• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط متاهال ها بیان تو سوال دارم

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
من یه دوستی دارم ۲۸ سالشه وضعیت مالیش اکی هست خونه مجردی عالی ماشین و... داره
یه دوست دختر داره دختره دکتر هست.و تنها زندگی میکنه و اونم وضعش خوبه ۲-۳ سال هست باهم هستن یه شب این خونه اونه یه شب اون خونه این
هرکی ندونه فکر میکنه اینا زن و شوهر ان هر کسی زندگی و درامد و خرج خودش رو داره و در عین حال هوای هم رو دارن
یه روز کیش هستن یه روز شمال یه رو انتالیا و...( فکر کنم نصف دنیا رو باهم رفتن d:)

چند وقت پیش بهش گفتم شما که اینقدر باهم اکی هستین چرا ازدواج نمیکنید؟ گفتش ما داریم این جوری از دنیا لذت میبریم و بعدش گفت تعهد ازدواج میتونه تمام این روابط ما رو خراب کنه و همه چیز رو از بین ببره پس اینجوری بهتره d:

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
من یه دوستی دارم ۲۸ سالشه وضعیت مالیش اکی هست خونه مجردی عالی ماشین و... داره
یه دوست دختر داره دختره دکتر هست.و تنها زندگی میکنه و اونم وضعش خوبه ۲-۳ سال هست باهم هستن یه شب این خونه اونه یه شب اون خونه این
هرکی ندونه فکر میکنه اینا زن و شوهر ان هر کسی زندگی و درامد و خرج خودش رو داره و در عین حال هوای هم رو دارن
یه روز کیش هستن یه روز شمال یه رو انتالیا و...( فکر کنم نصف دنیا رو باهم رفتن d:)

چند وقت پیش بهش گفتم شما که اینقدر باهم اکی هستین چرا ازدواج نمیکنید؟ گفتش ما داریم این جوری از دنیا لذت میبریم و بعدش گفت تعهد ازدواج میتونه تمام این روابط ما رو خراب کنه و همه چیز رو از بین ببره پس اینجوری بهتره d:

ممنون

اما به سوال من ربطی نداشت

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
همه ي پست هاي دوستانو خوندم

در كل ي عد گفته بودن نه يعده گفته بودن اگه آدم خوبي باشه خب خوبه

منم نظرمو ميگم و دوستان 5 دقيقه كافيه وقت بزارن ضرر نميكنيد!

من ازدواج نميكنم چون

1. از نظر من همه ي دختراي اين دورو زمونه خرابن (به دوستان توهين نشه , نظره منه!)

2. اگه خرابم نباشن عقده اي ين و اين از مورده اول بدتره

راه كار:

آقايوني كه خونه دارن بهمراه كار ميتونن ي زن يا دختر رو صيغه رسمي كنن و با اون به خوبي و خوشي زندگي كنن و هر موقع كه ديدن ديگه با هم نميسازن از هم جدا شن

مزايا:

1. به سمت هرزه گردي نميرن

2. هم دنيا دارن هم آخرت

3. ازدواج با زن بيوه و يا دختر بي سرپرست و امثالهم بهتره چون ادعايي ندارن و جلوگيري از فساد در جامعه هم ميشه

4. ي پوله قلنبه نميخاد واسه مهريه بدن بعد برن زيره تيغه زن

5. هر موقع با هم نساختن به صورت توافقي از هم جدا ميشن

معايب:

1. بايد ديگه فكر بچه دار شدنو از سرتون بيرون كنين (كه خب با اين اوضاع مادي خراب فكر نكنم بشه گفت بده!)

دوستاني كه گفتن عاشق باشي و . . . بنده عاشق هم بودم خيلي سر سخت ولي دست سرنوشت نخواست كه به عشقمون برسيم (من بنده خدا رو كاملا ميشناختم و از اوله اينكه دسته چپو

راستشو فهميد باهاش بودم 5 سال تا 18 سالگيش , بعده اونم به هيچكسه ديگه اي اطمينان ندارم , عشقه من خيانت نكرد , بخاطر ي مشكل خانوادگي نشد كه بهم برسيم!)

دوستان لطفا جبهه نگيرن كه زن دائمي ي چيزه ديگه اس , نخير چيزه ديگه اي نيست , لطفا خودتونو گول نزنين

دوستاني هم كه ازدواج كردن اميدوارم خوش بخت شن و اين مطلب براي كسايي هست كه ميخان ازدواج كنن نه كسايي كه ازدواج كردن

ي نكته اي رو هم آخر بگم و تموم كنم حرفمو

قديما ميگفتن دختر خوب زياده و ازدواج كاملا راحت بود چون دخترا اكثرا (نه همه!) باكره ي جنسي و فكري بودن و نيازهاشونو در خانه ي شوهر و با شوهر براورده ميكردن و ازدواج 90% عقلاني بود

اما حالا دخترا اكثرا (نه همه!) نه باكره ي جنسي ان و نه فكري بنابراين نميشه بازم مثه قديم فكر كرد و به راحتي تن به ازدواج داد و از اون جايي كه پيدا كردن كيس مناسب خييييلي سخته 90% غير

عقلاني ازدواج
!

نياز جنسي زن گرم مزاج ارضا نشه تن به هر كاري ميزنه!

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
بازم جواب سوال من پیدا نشد

ه به نظر شما ازدواج با کسی که دوست داره دوسش داری اما طرف قبلا س*** داشته درسته یعتی بدونی ُ** داشته از رو هوا جواب ندید

از نطر روانی این تو زندگی تا ثیر داره؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
بازم جواب سوال من پیدا نشد

ه به نظر شما ازدواج با کسی که دوست داره دوسش داری اما طرف قبلا س*** داشته درسته یعتی بدونی ُ** داشته از رو هوا جواب ندید

از نطر روانی این تو زندگی تا ثیر داره؟

حاجي جواب دادم ديگه نه! , كسي كه ي بار به غريبه (يا هركي) داده (بيشتر از ي بارم داده احتمالا ) احتمالش ميره بعدا به كسه ديگه اي بده (يا قبلا داده باشه)اينكه واضحه!

از نظر رواني كيلو چند؟؟؟ پس برو ي روسپي رو بستون ثوابم داره , هر كي ... راضيه

اينا عشقاي زود گذره , دوستش داري دوست داره !!!!!

كسي اگه واقعا عشقو و دوست داشتن رو بفهمه تن به اين كارا نميده چه پسر و چپ دخ تر !

:hmm: => :weird: => :blink: => :confused: => :thumbsdow => :eek:fftopic:

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
حاجي جواب دادم ديگه نه! , كسي كه ي بار به غريبه (يا هركي) داده (بيشتر از ي بارم داده احتمالا ) احتمالش ميره بعدا به كسه ديگه اي بده (يا قبلا داده باشه)اينكه واضحه!

از نظر رواني كيلو چند؟؟؟ پس برو ي روسپي رو بستون ثوابم داره , هر كي ... راضيه

اينا عشقاي زود گذره , دوستش داري دوست داره !!!!!

كسي اگه واقعا عشقو و دوست داشتن رو بفهمه تن به اين كارا نميده چه پسر و چپ دخ تر !

:hmm: => :weird: => :blink: => :confused: => :thumbsdow => :eek:fftopic:

درسته

اما هر چی بوده مال قبلا بوده قبل رابطه الان اگه تو رابطه الان باشه که سوال کردن نداره !!!!!

شما چند سالته ؟؟

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
:D

نميدونم والا , شايد

من باشم چون قبلا كرده ميگم بعدا هم ميكنه چون ميكنه اين ثابت شده مگه ديگه قضيه مثل فيلما باشه كه طرف متحول ميشه و...

خود داني من نظرمو گفتم

سن اصلا ربطي به فهم و شعور و تجربه ي كسي نداره!

اگه از نظر تجربه بخواي 25

دوستاني كه معتقدن من بد ميگم آزادن كه نظرشونو در موردِ پست من بدن , راه كار بهتري يا هر چيزي كه فكر ميكنيد ميشه باهاش خوش بخت شد

دوستان راحت بگم از بين ما شايد تعداد محدودي واقعا خوش بخت بشن از نظر ازدواج!

حالا ببينيد كي گفتم!

(اين نظر من بود!)

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
:D

نميدونم والا , شايد

من باشم چون قبلا كرده ميگم بعدا هم ميكنه چون ميكنه اين ثابت شده مگه ديگه قضيه مثل فيلما باشه كه طرف متحول ميشه و...

خود داني من نظرمو گفتم

سن اصلا ربطي به فهم و شعور و تجربه ي كسي نداره!

اگه از نظر تجربه بخواي 25

دوستاني كه معتقدن من بد ميگم آزادن كه نظرشونو در موردِ پست من بدن , راه كار بهتري يا هر چيزي كه فكر ميكنيد ميشه باهاش خوش بخت شد

حالا ببينيد كي گفتم!

(اين نظر من بود!)
یعنی شما نظرت اینه که پسر هر کثافت کاری قبلا کرده اشکالی نداره ولی برای دختر اشکال داره ؟

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
واقعا ازدواج چیز خوبی هست باعت موفقیت های بعد یک زوج میشه اگر درست رعایت شه .

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
یعنی شما نظرت اینه که پسر هر کثافت کاری قبلا کرده اشکالی نداره ولی برای دختر اشکال داره ؟

نه , من قبلا توضيح دادم

ببينيد وقتي من ميگم

حرفي از جنسيت نزدم و منظورم براي هر دو جنس بود , بعدشم مرد رو ميشه كنترل كرد ولي زن رو خير

Majikpc

Registered User
لایک‌ها
318
واقعا ازدواج چیز خوبی هست باعت موفقیت های بعد یک زوج میشه اگر درست رعایت شه .

خب كسي هم نگفت بده , اما با وجود دختراي امروزي دائمش خوب نيست!

پ.ن : لطفا دوستاني كه ازدواج كردن و هنوز اول راهن سريع نگن خوبه خوبه , دو سال ديگه سلامتون ميكنم

از هر 100 ازدواج شايد زير 10 تاش تا آخر باهم بمونن و تفاهم داشته باشن

bestpatogh

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان عزیز

من میگم یکی میخواد ازدواج کنه خوب پسره که مشخصه همه کار کرده - حالا میخواد با کسی ازدواج کنه که طرف قبلا سکس داشته -و پسره هم میدونه ازدواج کنند همه چیز خوب باشه فکر پسره درگیر نمیشه؟؟

الان کسانی ازدواج می کننند از پشت صحنه زندگی هم خبر ندارند ممکنه ......

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
ازدواج مال خر است
58156_39.gif

ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !
(شوپنهاور)

به نظر من حتمن آدم نباید ازدواج کنه و به زور سیاه بیفته تا بفهمه ازدواج (به خصوص توی این دوره زمونه) کار عاقلانه نیست .. باید حال و روز دیگران رو دید و عبرت گرفت !

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ازدواج مال خر است
58156_39.gif

ازدواج یعنی نصف شدن حقوق و دو برابر شدن وظایف !
(شوپنهاور)

به نظر من حتمن آدم نباید ازدواج کنه و به زور سیاه بیفته تا بفهمه ازدواج (به خصوص توی این دوره زمونه) کار عاقلانه نیست .. باید حال و روز دیگران رو دید و عبرت گرفت !

کی گفته ازدواج بده؟؟
اوضاع جامعه ما ازدواج نکردنو توجیح نمیکنه
تو بعضی کشور های دگ وضعشون از ما بدتره پس دگ اوناهم نباید ازدواج کنن؟؟؟؟

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
شما از یه طرف به قضیه نگاه میکنی.
در عوض تمام چیزهایی که گفتی،وقتت و تمام زندگیت باید تقسیم به دو بشه و این یعنی محدودیت.
ولی خوب اگر شریک آدم خوب باشه و تو زرد از آب درنیاد این محدودیت هم لذت داره.
یعنی یه لحظه ش به یه عمر میارزه.
ولی همه اینا در همه زندگی ها صدق نمیکنه و بعضا با ازدواج فقط به مشکلاتشون اضافه میشه.
چون ازدواج مثل هندونه در بسته ست و نمیشه روش حساب منطقی حداقل 70 درصد به بالا باز کرد.
به نظر من اینکه یکی میگه خوبه یا بده،فقط دیدگاهه محدود به خود اون شخصه و در کل زندگی بزرگترین ریسک و قماریه که در اکثر موارد یک طرف بازنده خواهد بود،حالا یا آزادی یا مادی یا عاطفی و یا..........
یا اصل قضیه رو باید پذیرفت و پیه تمام مشکلاتش رو به تن مالید و یا کلا باید بی خیال شد.
با گفتن اینکه من بگم بده و یا شروین خان بگه خیلی عالیه! برای شخص شما جناب استارتر، تغییری حاصل نخواهد شد و این تاپیک اگر هم نتایجی داشته باشه که بعید به نظر میرسه،چیزی جز سردرگمی بیشتر برای شما نخواهد داشت.
برو یه کم با خودت خلوت کن و خوب بهش فکر کن و تصمیم عاقلانه بدون در نظر گرفن تجربه دیگران اتخاذ کن.
ازدواج یه بده بستونه مثل هر چیزی که تو زندگی تلاش می کنی بدس بیاری
مثل تحصیل در قبال صرف وقت عمر و انرژی به سطح علمی و شانس های شغلی میرسی برای رسیدن به هرچیزی باید یه چیزایی رو از دست داد فرق نمی کنه چی باشه فقط باید یه چیزی رو در نظر بگیری اینه که
اون چیزی که می خوای بدست بیاری آیا ارزش از دست دادن ها رو داره ...! ؟:wacko:
قبول دارم که ازدواج انگیزه میده!
ولی آدمی که اراده داشته باشه میشینه درسشو میخونه! کارشو میکنه پولش رو در میاره!

نمیره کار کنه و زحمت بکشه که خرج زنش کنه1 چند سال دیگه خرج قهوه خونه رفتن و سیگار پسرش کنه و الی آخر.....

شما با این طرز فکرت همون ازدواج نکنی برات بهتره:skull:

Last edited:

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
کی گفته ازدواج بده؟؟

اوضاع جامعه ما ازدواج نکردنو توجیح نمیکنه

تو بعضی کشور های دگ وضعشون از ما بدتره پس دگ اوناهم نباید ازدواج کنن؟؟؟؟

به جز بورکینافاسو و مالدیو و افغانستان و موزامبیک وضع هیچ کشوری از ما بدتر نیست !

اگه وضعشون بد باشه خب معلومه که نباید ازدواج کنند ، خودشون بدبخت هستند چند نفر دیگه رو هم شریک بدبختی هاشون بکنند که چی ؟!

بعدن همون بچه وقتی که بزرگ شده پدر و مادرش رو نفرین می کنه که چرا منو به دنیا آوردین !

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به جز بورکینافاسو و مالدیو و افغانستان و موزامبیک وضع هیچ کشوری از ما بدتر نیست !

اگه وضعشون بد باشه خب معلومه که نباید ازدواج کنند ، خودشون بدبخت هستند چند نفر دیگه رو هم شریک بدبختی هاشون بکنند که چی ؟!

بعدن همون بچه وقتی که بزرگ شده پدر و مادرش رو نفرین می کنه که چرا منو به دنیا آوردین !

اقا تو راست میگی ازدواج نکن برو مجردی حالشو ببر
ولی تاکی؟؟؟؟؟

kingnothing1985

Registered User
لایک‌ها
125
درود
ازدواج یه مرحله از زندگیه که خیلی می تونه شیرین باشه و یا برعکس .همه چیز بستگی به انتخاب شما و نحوه ی برخورد شما داره
موفق باشید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
ازدواج یه مرحله از زندگیه که خیلی می تونه شیرین باشه و یا برعکس .همه چیز بستگی به انتخاب شما و نحوه ی برخورد شما داره
موفق باشید

تایید میشه
وبستگی داره به طرف مقابلت که کی باشه یا میتونه خوشبختت کنه یا هم اینکه میتونه مایه بدبختیت بشه....

banned_user_10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,060
اقا تو راست میگی ازدواج نکن برو مجردی حالشو ببر

ولی تاکی؟؟؟؟؟

آقا تو راست میگی برو ازدواج کن ! برو بدبخت شو تا حالت گرفته بشه بعدن می بینمت سلامت می کنم !

بالا