amirrezaVafaie5
Registered User
بچه ها 3 روزه دیگه ایفون نیو یا همون 5 معرفی میشه.

Last edited:
ببینیم ایندفعه اپل چیکار میکنه.
اره غوغا میکنه ولی تو ایران 4 میلیون میشه.![]()
این حرفا چیه عزیزان :دی
آیفون 5 با قیمت های فعلی آیفون 4S عرضه میشه و مطابق همیشه ، قیمت آیفون 4S کاهش چشم گیر پیدا کرده و آیفون 4 تحت قرار داد با اپراتورها ، به صورت رایگان به کاربران داده میشه.
بنابراین قیمت ها برای مدل های 16 و 32 و 64 به ترتیب 199 و 299 و 399 دلار خواهد بود.
در وب سایت توضیح دادم. لینک
آقا تو نماز جمعه گفته : به حول و قوه اللهی یه مشته مهکم میزنیم تو دهن آمریکا تا خواست به خودش بیاد آیفون 5 مفتی میاریم برای هم وطن های مومن و بسیجی دیگر نگران چی هستید تا رنبو رو داریم مشت کششون میکنیم4 تومن که شوخی بود. ولی این قیمت هایی که گذاشتی که آنلاک فکتوری ها نیستن. آنلاک فکتوری ها 699 به بالاست (اونم برای 4 اس) که برای 5 ممکنه یکم قیمت بالاتر باشه و با این دلار 2400 تومنی 1 و نیم تا دو تومن درمیاد.
آقا تو نماز جمعه گفته : به حول و قوه اللهی یه مشته مهکم میزنیم تو دهن آمریکا تا خواست به خودش بیاد آیفون 5 مفتی میاریم برای هم وطن های مومن و بسیجی دیگر نگران چی هستید تا رنبو رو داریم مشت کششون میکنیم![]()
فقط امیدوارم صفحه ۳.۵ نزنه
هرچندم بزنه فقط اپل به جان بی بی نمیتونم گوشی ای جز اپل تحمل کنم
لاکردار انقد روونه انگار سی پیو نداره!!!
ببینم چی کا میکنه
دوست من احمی نژاد اومد تو تلویزیون گفت شایعه شده که دلار می خواد بشه 3000 تومن ولی من شرط می بندم که میشه 3000 خدا به داد برسهدلار هم به 2500 رسید و امروز اکثر قطعه فروشا اعلام کردن تا اطلاع ثانوی قطعه نمی فروشن اونم اس ام اسی.خدایا دلار را به زمین گرم بزن.الهی آمین
شاید یارانرو به دلار میدن