taj_ss_abieteh
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 146
- لایکها
- 0
امير ژنرال امتحانشو تو ا س ا س پس داده . مطمئنم ميتّونه ا س ا س رو دباره به جايگاهه واقعيش برگردونه . که همون قهرمانی تو اسياس
عجب بازی قشنگی بود ....سلام
پگاه 4 بر 2 سپاهان رو برد و حریف برق شیراز در مرحله نیمه نهائی جام حذفی شد
توضیح اینکه این بازی در وقت قانونی 2-2 مساوی به پایان رسیده بود و سپاهان هم 2 اخراجی تو وقت اضافه داد ((بعد از گل سوم پگاه )
سلام
توضیح اینکه این بازی در وقت قانونی 2-2 مساوی به پایان رسیده بود و سپاهان هم 2 اخراجی تو وقت اضافه داد ((بعد از گل سوم پگاه )
شما منتظر باش ما داریم میایماینطور که به نظر میاد، دوباره سپاهان و استقلال فینالیست خواهند بود، البته به شرطی که کار استقلال در اهواز یک سره نشه !!
من که خیلی دوست دارم استقلال بیاد فینال. چون بازی با استقلال مخصوصاً در ورزشگاه آزادی خیلی راحت تر از بازی در اهواز با اون جو هراس انگیزش هست.
من هنوز نمیدونم سپاهان نوین چطور فولاد را یک بر صفر شکست داد :wacko: استقلال کار خیلی سختی خواهد داشت، مخصوصاً اگه فولاد به لیگ برتر صعود کنه و با اون روحیه به مصاف استقلال بیاد !
خوب ديگه همچی اماده هست برای قهرمانی ما تاجيا
به امید قهرمانی تیم استقلال
که حضور سه تیم تهرانی در لیگ باشگاه های آسیا تکمیل بشه : پرسپولیس زلزله - صباباطری - استقلال
البته واسه منم حذف شدن سپاهان تعجب آور بود. اونم باخت از تیمی مثل پگاه که تا روز آخر معلوم نبود میمونه یا میره!؟
ولی امیدوارم لااقل استقلالیا مثل بازیکنای سپاهان مغرور نشن و از حالا فینالیست نبینن خودشون رو. مخصوصا که استقلال هم این فصل اون استقلال همیشگی نبوده و باید خیلی مواظب باشه. ولی روی کاغذ شانس استقلال برای رسیدن به فینال کم نیست و احتمالا اگر بتونه از سد فولاد بگذره (که کار واقعا سختی هم هست) احتمال قهرمان شدنش خیلی زیاده.
قیمه جان صباباطری واسه چی بیاد آسیا؟! :blink:
اگر قرار باشه 3 تا تیم از ایران بره که بازم سپاهان باید بیاد نه صبا.
آره سهمیه ایران 4 تا اعلام شده ولی به شرطی که تا اول مهر باشگاه ها قوانینی را که کنفدراسیون آسی اعلام کرده را اجرا کنند وگرنه همان 2 تیم استآخه من تو خبرها و سایت ها شنیدم که قراره سهمیه ایران 4 تیم بشه
این کجاش تیم قلعه نوعی است؟!نه اینتر
نه میلان
فقط پگاه گیلان
قلعه نویی تیمتو وردار و برو!
این کجاش تیم قلعه نوعی است؟!
تیم رو دو هفته تحویل گرفته با با