• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط متاهال ها بیان تو سوال دارم

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
اول از همه ازدواج راهی هست که باید رفت چون شما تا سنی میتونید عشق و حال کنید یه جایی به تهی بودن و پوچ بودن زندگیتون میرسید و یه خلاء تو زندگی احساس میکنید (در این مور د نظر کارشناسانه ندید خواهشن)
دوم ازدواج کردن یه نوع فشار به همراه داره اینجور بگم شما اگه از لحاظ مالی کاملا توپ باشید و مشکل دیگه ای نداشته باشید که محاله خود زندگی و مسئولیتی که باید به دوش بکشید یه فشار به همراه داره که با اومدن یه بچه دنیاتون گلستان میشه و اونجاس که میگید کاش زودتر ازدواج میکردم
سوم ازدواج باید از روی عقل باشه نه احساس همیشه فکر کنید دنیا گرده امروز وضعیت عالی دارید شاید فردا ورشکست شدید واقعا هیچی هیچی مثل زن آدم نمی تونه کمک کنه یه زن بساز و با درک بالای زندگی(منظور مدرک تحصیلی نیست) شما رو سر پا نگه میداره و از نو میسازه اونجاس که هم خدا رو شکر میکنید و هم از ازدواجتون کاملا راضی هستید
چهارم زندیگ و ازدواج یه هدفه آدم مجره بی هدفه سر گردونه ولی متاهل نه چون هدف زندگیش مشخصه
پنجم این خیلی خیلی مهمه پس خوب بخونید
هیچ وقت حرف مرد یا زن هایی که میگن چه غلطی کردیم ازدواج کردیم یا ازدواج بده و سخته باور نکنید این یه چطوری بگم ضرب المثلی شده که نا خودآگاه انسانهای متاهل میگن ولی باور کنید هیچ کدوم 1 روز بدون هم دووم نمیارن
پس اگه به سنش رسیدی و ضعیتت هم به نسبت خوبه ازدواج عالیه
این رو هم بدونید هیچ وقت نگران خرج نباشید خدا بزرگه فقط باید اعتقاد داشت
وسلام

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
بعضی از دوستان گفتن زن بساز خوبه ، میخواستم بدونم یه زن بساز چه خصوصیاتی داره ؟ منظور از زن بساز همون زن تو سری خوره دیگه درسته ؟

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مطئنا کسی که مجرد از نظر اقتصادی وضع بهتری داره. ولی به هرحال باید ازدواج کرد و زندگی تشکیل داد تا هدفمندتر زندگی کرد.

:blink:

واقعا باعث پیشرفتم شده

تا قبلش واسه خودم الاف بودم . حتی وقتی نامزد بودیم
زیاد مهم نبود واسم کار بکنم یا نکنم . درسم تموم بشه یا نشه
ولی از وقتی ازدواج کردم همه چیز برام جدی شده

خوشحالم از اینکه دوستان متاهلی رو میبینم که از زندگی خودشون راضی هستن

اما سوال من اینه. این هدفمند زندگی کردن آیا منظور هدف خاصی هست؟ یا به صورت کلی میگید؟ اگر هدف خاصی مدنظر هست اون هدف چیه؟ و میخوام بدون آیا یه جوان مجرد نمیتونه زندگی هدفمند داشته باشه؟ اون هدف چه چیزی هست که متاهل میتونه داشته باشه اما مجرد کاملا بی هدفه و هدفی نداره تو زندگیش؟

و اما در مورد صحبت شروین. شروین جان این خیلی خوبه که تو بعد از تاهل زندگیت برات جدی شده. اما کلیت موضوع اینطور نیست. البته میدونم تو فقط در مورد زندگی خودت صحبت کردی

ولی برای مثال من به عنوان یه جوان مجردی که شاید اصلا به ازدواج هم فکر نکنه توی زندگیم هدف دارم و همچین توی همین دوران مجردی هم حسابی زندگی رو جدی گرفتم و چسبیدم به کار

پس دوستان لطفا از صحبت های عزیزان متاهل اشتباه برداشت نکنن که لزوما با ازدواج میشه هدفمند زندگی کرد و توی کار و زندگی هم موفق بود

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بعضی از دوستان گفتن زن بساز خوبه ، میخواستم بدونم یه زن بساز چه خصوصیاتی داره ؟ منظور از زن بساز همون زن تو سری خوره دیگه درسته ؟

نه اصلا اینطور نیست . زن بساز منظور زنی نیست که اصلا صداش در نیاد و به قول شما بزنی تو سرش و اون دم نزنه
زن بساز زنیه که وایه زندگی ازدواج کرده و هدفش این نبوده بره سوار یکی بشه و ازش کولی بگیره . واسه همین مشکلات شوهرشو مشکلات خودش میدونه
وقتی مثلا شوهرش مشکلی داره مثلا مشکل مالی ، بجای اینکه بزنه تو سرش که تو فلانی و شوهرای مردمو ببین و .... دلداریش میده و با مراعات وضع شوهرش سعی میکنه این برهه رو پشت سر بذاره

:blink:

اما سوال من اینه. این هدفمند زندگی کردن آیا منظور هدف خاصی هست؟ یا به صورت کلی میگید؟ اگر هدف خاصی مدنظر هست اون هدف چیه؟ و میخوام بدون آیا یه جوان مجرد نمیتونه زندگی هدفمند داشته باشه؟ اون هدف چه چیزی هست که متاهل میتونه داشته باشه اما مجرد کاملا بی هدفه و هدفی نداره تو زندگیش؟

و اما در مورد صحبت شروین. شروین جان این خیلی خوبه که تو بعد از تاهل زندگیت برات جدی شده. اما کلیت موضوع اینطور نیست. البته میدونم تو فقط در مورد زندگی خودت صحبت کردی

ولی برای مثال من به عنوان یه جوان مجردی که شاید اصلا به ازدواج هم فکر نکنه توی زندگیم هدف دارم و همچین توی همین دوران مجردی هم حسابی زندگی رو جدی گرفتم و چسبیدم به کار

پس دوستان لطفا از صحبت های عزیزان متاهل اشتباه برداشت نکنن که لزوما با ازدواج میشه هدفمند زندگی کرد و توی کار و زندگی هم موفق بود

مرسی منصور جان

منظورم از هدف مند اینه که همه چیز برام جدیه
درسته هدفای ریزو درست دارم واسه خودم ولی منظورم از اون کلمه این بود که قبل از ازدواج مهم نبود برام که درسم 7 سال طول بکشه ، کار کردن یا نکردن مهم نبود برام ، ادامه تحصیل یا خیلی موضوعات دیگه زندگی برای یه چیز جدی نبود
میگفتم شد ، شد ، نشد هم نشد
ولی الان اینطور نیست . در مورد درسم که گفتم چه تاثیری داشت برام
در مورد کارمم . خیلی برام جدی شده . خیلی دارم سعی میکنم مدام پیشرفت کنم و تمام تلاشمم میکنم . فکرم تو تجارت باز تر شده و دارم یه کارایی میکنم که قبلش جرات نداشتم سمتش برم

احساس مسئولیتی که میکنم باعث شده تمام سعیمو بکنم که خودمو تو همه جهت بالا بکشم

ولی به قول تو این منم
شاید واسه کس دیگه ای اینجوری نباشه
خب شما که تو مجردی اینقدر جدی هستی مسلما یه پله از امثال من جلو هستی
این یه جنبه مثبت ازدواج بود که من اشاره کردم
چون برای من خیلی پر رنگ بود

شاید واسه کس دیگه ای جنبه دیگش مهم باشه
یه حس دیگه ای که ازدواج داره که تا بهش نرسی نمیتونی حسش کنی ، حس استقلاله
حتی اگه مجرد باشی و مستقل باز این حس استقلال رو اینجوری نداری
حس اینکه تو مسئول یه خانواده ای خیلی حس قشنگیه که من واقعا حاضر نیستم با راحتیای دنیای مجردی عوضش کنم

به قول عماد تو نابرده رنج قضیه تراژی شد :دی

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
اول از همه اگه پایه کارت خوبه شروع کن بعد زنی بگیر که تو زندگی با هات بسازه جون سختی و تلاش ریادی میخواد

نشه روز اول بگه برام ماشین بخر فلان جنان ایناها رو مد نظر بگیر

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161

به عنو.ان یه مجرد تا کجا بر خودت برنامه ریزی کردی تا چند سال آینده؟البته البته بگم این یه صحبت کلیه و مواردی هم هستن ولی آدم مجرد چون مسئولیتی نداره راحته متاهل بعد از ازدواج باید به فکر زندگیش باشه برای رفاه زنش باید کوشش داشته باشه واسه رفا بچش مهمترین اصلی که هدف میده مسئولیت پذیر بودنه میشناسم آدمهایی رو که زن دارن بچه هم دارن ولی هنوز مثل مجرد ها فکر و زندگی میکنن
پس حتی اگه از همه لحاظ فول بودید تا احساس نکردید که واقعا می تونید یه زندگی رو به دوش بکشید ازدواج نکنید چون زندگی میشه جهنم واستون
اتفاقا برعکسه این مسئله هست زنی که مثل کوه پشتت باشه زنی که جلو کارهای اشتباهت رو بگیره به قول معروف زن باید زنیت داشته باشه حتما شنیدید پشت هر مرد موفق زنی موفق بوده بعد ازدواج بهش میرسید

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
حس اینکه تو مسئول یه خانواده ای خیلی حس قشنگیه که من واقعا حاضر نیستم با راحتیای دنیای مجردی عوضش کنم

به عنو.ان یه مجرد تا کجا بر خودت برنامه ریزی کردی تا چند سال آینده؟البته البته بگم این یه صحبت کلیه و مواردی هم هستن ولی آدم مجرد چون مسئولیتی نداره راحته متاهل بعد از ازدواج باید به فکر زندگیش باشه برای رفاه زنش باید کوشش داشته باشه واسه رفا بچش مهمترین اصلی که هدف میده مسئولیت پذیر بودنه میشناسم آدمهایی رو که زن دارن بچه هم دارن ولی هنوز مثل مجرد ها فکر و زندگی میکنن
پس حتی اگه از همه لحاظ فول بودید تا احساس نکردید که واقعا می تونید یه زندگی رو به دوش بکشید ازدواج نکنید چون زندگی میشه جهنم واستون

اتفاقا برعکسه این مسئله هست زنی که مثل کوه پشتت باشه زنی که جلو کارهای اشتباهت رو بگیره به قول معروف زن باید زنیت داشته باشه حتما شنیدید پشت هر مرد موفق زنی موفق بوده بعد ازدواج بهش میرسید

در مورد مسئولیت بعد از ازدواج صحبت کردید. من باز به این صحبت شما هم انتقاد دارم :D نمیدونم چرا میخواید یه آدم مجرد رو به چشم یه آدم فضایی ببینید. یه آدم مجرد آیا در قبال خودش و رفاه و آسایش خودش مسئول نیست؟ مگه فقط باید مسئول یه شخص دیگه ای باشی تا اسمش بشه مسئولیت؟

من به عنوان یه آدم مجرد حسابی زندگی رو جدی گرفتم. بله برنامه ریزی دارم. بلند مدت. نمیخوام بگم قطعا ازدواج نمیکنم. شاید هم در آینده نظرم عوض شد. اما نکته مهم اینه که همه چیز رو در ازدواج نمیبینم. مثل بعضی از دوستانی که توی این تاپیک پست زدن و متفق القول بر این نظر بودن که فقط تاهل هست که باعث میشه پیشرفت کنی موفق باشی جدی باشی مسئول باشی مصمم باشی هدفمند باشی و....

پشت هر مرد موفق زنی موفق بوده بعد ازدواج بهش میرسید

والا من دیگه نمیدونم چی بگم :rolleyes:

حالا خوبه آمار طلاق هم داریم میبینیم که هرروز رکورد میزنه. مخصوصا شهر باحال ما که نمیدونم خبر دارید یا نه که بعد از تهران با اقتدار در جایگاه دوم ایستاد امسال. با اینکه جزو کلانشهر هم نیست

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
در مورد مسئولیت بعد از ازدواج صحبت کردید. من باز به این صحبت شما هم انتقاد دارم :D نمیدونم چرا میخواید یه آدم مجرد رو به چشم یه آدم فضایی ببینید. یه آدم مجرد آیا در قبال خودش و رفاه و آسایش خودش مسئول نیست؟ مگه فقط باید مسئول یه شخص دیگه ای باشی تا اسمش بشه مسئولیت؟

من به عنوان یه آدم مجرد حسابی زندگی رو جدی گرفتم. بله برنامه ریزی دارم. بلند مدت. نمیخوام بگم قطعا ازدواج نمیکنم. شاید هم در آینده نظرم عوض شد. اما نکته مهم اینه که همه چیز رو در ازدواج نمیبینم. مثل بعضی از دوستانی که توی این تاپیک پست زدن و متفق القول بر این نظر بودن که فقط تاهل هست که باعث میشه پیشرفت کنی موفق باشی جدی باشی مسئول باشی مصمم باشی هدفمند باشی و....

حالا خوبه آمار طلاق هم داریم میبینیم که هرروز رکورد میزنه. مخصوصا شهر باحال ما که نمیدونم خبر دارید یا نه که بعد از تهران با اقتدار در جایگاه دوم ایستاد امسال. با اینکه جزو کلانشهر هم نیست
البته دیدگاه هرکسی نسبت به این قضیه فرق میکنه
نظر ما این بود

آمار طلاق هم بله واقعا بالاس
خودت میدونی که الان اکثر ازدواجا چجوریه
خیانت چقدر زیاده و ...
واسه همینه که آمار طلاق خیلی زیاد شده
و واسه همینه که اکثرا دیدگاه منفی به ازدواج دارن چون همونایی که طلاق گرفتن انقدر تبلیغات منفی کردن که همه میترسن ازش
در صورتی که اصل ازدواج بد نبوده ، ما بدش کردیم

به هر حال امیدوارم هر تصمیم برای زندگیت میگیری توش موفق باشی :گل

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161

نه بد برداشت نکنی گفتم که این یه مسئله کلی هست و استثناء هم وجود داره
هر دو معقوله چه مجردی و چه متاهلی مزایا و معایب خودش رو داره متاهل هم داریم که بدبخت شده نه از لحاظ اشتباه انتخاب کردن همسر به خاطر امادگی نداشتن و یهو ازدواج کردن
حرفهایی که میزنیم البته ما متاهلها بعضی هاش رو فقط ما خودمون درک میکنیم چون توش هستیم و دیدیم
نظر شخصی من اینکه آدم باید جوونیش رو بکنه به حساب خودش عشق و حالش رو هم بکنه بعد ازدواج کنه که بعد حسرت نخوره
آمار طلاق هم خیلی میشه بحث کرد که اینجا جاش نیست

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
حتما شنیدید پشت هر مرد موفق زنی موفق بوده بعد ازدواج بهش میرسید

ما که شنیدیم: پشت هر مرد موفقی زنی بوده که نتونسته جلوی موفقیتش رو بگیره!:D

هر دو معقوله چه مجردی و چه متاهلی مزایا و معایب خودش رو داره

منظورتون مقوله هست دیگه؟!:D
"نزد منطقدانان به هر مفهوم کلي که بر موضوع حمل ميشود اصطلاحا "مقوله" اطلاق ميکنند."

در مورد موضوع مورد بحث کاملا با حرفهای شروین خان موافقم و تشکر میکنم که استثنائاتی نیز در نظر گرفتن.(این یعنی یه دید منطقی و معقول)
من خودم با این که مجردم و خونه مجردی هم دارم و جدا از خانواده زندگی میکنم ولی کاملا هدفمند و حساب شده عمل میکنم،البته به این معنی نیست که از ازدواج بدم میاد،نه! من کار اصلی که با ازدواج دارم،بچه دار شدنه! چون دلم ضعف میره برای بچه،خیلی با خودم کلنجار رفتم که این دید رو عوض کنم و به این نیت نرم جلو ولی نشد،چون شاید اصلا قسمت نبود بچه داشته باشم و خودم یا همسرم مشکلی داشتیم،ولی همین فکرش هم آزارم میده و بودند کیسهایی که مناسب بودن ولی به خاطر اینکه تفاوت سنی مناسبی از نظر من (3-5 سال)وجود نداشت و ترسیدم بعد از 30 سالگی که خواستم برای بچه دار شدن اقدام کنم،خانم نتونه از پسش بربیاد! بی خیالشون شدم.
البته از نظر پزشکی تا زمان قبل از یائسگی نیز میتوان صاحب فرزند شد،ولی بدون توجه به خطرات زایمان در سنین بالاتر نسبت به پایین تر،خودم چیزایی رو در فامیل و دوستان دیدم که چشمم ترسیده.
یا حق.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
خيلي خوشم اومد ديدم اين همه از بچه هاي اينجا متاهل هستند .

يه سوال داشتم ، تو چه سني ازدواج كردين ؟ بنظرتون 22 سال زوووده ؟ و اينكه خودتون انتخاب كردين يا براتون انتخاب كردن ؟

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
ما که شنیدیم: پشت هر مرد موفقی زنی بوده که نتونسته جلوی موفقیتش رو بگیره!:D

منظورتون مقوله هست دیگه؟!:D
"نزد منطقدانان به هر مفهوم کلي که بر موضوع حمل ميشود اصطلاحا "مقوله" اطلاق ميکنند."

در مورد موضوع مورد بحث کاملا با حرفهای شروین خان موافقم و تشکر میکنم که استثنائاتی نیز در نظر گرفتن.(این یعنی یه دید منطقی و معقول)
من خودم با این که مجردم و خونه مجردی هم دارم و جدا از خانواده زندگی میکنم ولی کاملا هدفمند و حساب شده عمل میکنم،البته به این معنی نیست که از ازدواج بدم میاد،نه! من کار اصلی که با ازدواج دارم،بچه دار شدنه! چون دلم ضعف میره برای بچه،خیلی با خودم کلنجار رفتم که این دید رو عوض کنم و به این نیت نرم جلو ولی نشد،چون شاید اصلا قسمت نبود بچه داشته باشم و خودم یا همسرم مشکلی داشتیم،ولی همین فکرش هم آزارم میده و بودند کیسهایی که مناسب بودن ولی به خاطر اینکه تفاوت سنی مناسبی از نظر من (3-5 سال)وجود نداشت و ترسیدم بعد از 30 سالگی که خواستم برای بچه دار شدن اقدام کنم،خانم نتونه از پسش بربیاد! بی خیالشون شدم.
البته از نظر پزشکی تا زمان قبل از یائسگی نیز میتوان صاحب فرزند شد،ولی بدون توجه به خطرات زایمان در سنین بالاتر نسبت به پایین تر،خودم چیزایی رو در فامیل و دوستان دیدم که چشمم ترسیده.
یا حق.
نشستی اشتباه تایپی بگیری آره منظورم مقوله بود:cool:
يه سوال داشتم ، تو چه سني ازدواج كردين ؟ بنظرتون 22 سال زوووده ؟ و اينكه خودتون انتخاب كردين يا براتون انتخاب كردن؟
من دیدم افراد 19 ساله هم ازدواج کردن من خودم مخالف شدید ازدواج تو سنین پایین هستم 22 به نظر من100% زوده سنی نیست آدم بخواد خودشو درگیر کنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خيلي خوشم اومد ديدم اين همه از بچه هاي اينجا متاهل هستند .

يه سوال داشتم ، تو چه سني ازدواج كردين ؟ بنظرتون 22 سال زوووده ؟ و اينكه خودتون انتخاب كردين يا براتون انتخاب كردن ؟
من 24 سالم بود

22 با توجه به اوضاع الان به نظرم زوده
مگه شرایط شما متفاوت با عموم جامعه که داریم میبینیم باشه

hydrghl

Registered User
لایک‌ها
34
من 24 سالم بود

22 با توجه به اوضاع الان به نظرم زوده
مگه شرایط شما متفاوت با عموم جامعه که داریم میبینیم باشه

والا تا جایی که بنده مطلعم... روانشناسای خانواده و ازدواج میگن برای دختر 24 به بالا و برای مرد هم یادم نیست ولی از دختر بالاتر:eek:
میگن تا قبل از اون سن عقاید آدم یه جورایی قطعی نیست و ممکنه تغییر کنه هی :eek:
352nmsp.gif

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من حساب کتاب کردم این شد
الان 28 29 سالمه... 2سال باید برم سربازی ... بدش حتما میخوام دکترام رو بگیرم اونم میزنیم 3 سال...بعدش بریم سر کار یک 5 سالی کار کنیم پول جمع کنیم که بتونیم زن بگیریم... بعدش بریم تو فکر ازدواج یک 1 سالی بگردیم ... بعد 1 یا 2 سال طول میکشه که همدیگر رو خوب بشناسیم ( تازه اگر بعد 2 سال به توافق نرسه بماند )... تا اینجا یر جمع زدم شد حدود 39 سال ... عمر متوسط مردان در ایران 60 سال اعلام شده .... میمونه 21 سال ... این همه خودم رو بکشم همش واسه 21 سال... اونم که به آنی گذشته...
حالا جدا از شوخی یک تئوری هست جوابم داده واسه خیلی ها که میگه شما تا 40 45 تمام حال دنیارو بکن بعدم برو یک دختره 24 25 ساله ترگل ور گل بگیر ... تو اون سن چون پول داری حالا اون نوکریت رو میکنه اما جوونی گرفته بودی همچین زنی رو بر عکس بود :lol: فکر بدی هم نیست روش خوب فکر کنید هم عشق حال جوونی هم پول جمع کردی هم نوکر داری
دنبال عشق هم کسی بره خودش رو سر کار گذاشته ... بری عاشق شی طرف تو زرد در بیاد ... نابود شی الکی
خوب عاشق نمیشی که در خطر هم قرار نگیری...خیلی هام بعد 15 سال فهمیدن صبح ها که سر کارن زنشون یک شوهر دیگه داره که یک تار موش رو به 100 تا مثل شما عوض نمیکنه !!!! حالا پیدا کن پرتقال فروش را... زیادم دیدم از این مورد ها بالاخره هر گلی یک بویی داره و هر آدمی هم تاریخ مصرف داره واسه بعضی آدم های دیگه

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نمیشه کلی گفت بستگی به طرفت داره ولی اکثرا ناراضی هستن......من که به شخصه برام بهتر شده!!!!!!

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
والا تا جایی که بنده مطلعم... روانشناسای خانواده و ازدواج میگن برای دختر 24 به بالا و برای مرد هم یادم نیست ولی از دختر بالاتر:eek:
میگن تا قبل از اون سن عقاید آدم یه جورایی قطعی نیست و ممکنه تغییر کنه هی :eek:
352nmsp.gif
اونا دارن کلیت جامعه رو نگاه میکنن
که دور از جون شما و بقیه بچه های پیتی
واقعا انگار عقل تو کله اکثر جوونا نیست
بله متناسب با کلیت جامعه 40 سالم زوده

ولی اگه شما پیش یه مشاور بری و فقط برای شخص خودت مشاوره بگیری اونوقت میبینی که خیلی از این تئوری ها عوض میشه
چون قرار نیست برای همه یه نسخه بپیچن

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
البته دیدگاه هرکسی نسبت به این قضیه فرق میکنه
نظر ما این بود

آمار طلاق هم بله واقعا بالاس
خودت میدونی که الان اکثر ازدواجا چجوریه
خیانت چقدر زیاده و ...
واسه همینه که آمار طلاق خیلی زیاد شده
و واسه همینه که اکثرا دیدگاه منفی به ازدواج دارن چون همونایی که طلاق گرفتن انقدر تبلیغات منفی کردن که همه میترسن ازش
در صورتی که اصل ازدواج بد نبوده ، ما بدش کردیم

به هر حال امیدوارم هر تصمیم برای زندگیت میگیری توش موفق باشی :گل

مرسی شروین جان. تو هم موفق باشی :ایکس

نه بد برداشت نکنی گفتم که این یه مسئله کلی هست و استثناء هم وجود داره
هر دو معقوله چه مجردی و چه متاهلی مزایا و معایب خودش رو داره متاهل هم داریم که بدبخت شده نه از لحاظ اشتباه انتخاب کردن همسر به خاطر امادگی نداشتن و یهو ازدواج کردن
حرفهایی که میزنیم البته ما متاهلها بعضی هاش رو فقط ما خودمون درک میکنیم چون توش هستیم و دیدیم
نظر شخصی من اینکه آدم باید جوونیش رو بکنه به حساب خودش عشق و حالش رو هم بکنه بعد ازدواج کنه که بعد حسرت نخوره
آمار طلاق هم خیلی میشه بحث کرد که اینجا جاش نیست

مرسی از شما

شما تا 40 45 تمام حال دنیارو بکن بعدم برو یک دختره 24 25 ساله ترگل ور گل بگیر ... تو اون سن چون پول داری حالا اون نوکریت رو میکنه

مواظب باش من شنیدم این دخترای جوون که با مردهای مسن ازدواج میکنن همش سعی میکنن غذاهایی برای شوهره درست کنن تا زودتر سقط شه :lol: دور از جون شما. مثلا اگه مرده بیماری چربی داره اینا میزان چربی همه غذاها رو زیاد میگیرن :D

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
خوب الان اینو دیدم یوال دیگه به نظر شما ازدواج با کسی که دوست داره دوسش داری اما طرف قبلا س*** داشته درسته یعتی بدونی ُ** داشته از رو هوا جواب ندید

بالا