ای کسانی که مسی را کاپیتان کرده بودید! برید جلو بوق بزنید بابا! :دی
درست میگی شوما ! :دی
باید ویدال رو کاپتان میکردیم که 30 امتیاز شیرین بذاریم تو جیب :دی
شب خوبی بود در کل .
ولی الان 4 تا تعویض زدم تو ترکیب و 6 امتیاز رو پر پر کردیم :دی به امید امتیاز های بهتر.
یه بازیکن مصدوم رو هم داشتم (نامرد دیروز خریدم مصدوم نزده بود:| منم خبر نداشتم از خودش :دی) بهرحال ریسک کردم و گذاشتم تو ترکیب فوقش یه امتیاز از کف میدیدم دیگه :دی /
خبرها حاکی از اونه که منز هم نیمکت نشین هست انگار یا اینکه بازی نمیکنه کلا. بلا به دور. اینم گذاشتیم تو ترکیب دیگه. چه کنیم :دی
نصف تیم امشب بازی داره ولی ممکنه دو تا صفر تو ترکیب داشته باشم بهرحال ریسک کردیم
جواد جان اومدم با 2سوال

آقا کی میشه ترانسفر بدون کسر امتیاز انجام داد؟
از شانس بد من که بابل و لمپارد مصدوم شدن
جریان این Matchday Dream Team چیه؟
دریم تیم همون تیم رویایی هست . یعنی نشون میده چه بازیکنهایی بیشترین امتیاز رو در یک مچ دی گرفتند. چیزی مهمی نیست . مثل آمار هست دیگه . یا اینکه میخواد دل آدم رو بسوزونه که اینها رو داری یا نداری :دی
برای ترانسفر بدون منفی میتونید از واید کارت استفاده کنید. // ترانسفر ها رو انجام بدید و برید به صفحه بعد. اونجا میگه اگر اینها رو اوکی کنی مثلا 18 تا منفی میخوری! موافقی؟ بعد بالاش هم یه گزینه هست که نوشته پلی واید کارد . اونو که بزنید بدون منفی ترانسفر ها انجام میشه.
دقت کنید که فقط یک بار در یک فصل این امکان رو دارید.
و اگر الان انجام بدید برای امشب دیگه اعمال نمیشه و میره برای هفته بعدی بازیها.
ضمن اینکه در پایان مرحله گروهی میتونید طبق روال کل تیم رو از اول یارگیری کنید بدون محدودیت و امتیاز منفی.
بد شانسی دیگه در چه حد ؟؟؟
بازیکن نیمکت نشینم هتریک کرده :|
حالا باید دست به دعا بشم 3 تا بازیکن بازی نکنن تا بیاد تو ترکیب
این رو هم فکر میکنم هم میدونند ولی ممکنه یه مشکلی هست که بعضی دوستان دچار اشتباه میشن چون تو پستهای قبلی هم بود.
ببینید این بازی فرقی داره با فانتزی انگلیس که برای همین فکر میکنم این اشتباه رخ میده.
توی انگلیس نمیشه بین روزهای بازی یه هفته دست به ترکیب زد و اینطوری هست که خودش اتومات انجام میده به ترتیب اولویت.
البته اینجا هم تعویض اتومات داره ولی شما میتونید خودتون اینکار رو بکنید. به خاطر اینکه به شما اجازه میده بین دو روز بازیها دست به ترکیب تیم بزنید.
بنا بر این شما باید در شب اول هر چی بازیکن دارید که بازی داره بذارید تو زمین. حتی اگر مصدوم هست! در پایان شب اول (مثل الان) میرید به سراغ تیم و هر کی کم گرفته رو خارج میکنید و اون کسانی رو که میخواهید به تیم اضافه میکنید. ممکنه مثلا اونقدر تیم خوب کار کرده باشه که دیگه حتی بازیکن ستاره رو نیمکت رو هم نخواهید بازی بدید.
اینطوری شما دچار این مشکل نمیشید که بازیکنی رو نیمکت داشته باشید که بدرخشه ولی تو نیاد یا منتظر تعویض اتومات بشید.
اینو من تو پست اولم هم فکر کنم توضیح دادم چون معمولا سوال متداولی هست و یکی دو بار هم دوستان دیگه گفتند. واقعا حیفه اینطوری امتیاز از دست بره. حتما از این روش استفاده کنید بهتر هست.