• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فـــــرهـاد مجیـــــــدی

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کاپیتان مجیدی از خداحافظی وحید هاشمیان می گوید .

313546_404400582957536_79973097_n.jpg

فرهاد مجیدی کاپیتان پیشین و محبوب استقلال که این روزها با پیشنهادات متفاوتی از سوی تیم های لیگ برتر مواجه می شود در خصوص خداحافظی وحید هاشمیان از دنیای بازیگری و فوتبال گفت: خداحافظی وحید از فوتبال خیلی برایم سخت بود و از شنیدن آن شوکه شدم. هرچند احساس می کنم او همواره بهترین راهها را انتخاب می کند و قطعاً این بار نیز شرایط را برای خداحافظی مناسب دیده است اما تصور نمی کردم فوتبال ایران به راحتی موجبات خداحافظی یکی از مهاجمان خوب و کلاسیک خود را فراهم کند .

وی در خصوص شخصیت وحید گفت: من بارها با وحید در اردوها هم اتاق بوده ام و به جرات می توان گفت وحید یکی از باشخصیت ترین و بااخلاق ترین فوتبالیست های ایران که تاکنون دیده ام بود. او هرگز حاضر نبود تا مسائل اخلاقی، فوتبالی و حرفه ای جای خود را به مسائل حاشیه ای و غیرفوتبالی دهد. وحید هیچ وقت تن به ذلت و روابط پشت پرده و ارتباط های خاص نمی داد و اعتقادی به پارتی بازی و کمک گرفتن از گروههای قدرت در فوتبال نداشت و همواره آهسته و پیوسته حرکت کرده است که این نیز می تواند الگوی خوبی برای نسل جوان باشد .

کاپیتان پیشین آبی ها در خصوص تجلیل و استفاده از تجربیات هاشمیان تصریح کرد: در ابتدا باید عنوان کنم امثال هاشمیان در فوتبال کشورمان کم هستند و باید قدر او را دانست و نباید گذاشت وحید نیز به تاریخ بپیوندد. متأسفانه افراد مشابه او مانند خاکپور در فوتبال ما کنار مانده اند. به هر حال امیدوارم فوتبال ایران و مسئولین قدر جایگاه اخلاقی وحید در میان مردم را بدانند و هرچه زودتر شاهد حضور وحید برای انتقال دانش و تجربه عالی او به فوتبال ایران باشیم که این امر نیازمند اعتماد و اطمینان مدیران فوتبال ایران است تا پای افراد خوش نام و باتجربه ای چون وحید که 11 سال سابقه بازی در آلمان را دارد و توانسته است بهترین و معتبرترین مدرک مربیگری را اخذ کرده فراهم شود. نسل جدید فوتبال ایران باید وحید و امثال او در فوتبال ایران را که به اندازه انگشتان یک دست هستند را برای خود الگو قرار دهند و رفتار کاملاً حرفه ای یک بازیکن ناب ایرانی را از او بیاموزند .

شماره هفت محبوب آبی ها در ادامه افزود: شخصاً علاقه مند هستم در صورت امکان با کمال میل برای بازی خداحافظی او که به نظرم فدراسیون فوتبال و باشگاه پرسپولیس بازی مناسبی در شأن او تدارک خواهند دید حضور داشته باشم و سهم کوچکی در آن ایفا کنم .دومین خاطره ام با وحید بر می گردد به زمان حضورم در النصر امارات که برای اردویی در آلمان به بوخوم رفته بودیم. در آنجا من به همراه تعدادی از بازیکنان برای دیدن وحید و تمرینات بوخوم به آنجا رفتیم.نکته جالب این بود که تعدادی از بازیکنان و هم تیمی های او به نوعی از تمرینات جدی و بازی محکم او ناراضی بودند در حالی که این سبک بازی و اخلاق وحید بود که در آن تلاش و جدیت حرف اول را می زد و برایم جالب بود که آلمانی ها که خود در نظم و جدیت زبانزد هستند در مقابل جدیت وحید کم آورده بودند .

مجیدی در پایان ضمن تمجید از وحید هاشمیان گفت: برای وحید عزیزم در هر جایی که هست آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم و قدم نو رسیده را به او و همسرش تبریک می گویم و امیدوارم او را به زودی در لباس مربیگری ببینم .

(Ghazal.Nature)

Registered User
لایک‌ها
155
دوستان عزیز،یابنده های محترم...حلالتون نمیکنم اگه این آقای باشخصیت و خوشتیپ رو ببینین و از طرف من لپشو نکشین! انجام این کار ادای دین برادریست!
هرچه سریعتر یه خانواده رو از نگرانی برهانید.....با تشکر

مشاهده پیوست 182749

mohammad5

Registered User
لایک‌ها
8,293
420805_Z2ODLmeu.jpg

420805_GDIU9Mv9.jpg

420805_B55wA6Zd.jpg

420805_HNdkQP7O.jpg

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
097.gif
فرهاد مجیدی
097.gif

فرهاد بدون شک یکی از کسانی هست که هیچوقت از ذهن ما هوادارهای استقلالی پاک نمیشه و همیشه یادش سبز میمونه
heart.gif

تاپیک رو دیدم و خواستم به نوبه ی خودم در این تاپیک سهیم باشم ، اولا که همه ی عکس ها رو دیدم ، خیلی هاشون رو دیده بودم ولی Save نکرده بودم ، این تاپیک باعث شد همه رو ذخیره کنم و تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که عکس هایی که تو تاپیک بوده رو به صورت فایل دانلود قرار بدم تا قبل از این پُست، شاید ادای دِینی باشه به بازیکن محبوبی که گل هایی که برامون زد اینقدر از خوشحالی داد زدیم که صداهامون گرفت

البته دوتا عکس زیر رو تو تاپیک یافت نکردم که گفتم بذارم

55370149176718781956.jpg

و

63361550257151058969.jpg

البته این عکس ها گویا با اجازه ی خوده ایشون تو فضای مجازی منتشر شده و بدون اجازه نبوده و با خیال راحت ببینید
978.gif

//

همونطور که گفتم عکس های این تاپیک تا قبل از این پست و دوتا عکس این پست به صورت دانلود قرار میدم ، امیدوارم خدمت کوچیکی به این کاپیتان شایسته و این تاپیک زیبا کرده باشم
098.gif

دانلود تمام عکس های فرهاد مجیدی از سرور پیکوفایل

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
اعصابم خورد شد
آدم اسطوره پرور و قهرمان پرستی نیستم

ولی جای آدم با غیرت و با شخصیت و جنگنده ای مثل فرهاد توی لحظه لحظه بازی حس میشد.

حیف و 100 حیف که نیست ، به معنای واقعی کلمه مغموم هستم
34.jpg

کاش بود

داربی بدون فرهاد مثل سفر بدون خاطره هستش.

هیچ چیزی که برامون یاد آور داربی باشه نیست .

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
اعصابم خورد شد
آدم اسطوره پرور و قهرمان پرستی نیستم

ولی جای آدم با غیرت و با شخصیت و جنگنده ای مثل فرهاد توی لحظه لحظه بازی حس میشد.

حیف و 100 حیف که نیست ، به معنای واقعی کلمه مغموم هستم

کاش بود

داربی بدون فرهاد مثل سفر بدون خاطره هستش.

هیچ چیزی که برامون یاد آور داربی باشه نیست .

ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ای کاش جای 4 تا مهاجم جوون و عالی (!) فقط فرهاد تو زمین بود ---
مشاهده پیوست 192839

بالا