• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور (گرامیداشت آزاد سازی خرمشهر) 86-87

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم به اس اسی های عزیز تبریک میگم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سلام خمت دوستان آبی گل.:D

تبریک میگم قهرمانی با اقتدارتون رو:happy: .

شدیدا خوشحالم که امسال هر دو جام رسید به صاحبانش. امروز عجیب از قهرمانی استقلال خوشحالم!

پ.ن : روی یه سری از دوستان کم شد :lol:​

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مرسی
مرسی
مرسی
:D

فرزاد خان قهرمانی استقلال رو تبریک میگم

ولی فرزاد خان یه تحلیلی هم برای این حرکات تیمتون بنویسید
به نظر من وسط زمین جای نماز شکر خواندن نیستش اینها ابتذال مذهبی میباره اگر نماز شکره برای خدا هستش بهتر تو رختکن باشه و بجای خوشحالی در رختکن انرژی اصلی رو تو زمین بین هوادارانشون تقسیم کنند

دین و مذهب جدا ورزش جدا
(برای این پست کسی بجز فرزاد نقل و قول نکنه)

سربلند باشید در پناه حق

مخلص آقا xpin گل :)

خدمتت که عرض کنم .... من خودمم نذر و نیاز زیاد میکنم ! :blush: ولی باهات موافقم شاید خوندن نماز شکر جلو 100 هزار نفر تماشاگر و دوربین تلوزیون و ....... یه جور هائی " ریا " و " خودنمائی " به نظر بیاد
فکر میکنم در خفا یا بقول شما تو رختکن اگه انجاممی شد ثوابشم بیشتر بود
البته این فقط نظر شخصی منه و هر کس میتونه برداشت دیگه ای هم از این عمل داشته باشه

بازم از همراهی همه دوستان پرسپولیسی ممنونم ، شکر خدا که ما هم عاقبت روسفید از این فینال بیرون اومدیم :)

البته جا داره اینجا هم درگذشت پدر مجتبی جباری رو تسلیت بگم ، مخصوصا به خانواده اش ، چون این اتفاق صبح افتاده بوده و خبر رو بعد از مراسم بهش دادن تا بتونه تو فینال حضور داشته باشه :( :(

خدا بهشون صبر بده و .... اون مرحوم رو هم بیامرزه و روحشو قرین رحمت کنه انشاالله

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
\: ولی باهات موافقم شاید خوندن نماز شکر جلو 100 هزار نفر تماشاگر و دوربین تلوزیون و ....... یه جور هائی " ریا " و " خودنمائی " به نظر بیاد
فکر میکنم در خفا یا بقول شما تو رختکن اگه انجاممی شد ثوابشم بیشتر بود
البته این فقط نظر شخصی منه و هر کس میتونه برداشت دیگه ای هم از این عمل داشته باشه
له

شیشصد و چهل و دو درصد تایید میشه !

اره اینم حرفیه ولی قضیه جلو تماشاگرا خوندنش و شاید میخواستن یه الگویی واسه نماز خوندن بقیه باشه هم هست نمیدونم شایدم نباشه اینجور

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مرسی
مرسی
مرسی
:D

فرزاد خان قهرمانی استقلال رو تبریک میگم

ولی فرزاد خان یه تحلیلی هم برای این حرکات تیمتون بنویسید
به نظر من وسط زمین جای نماز شکر خواندن نیستش اینها ابتذال مذهبی میباره اگر نماز شکره برای خدا هستش بهتر تو رختکن باشه و بجای خوشحالی در رختکن انرژی اصلی رو تو زمین بین هوادارانشون تقسیم کنند

دین و مذهب جدا ورزش جدا
(برای این پست کسی بجز فرزاد نقل و قول نکنه)

سربلند باشید در پناه حق
هووووووووووووووووووق
شما میفهمی این پستت توهین به سایر اعضا فروم هست؟
البته میبخشید که پست تخصصی شما رو نقل قول کردم استاد:hmm: ایندفعه خواستی کسی پستت رو quote نکنه میتونی به پیغام خصوصی هم فکر کنی تئوریسین بزرگ

بالا