• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط متاهال ها بیان تو سوال دارم

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

اقایون متاهل که ازدواج کردید از ازدواج پشیمون شدید؟ منظورم از نظر اقتصادی و.... فکرمیکنید مجرد بودید وضعتون

بهتر بود؟ و به دیگران که ولخرج و... هستند پیشنهاد میکنید ازدواج کنند؟ یا؟؟؟

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خیلی ها نمیگن . تا چند سال اول ممکنه خودشون رو گول بزنن . برو از یه دوست که چند سالی هم از ازدواجش گذشته بپرس

gt3333

Registered User
لایک‌ها
2
من نکردم ولی احساس میکنم مثل چیز پشیمون بشه آدم.مخصوصا اگر وضعیت مالی متوسط باشه و همش باید سگ دو زد و
دیگه خودمونو فراموش کنیم.
اونم تو این وضعیت اقتصادی افتضاح

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348
مطئنا کسی که مجرد از نظر اقتصادی وضع بهتری داره. ولی به هرحال باید ازدواج کرد و زندگی تشکیل داد تا هدفمندتر زندگی کرد.
البته من ازدواج رو به افراد ولخرج اصلا پیشنهاد نمی کنم.
خانوم و آقای کم خرج نعمتیه! سعی کنید درست خرج کنید و از وسایلی که دارید به خوبی استفاده کنید که لازم نباشه راه به راه خرید کنید!

این روزا حتی ازدواج ساده هم کلی خرج داره! برای همین برای ازدواج هزینه های زیاد صرف می شه که عروس داماد باید تا بعد ازدواجشون همچنان هزینه هارو جبران کنن. برای همین اگه ولخرج باشید فقط بدهی هاتون زیاد می شه.

هزینه ها دیگه مثل ۲ ۳ سال پیش نیست وحشتناک همه چی گرون شده! :blink:

Bvafa

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
3,795
میدونم حوصله ندارید بخونید...ولی حتی پنج دقیقه هم وقت نمی گیره

بارها شنیدیم از اطرافیان خود هنگامی که در یک جمع نشستیم در آن جمع اگر پسری در مورد ازدواج کردن صحبتی به میان بیاورد اکثر مردان متاهل در آن جمع می*گویند یه موقع خیلی عذر می*خوام خر نشی بری زن بگیری یا اینکه بارها به این و آن می*گویند عجب اشتباهی کردم زن گرفتم امروز تصمیم دارم در این مقاله به دلایل این مسئله بپردازم ...

خب همه ما می*دانیم معنی ازدواج برای پسرها یا دخترها در برخی زمینه*ها مشیارو و در برخی زمینه*ها متفاوته اولین مسئله*ای که برای پسرها در امر ازدواج مهم تلقی می*شود حفظ مسئولیت می*باشد و در مورد دختران اولین مسئله معمولا آزادی می*باشد در اینجا باید به نقاط اختلاف فکر کنند و آنها را به حداقل کاهش دهند. حالا آقا پسرا زمانی که تشکیل خانواده می*دهند به لحاظ مسئولیت پذیری بیشتر یکسری محدودیت*ها نسبت به دوران مجردی براشون شکل می*گیره که این طبیعیه و بایدم همینطور باشه مسلم بدونید درامد مالی مردها در دوران متاهلی چند برابر درآمد آنها در دوران مجردی می*باشد و اگر یک همسر خوب اختیار کرده باشند به خیلی چیزا می*رسند که در دوران مجردی آن چیزها را نداشتند بعد از یک مدتی که از زندگی گذشت مردها به این فکر می*رسند که خوب منی که مثلا الان فلان میزان درآمد دارم و فلان ماشین و فلان جا هم خونه دارم چه کاری بود زن بگیرم اگه مجرد بودم که بیشتر لذتش رو می*بردم تا الان که صبح تا شب باید کار کنم اما جالب اینجاست که همین آقا به این فکر نمی*کنه چرازمانی که مجرد بود این تشکیلات رو نداشت پس اگر مسئولیت زندگی مشیارو به دوش او نبود مسلما فقط به اندازه تامین نیازهای خودش تلاش می*کرد نه بیشتر.
پس به این درامد و این امکانات نمی*رسید البته این درمورد افرادیست که دستشون تو جیب خودشونه نه جیب پدرشون.
به هر حال نگاه کردن به ازدواج از دید هوس اشتباهه چون هوس مقطعی می*باشد و زود گذر، کسی شما آقایون را مجبور به ازدواج نکرده، کرده؟ پس به خاطر داشته باشید شما خودتان خواسته*اید اما اینم در نظر داشته باشید ازدواج یک ریسک بزرگیست در زندگی اگر همسری انتخاب کنید که از هر نظر ایده*ال باشد شما را به عرش می*برد مردان بزرگ همیشه زنان بزرگی داشتند و بالعکس اگر یک انتخاب ناصحیح انجام دهید از عرش به فرش سقوط. اولین معیار را بر پایه صداقت، صبر، تقوا و سایر خصوصیات باطنی بگذارید بعدا برید سراغ ظاهر.
هیچوقت همسری انتخاب نکنید که از شما زیباتر باشد یا از نظر مادی و سطح تحصیلات از شما برتر باشد، همسری انتخاب کنید که در سطح شما باشد حتی المقدور کمی پایینتر تا بتواند به شما تکیه کند و شما را در تمامی مراحل زندگی قبول داشته باشد .
قبل از ازدواج سعی کنید اول خودتون را بشناسید و سپس سعی کنید با توجه به شناختی که از خود پیدا کردید همسری را انتخاب کنید و او را بشناسید عجله نکنید اکثر این احساساتی که فکر می*کنید دوست داشتن و علاقه است و یا شاید عشق احساساتی مجازی بیش نیستند که بعد از 6 ماه زندگی از بین رفته و جای خود را کم کم به احساست حقیقی می*دهند اگر همسر خود را نشناخته باشید تازه اون روزی که احساسات حقیقی شما شکل گرفت می*بنیید که معیار انتخاب شما اشتباه بود و دیگر یک عمر سوختن و ساختن بهمراه دارد. مسلم و پر واضح است که یکسری از شناخت*ها در طول زندگی بدست می*آید و قبل از ازدواج مشخص نمی*شود حتی این درمورد شناخت فردی هم صادقه یعنی شما برخی رفتارهاتون رو زمانی می*شناسید که وارد زندگی مشیارو شده*اید این درمورد خودتون بود در مورد شناخت دیگری که جای خود دارد.
زیاد می*بینم و می*شنوم که سایرین در مورد فلان شخصی که مشکل داره می*گویند زن که بگیره خوب می*شه تازه اگر ازدواج کرد و خوب نشد می*گن بچه دار که بشه خوب می*شه و درآخرم باز می*گن طلاق که بگیره خوب می*شه جالبه، خواهشن اگر می*خواهید انسان موفقی باشید به اینگونه حرفها توجه نکنید اگر احساس می*کنید ضعفی دارید باید قبل از ازدواج اون ضعف رو برطرف کنید حتی مسائل کوچک به عنوان مثال خیلی از پسرها بد غذا هستند و همه جور غذایی نمی*خورند خوب اطرافیان می*گویند زن که بگیره دست پخت زنشو مجبور بخوره ای بابا این مسئله چه ربطی به ازدواج داره اگرم اونروزی که ازدواج کرد و اون غذا رو خورد به خاطر این نیست که چون همسرش این غذارو جلوی اون گذاشته، این کارو انجام میده به خاطر اینه که چون در ابتدای زندگی دو نفر بیشتر نیستند حالا اگر قرار باشه یکی از آنها هم سر سفره نیاید که دیگه نشد زندگی. و البته دلیل کم رنگ دیگری هم دارد و اون مخارج زندگی که باعث میشه هر انچه که هست رو با جان و دل نوش جان کند.
سخن آخر:
باز هم یاداور می*شوم ازدواج بزرگترین ریسک در طول زندگی انسان است در انتخاب همسر دقت کنید اگر ازدواج کردید و زندگی بدی دارید دلیل نمیشه دیگران را از ازدواج منع کنید. در مورد امر ازدواج آینده*نگر باشید اما گام به گام پیشروی کنید و عجله نکنید اکثر مواقع زندگی بعد از ازدواج اون چیزی نیست که قبل از ازدواج بهش فکر می*کردیم بلکه دقیقا چیزایی هستش که ما بهشون فکر نمی*کردیم پس دقت کنید. در انتخاب همسر هم باید منطق به خرج داد و هم احساس اما کفه منطق در ترازو باید سنگین*تر باشد. خودشناسی یک هنر محسوب می*شه انسانی موفقه که بتونه خودش رو بشناسه پس امیدوارم هنرمندان قابلی باشید. زیاد سخت نگیرید همه اینها زودتر از انچه فکر کنید می*گذرد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اینجا شد اسپم خونه از 12 نفر جواب دادند 10 نفر اسپمر شما حقتونه بن بشید باهاتون قهرم بد بد بد :hmm:
ناراحت نشو :دی

من یه سالو نیمه ازدواج کردم
خوبه . راضیم
واقعا باعث پیشرفتم شده

تا قبلش واسه خودم الاف بودم . حتی وقتی نامزد بودیم
زیاد مهم نبود واسم کار بکنم یا نکنم . درسم تموم بشه یا نشه
ولی از وقتی ازدواج کردم همه چیز برام جدی شده

با وجود اینکه تمام وقت کار میکردم تو یه سالو نیم اندازه 5 سال قبلش درس خوندم و درسمو تموم کردم
کارمم که دیگه باید جدی میبود

از نظر مالی هم خب هزینه ها خیلی بالا رفت
ولی باز از این نظرم پیشرفت کردم

دید هرکسی نسبت به ازدواج فرق میکنه
یکی دنبال بازیه (نه بازی با اسباب بازی:دی) میگه ازدواج بده و پشیمون میشی

همه کسایی که میگن ازدواج نکن ، بده و ... یه روز پشیمون میشن
الان جوونن . دوست و رفیق دارن . از پس خودشون بر میان
بذار یه ذره سنشون بره بالا اونوقت یا باید با تنهایی بسازن یا باید بالاخره ازدواج کنن
ولی چه فایده .

از نظر عشق و حال هم :
واقعا ، واقعا ، واقعا
بعد از 2 ماه یه روز که با همسرم برم بیرون ، یه فیلمی ببینیم یه غذایی بیرون بخوریم و برگردیم و اون خوشحال بشه
اندازه تمام خوشی های دوران مجردی بهم مزه میده

به شرطی که طرفتو درست انتخاب کنی
کسی نباشه که بخواد بدوشتت و تورو حمال خودش بدونه
واقعا رفیقت باشه . اونوقت میبینی دوران متاهلی اصلا قابل قیاس با مجردی نیست

اگه کسی ازدواج ناموفقی داشته باشه الان این مطلب منو بخونه میگه برو عمو دلت خوشه

من اگه از اولم تو این تاپیک اسپم کردم واسه این بود که این تاپیک میدونم به جایی نمیرسه
ولی حالا که دیدم ناراحت شدی از اسپم ها هم معذرت میخوام هم گفتم یه ذره هم جدی حرف بزنم

Last edited:

madonna_200490

Registered User
لایک‌ها
17

خوبه . راضیم
واقعا باعث پیشرفتم شده

با وجود اینکه تمام وقت کار میکردم تو یه سالو نیم اندازه 5 سال قبلش درس خوندم و درسمو تموم کردم

بذار یه ذره سنشون بره بالا اونوقت یا باید با تنهایی بسازن یا باید بالاخره ازدواج کنن
ولی چه فایده .

از نظر عشق و حال هم :
واقعا ، واقعا ، واقعا
بعد از 2 ماه یه روز که با همسرم برم بیرون ، یه فیلمی ببینیم یه غذایی بیرون بخوریم و برگردیم و اون خوشحال بشه

من اگه از اولم تو این تاپیک اسپم کردم واسه این بود که این تاپیک میدونم به جایی نمیرسه
ولی حالا که دیدم ناراحت شدی از اسپم ها هم معذرت میخوام هم گفتم یه ذره هم جدی حرف بزنم

دقیقا همینجوره
منم تا مرز ازدواج رفتم و برگشتم
یعنی 1 ماه مونده بود ازدواج کنم قضیه بهم خورد
سن بره بالا اونوقت شدیدا میفهمی به زن نیاز داری
همه فکر میکنن ازدواج فقط س#ک#س هسته
نه اینجوری نیست

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ازدواج خیلی خوب هست ، به شرطی که با زنت رفیق باشی نه اینکه نوکر زنت !
90 درصد دختر های امروزی فکر می کنند مرد ها نوکرشون هستند
هیچ تعهدی نداره
دوست خود من ، سر اینکه خانمش هیچ تعهدی نداشت طلاق گرفت ، اصلا براش مهم نبود مرد زندگیش چی می خواد ، ( عذر می خوام ) با مرد غریبه دوست بود ، لاس می زد ( سکس نبوده )
عکس هایی که مردش راضی نبوده ، به مرد ها می داده
از اون طرف هم هی انتظارات زیاد داشته که وضع مالی اینجور باشه !
( برای زنش قاطی کردم ، گفتم که چه گوهی هستی که این همه گوه بالا می یاری که این همه انتظار هم داری ( اینقدر فشار رو دوستم بود ) )
هیچی طلاق گرفت ، دختره بعد چند ماه ازدواج کرد و طلاق گرفت و دوباره داره انگل مخ دوستم می شه

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186

خوبه . راضیم
واقعا باعث پیشرفتم شده

ولی چه فایده .

از نظر عشق و حال هم :
واقعا ، واقعا ، واقعا

شما از یه طرف به قضیه نگاه میکنی.
در عوض تمام چیزهایی که گفتی،وقتت و تمام زندگیت باید تقسیم به دو بشه و این یعنی محدودیت.
ولی خوب اگر شریک آدم خوب باشه و تو زرد از آب درنیاد این محدودیت هم لذت داره.
یعنی یه لحظه ش به یه عمر میارزه.
ولی همه اینا در همه زندگی ها صدق نمیکنه و بعضا با ازدواج فقط به مشکلاتشون اضافه میشه.
چون ازدواج مثل هندونه در بسته ست و نمیشه روش حساب منطقی حداقل 70 درصد به بالا باز کرد.
به نظر من اینکه یکی میگه خوبه یا بده،فقط دیدگاهه محدود به خود اون شخصه و در کل زندگی بزرگترین ریسک و قماریه که در اکثر موارد یک طرف بازنده خواهد بود،حالا یا آزادی یا مادی یا عاطفی و یا..........
یا اصل قضیه رو باید پذیرفت و پیه تمام مشکلاتش رو به تن مالید و یا کلا باید بی خیال شد.
با گفتن اینکه من بگم بده و یا شروین خان بگه خیلی عالیه! برای شخص شما جناب استارتر، تغییری حاصل نخواهد شد و این تاپیک اگر هم نتایجی داشته باشه که بعید به نظر میرسه،چیزی جز سردرگمی بیشتر برای شما نخواهد داشت.
برو یه کم با خودت خلوت کن و خوب بهش فکر کن و تصمیم عاقلانه بدون در نظر گرفن تجربه دیگران اتخاذ کن.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ازدواج خیلی خوب هست ، به شرطی که با زنت رفیق باشی نه اینکه نوکر زنت !
90 درصد دختر های امروزی فکر می کنند مرد ها نوکرشون هستند
هیچ تعهدی نداره
دوست خود من ، سر اینکه خانمش هیچ تعهدی نداشت طلاق گرفت ، اصلا براش مهم نبود مرد زندگیش چی می خواد ، ( عذر می خوام ) با مرد غریبه دوست بود ، لاس می زد ( سکس نبوده )
عکس هایی که مردش راضی نبوده ، به مرد ها می داده
از اون طرف هم هی انتظارات زیاد داشته که وضع مالی اینجور باشه !
( برای زنش قاطی کردم ، گفتم که چه گوهی هستی که این همه گوه بالا می یاری که این همه انتظار هم داری ( اینقدر فشار رو دوستم بود ) )
هیچی طلاق گرفت ، دختره بعد چند ماه ازدواج کرد و طلاق گرفت و دوباره داره انگل مخ دوستم می شه
نگو از زن ناجور

ینی آدم سگ باشه زن ناجور نداشته باشه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شما از یه طرف به قضیه نگاه میکنی.
در عوض تمام چیزهایی که گفتی،وقتت و تمام زندگیت باید تقسیم به دو بشه و این یعنی محدودیت.
ولی خوب اگر شریک آدم خوب باشه و تو زرد از آب درنیاد این محدودیت هم لذت داره.
یعنی یه لحظه ش به یه عمر میارزه.
ولی همه اینا در همه زندگی ها صدق نمیکنه و بعضا با ازدواج فقط به مشکلاتشون اضافه میشه.
چون ازدواج مثل هندونه در بسته ست و نمیشه روش حساب منطقی حداقل 70 درصد به بالا باز کرد.
به نظر من اینکه یکی میگه خوبه یا بده،فقط دیدگاهه محدود به خود اون شخصه و در کل زندگی بزرگترین ریسک و قماریه که در اکثر موارد یک طرف بازنده خواهد بود،حالا یا آزادی یا مادی یا عاطفی و یا..........
یا اصل قضیه رو باید پذیرفت و پیه تمام مشکلاتش رو به تن مالید و یا کلا باید بی خیال شد.
با گفتن اینکه من بگم بده و یا شروین خان بگه خیلی عالیه! برای شخص شما جناب استارتر، تغییری حاصل نخواهد شد و این تاپیک اگر هم نتایجی داشته باشه که بعید به نظر میرسه،چیزی جز سردرگمی بیشتر برای شما نخواهد داشت.
برو یه کم با خودت خلوت کن و خوب بهش فکر کن و تصمیم عاقلانه بدون در نظر گرفن تجربه دیگران اتخاذ کن.
بله کاملا حق با شماس
این تجربه و نظر منه
خیلی کسای دیگه هستن که باهاشون صحبت کنی میگن نه اینکارو نکن . بدبخت میشی و ... اونم نظر و تجربشونه

هر کسی در نهایت خودشه که تصمیم میگیره

ولی در کل اصل ازدواج به نظرم لازم و خوبه
به شرطی که آدم چشمشو خوب باز کنه
به نظر من خیلی هم در بسته نیست
بالاخره هر کسی شخصت خودشو نشون میده و خیلی کم پیش میاد با کسی 1 سال مثلا نامزد باشی و بشناسیش و خانوادشم درست و با فرهنگ باشن و تو تمام این 1 سال جوری واست فیلم بازی کنه که نفهمی چجوره
و از فردای عروسی ورق برگرده

یه ذره آدم هواسشو جمع کنه و رو تجربه بزرگتر ها هم حساب کنه و عقلش حرف اول رو بزنه به نظرم با تقریب خوبی ازدواج ها میتونه موفق باشه

ولی خب با این وضع انتخاب هایی که همه میبینیم ، طبیعیه که نظر اکثریت منفی باشه

در کل اینا مشورته چه موافق چه مخالف . تصمیم با خود فرده

Roham_06

Registered User
لایک‌ها
49

خوبه . راضیم
واقعا باعث پیشرفتم شده

ولی چه فایده .

از نظر عشق و حال هم :
واقعا ، واقعا ، واقعا

قبول دارم که ازدواج انگیزه میده!
ولی آدمی که اراده داشته باشه میشینه درسشو میخونه! کارشو میکنه پولش رو در میاره!

نمیره کار کنه و زحمت بکشه که خرج زنش کنه1 چند سال دیگه خرج قهوه خونه رفتن و سیگار پسرش کنه و الی آخر.....

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قبول دارم که ازدواج انگیزه میده!
ولی آدمی که اراده داشته باشه میشینه درسشو میخونه! کارشو میکنه پولش رو در میاره!

نمیره کار کنه و زحمت بکشه که خرج زنش کنه1 چند سال دیگه خرج قهوه خونه رفتن و سیگار پسرش کنه و الی آخر.....
شما دیدتون به ازدواج فکر میکنم غلطه

البته شما کاملا حق دارید که هرجور دوست دارید بهش نگاه کنید
شما اینجور فکر میکنید که با ازدواج کاملا داوطلبانه قراره نوکری کس دیگه ای رو برعهده بگیرید که واقعا اینطور نیست

البته این فقط در مورد مردا نیست
خیلی از خانوما هم فکر میکنن با ازدواج کاملا داوطلبانه کلفتی کس دیگه ای رو به عهده گرفتن یا باید کهنه بچه بشورن
در صورتی که واقعا اصلا ازدواج یه شکل دیگس

دیروز رادیو نمایش یه برنامه جالب داشت
استاد سمندریان (همسر خانم هما روستا) (استاد اکثر بازیگرای تاپ ایران از جمله استاد عزت الله انتظامی . فکرکن کسی استاد انتظامی باشه چه آدمیه) یه مصاحبه ای داشت با امین تارخ

میگفت جوون که بودم شدیدا ضد ازدواج بودم
و همه منو به این مشخصه میشناختن
امین تارخ گفت پس چی شد که اینجوری شد :دی

و اون ماجرا رو تعریف کرد که چجور شد از اون عقیده تند و آتشی برگشت و دلباخته خانم هما روستا شد و ازدواج کرد

به نظرم همه دوستانی که الان اینجوری جبهه گرفتن وقتی که یه بار واقعا دلشون واسه کسی بریزه پایین همون لحظه تمام نظرشون عوض میشه (امیدوارم منظورمو از واقعا دلشون واسه کسی بریزه پایین رو متوجه شده باشید و با این خاله بازیا مقایسش نکنید)

اونوقته که تمام آرزوتون این میشه که روزو شب کار کنید تا همسرتون آسایش داشته باشه
و البته امیدوارم دلتون واسه اهلش بریزه پایین . نه کسی که شمارو از تمام دنیا متنفر کنه (آمین)

و تا وقتی به این مطلب نرسید حرفای من و امثال من قصس :دی

Last edited:

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی از شروین عزیز و بقیه دوستان از اسپمر های عزیز هم تشکر نمیکنم و ارزوی بن شدن دارم براشون

worship_u

Registered User
لایک‌ها
195
همسر ادم هم مثل رفیق هست اگه خوب باشه نعمته اگه بد باشه باعث ذلت
من هم نزدیک به دوساله ازدواج کردم،چون همسرم خوبه و با هم زندگیمون رو پیش می بریم،بسیار راضی هستیم( و این راضی بودن هم به معنی رفاه صد در صد نیست )

mha1368

Registered User
لایک‌ها
1,033
من هم نزدیک به دوساله ازدواج کردم،چون همسرم خوبه و با هم زندگیمون رو پیش می بریم،بسیار راضی هستیم( و این راضی بودن هم به معنی رفاه صد در صد نیست )

اگه زن بساز باشه...
همه چی حله..
وای اگر که اهل خرج کردن اضافی باشه:lol:
می نمایدت..

pershang@nine

Registered User
لایک‌ها
4
ازدواج خوبه به شرطي كه آگاهانه و از روي عقل باشه نه احساس من خودم ازدواج نكردم چون از روي احساس تصميم گرفتم و الان هم به اين خاطر پشيمونم به شما هم توصيه ميكنم گول اين حرفا كه ميگن ازدواج خوب نيست و مجردي خوبه رو نخوريد

Portre.Ir

Registered User
لایک‌ها
1,348

من با این جمله موافقم.
من حدود ۲ساله ازدواج کردم.

------------------------------------

این ما هستیم که زندگی رو می سازیم باید سعی کنیم قشنگ بسازیم.

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه
305.gif

تموم زندگی پر از دروغه

هیچ کسی، هیچ کسی رو دوست نداره
دوست دارم ، عاشقتم ،شعاره

این روزا دخترا فراری میشن
پسرا لیسانس تو بیکاری میشن

دختره تازه اوله بلوغه