رو به مسائلی غیر واقعی متهم کنند یا اون بازی الغرافه تو تهران و ...
اما حالا دارم پست میدم.
شاید این پست من برای عده ای از دوستانم هم غیر قابل باور باشه اما ازشون میخوام که مسائل رو با هم قاطی نکنند.
فرهاد وقتی عدد 4 رو نشون داد یا وقتی رفت یا وقتی یه بچه بیست ساله بود اومد استقلال یا وقتی هر بار تیم عوض میکرد و ... همیشه و همیشه برای من غیر قابل باور و غیر قابل پیش بینی بود. همیشه مثل بازیش یه حرکت و تصمیم جدید و شوکه کننده داشت. اعتراف میکنم که همیشه معنی کارهاش و علت کارهاش رو بعد از مدتی دقیق فهمیدم و درک کردم البته اینو به حساب ضعف خودم نمیذارم بلکه این از ویژگیهای مثبت افراد اهل مطالعه هست که میتونند رفتارهایی خاص داشته باشند بر اساس تلفیقی از منطق و حتی احساس که زیبایی خاصی داره و افرادی مثل من دیرتر حسش میکنند، اما
اما این بار فرهاد برای من قابل پیش بینی بود. خوشحالم که فرهاد این بار برام غیر قابل پیش بینی نبود / تا امروز لحظه به لحظه منتظر بودم که مبادا کسی بتونه تصمیمی غیر از باور فرهاد رو بهش القا کنه و اونو تو مسیری ناخواسته قرار بده. خوشحالم که فرهاد نشون داد از چه پس زمینه ذهنی ای برخوردار هست.
فرهاد نشون داد که هنوز مردی نمرده.
امروز گلی زدی که زیبا تر از هر گلی بود فرهاد.
دوست دارم بگم که فکر نکنید احساساتی شدم. نه کاملا با باورم مینویسم .
خوشحالم
این گناهی که تو ازش حرف میزنی فرهاد؛ گناه نیست، ولی خب شاید بشه اسمش رو همونجوری که میگی گذاشت گناه. اما گناه دوست داشتنی ای هست . به عنوان یک همدوستار حجازی ازت ممنونم فرهاد مجیدی.
نمیدونم شاید باز هم دیگه هیچوقت اینجا پستی ندم / ولی الان احساس میکردم که دیگه وقتش شده. / خیلی برداشتهای غلط در مورد مجیدی وجود داره ولی پاک کردنش کار حرف و دلیل و برهان نیست. شاید زمان و تارخ خیلی چیزها رو روشن کنه. من شخصا به این باور رسیدم .
موفق باشید دوستان
پ.ن: تمنا میکنم کسی حتی کلمه ای از این پست رو کوت نکنه. سپاس.