• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال فانتزي ليگ قهرمانان اروپا فصل 2013-2012 -- UEFA Champions League Fantasy

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
علیرغم میل باطنیم مسی رو گذاشتم کاپیتان،چون معمولا جلوی اینجور تیما خوب بازی میکنه.
2 گل و 1 پاس گل که البته پاس گل نبود هیچ جوره ولی بدم نشد که به اسمش ثبت شد:D
13 امتیاز گرفت.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
آقا اين رئيس بازم گذاشت تو كاسه من و فن پرسي رو اصلا نبرد به استانبول... تعويض خودكار داريم ديگه نه؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
ببین تورو خدا من سه تا بازیکن دارم اصلا بازی نکردن :( و دوتا هم 1 آوردن :( فرگوسن چه کار کرد با من نه رونی بازی کرد نه فن پرسی رفته برای بازی :( دوستان منچستری زودتر اطلاع رسانی می کردید من فن پرسی رو کاپیتانم کردمش :( کلا :( ولی امشب یه چیز دیگه بود که کلی حال داد و تمام این ناکامی ها رو برام شیرین کرد :blush::happy:

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ببین تورو خدا من سه تا بازیکن دارم اصلا بازی نکردن :( و دوتا هم 1 آوردن :( فرگوسن چه کار کرد با من نه رونی بازی کرد نه فن پرسی رفته برای بازی :( دوستان منچستری زودتر اطلاع رسانی می کردید من فن پرسی رو کاپیتانم کردمش :( کلا :( ولی امشب یه چیز دیگه بود که کلی حال داد و تمام این ناکامی ها رو برام شیرین کرد :blush::happy:

جواد جون امیر تو تاپیک یونایتد اسامی بازیکنایی که به ترکیه رفته بودن رو گذاشته بود

بازی بعدی هم چشمم اب نمیخوره رئیس به رابین و رونی بازی بده چون یونایتد بازی قبل صعودشو به عنوان تیم اول حتمی کرده بود

ali_gt65

Registered User
لایک‌ها
243
جواد جان اومدم با 2سوال :rolleyes:
آقا کی میشه ترانسفر بدون کسر امتیاز انجام داد؟
از شانس بد من که بابل و لمپارد مصدوم شدن
جریان این Matchday Dream Team چیه؟

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
بد شانسی دیگه در چه حد ؟؟؟
بازیکن نیمکت نشینم هتریک کرده :|
حالا باید دست به دعا بشم 3 تا بازیکن بازی نکنن تا بیاد تو ترکیب :)

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
ای کسانی که مسی را کاپیتان کرده بودید! برید جلو بوق بزنید بابا! :دی
درست میگی شوما ! :دی
باید ویدال رو کاپتان میکردیم که 30 امتیاز شیرین بذاریم تو جیب :دی

شب خوبی بود در کل .
ولی الان 4 تا تعویض زدم تو ترکیب و 6 امتیاز رو پر پر کردیم :دی به امید امتیاز های بهتر.

یه بازیکن مصدوم رو هم داشتم (نامرد دیروز خریدم مصدوم نزده بود:| منم خبر نداشتم از خودش :دی) بهرحال ریسک کردم و گذاشتم تو ترکیب فوقش یه امتیاز از کف میدیدم دیگه :دی /
خبرها حاکی از اونه که منز هم نیمکت نشین هست انگار یا اینکه بازی نمیکنه کلا. بلا به دور. اینم گذاشتیم تو ترکیب دیگه. چه کنیم :دی

نصف تیم امشب بازی داره ولی ممکنه دو تا صفر تو ترکیب داشته باشم بهرحال ریسک کردیم

جواد جان اومدم با 2سوال :rolleyes:
آقا کی میشه ترانسفر بدون کسر امتیاز انجام داد؟
از شانس بد من که بابل و لمپارد مصدوم شدن
جریان این Matchday Dream Team چیه؟

دریم تیم همون تیم رویایی هست . یعنی نشون میده چه بازیکنهایی بیشترین امتیاز رو در یک مچ دی گرفتند. چیزی مهمی نیست . مثل آمار هست دیگه . یا اینکه میخواد دل آدم رو بسوزونه که اینها رو داری یا نداری :دی

برای ترانسفر بدون منفی میتونید از واید کارت استفاده کنید. // ترانسفر ها رو انجام بدید و برید به صفحه بعد. اونجا میگه اگر اینها رو اوکی کنی مثلا 18 تا منفی میخوری! موافقی؟ بعد بالاش هم یه گزینه هست که نوشته پلی واید کارد . اونو که بزنید بدون منفی ترانسفر ها انجام میشه.
دقت کنید که فقط یک بار در یک فصل این امکان رو دارید.
و اگر الان انجام بدید برای امشب دیگه اعمال نمیشه و میره برای هفته بعدی بازیها.

ضمن اینکه در پایان مرحله گروهی میتونید طبق روال کل تیم رو از اول یارگیری کنید بدون محدودیت و امتیاز منفی.

بد شانسی دیگه در چه حد ؟؟؟
بازیکن نیمکت نشینم هتریک کرده :|
حالا باید دست به دعا بشم 3 تا بازیکن بازی نکنن تا بیاد تو ترکیب :)

این رو هم فکر میکنم هم میدونند ولی ممکنه یه مشکلی هست که بعضی دوستان دچار اشتباه میشن چون تو پستهای قبلی هم بود.

ببینید این بازی فرقی داره با فانتزی انگلیس که برای همین فکر میکنم این اشتباه رخ میده.
توی انگلیس نمیشه بین روزهای بازی یه هفته دست به ترکیب زد و اینطوری هست که خودش اتومات انجام میده به ترتیب اولویت.
البته اینجا هم تعویض اتومات داره ولی شما میتونید خودتون اینکار رو بکنید. به خاطر اینکه به شما اجازه میده بین دو روز بازیها دست به ترکیب تیم بزنید.

بنا بر این شما باید در شب اول هر چی بازیکن دارید که بازی داره بذارید تو زمین. حتی اگر مصدوم هست! در پایان شب اول (مثل الان) میرید به سراغ تیم و هر کی کم گرفته رو خارج میکنید و اون کسانی رو که میخواهید به تیم اضافه میکنید. ممکنه مثلا اونقدر تیم خوب کار کرده باشه که دیگه حتی بازیکن ستاره رو نیمکت رو هم نخواهید بازی بدید.
اینطوری شما دچار این مشکل نمیشید که بازیکنی رو نیمکت داشته باشید که بدرخشه ولی تو نیاد یا منتظر تعویض اتومات بشید.

اینو من تو پست اولم هم فکر کنم توضیح دادم چون معمولا سوال متداولی هست و یکی دو بار هم دوستان دیگه گفتند. واقعا حیفه اینطوری امتیاز از دست بره. حتما از این روش استفاده کنید بهتر هست.

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@ جواد
شما هم بور جلو بوق بزن بابا! :دی
فقط ******! :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

@ جواد
شما هم بور جلو بوق بزن بابا! :دی
فقط ******! :دی

ای کلک کاپیتانت ویلیان شاختار افسار گسیخته بوده !! باریکلا خوب ریسکی کردی .( دو سه فصل پیش بازیکنم بود) ولی امسال من آلکس تیکسیرا رو گرفتم از شاختار بد هم امتیاز نیاورده در کل . کمیته استعداد یابی اف ث استار هنوز در اوجه. :دی

ما هم سیستم اجازه نمیده امشب هر 4 تعویضم رو انجام بدم چون سیستم دفاعی میشه 2 نفره ، بنابراین به سلامتی یک تعویض طلاییمون به فنا رفت:دی

شاد و پیروز باشید

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود

از بازیکنانی که زیر نظر داشتم آدریانو هت تریک کرد و بوراک ییلماز هم تک گل پیروزی بخش گالا رو به ثمر رسوند....امیدوارم مارتینز امشب حسرت به دلم نکنه!

ما هم سیستم اجازه نمیده امشب هر 4 تعویضم رو انجام بدم چون سیستم دفاعی میشه 2 نفره ، بنابراین به سلامتی یک تعویض طلاییمون به فنا رفت:دی

تبم من هم شرایط مشابهی داره و باید از یک یار تعویضی چشم پوشی کنم, به احتمال بسیار زیاد شما جرمی منز رو بیرون خواهید گذاشت رئیس!

...و من هم منز رو نیمکت نشین می کنم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
درود

از بازیکنانی که زیر نظر داشتم آدریانو هت تریک کرد و بوراک ییلماز هم تک گل پیروزی بخش گالا رو به ثمر رسوند....امیدوارم مارتینز امشب حسرت به دلم نکنه!

تبم من هم شرایط مشابهی داره و باید از یک یار تعویضی چشم پوشی کنم, به احتمال بسیار زیاد شما جرمی منز رو بیرون خواهید گذاشت رئیس!

...و من هم منز رو نیمکت نشین می کنم

مسعود جان قیمت آدریانو با مارتینز یعنی یکی بود؟ اگر مساوی بود که به نظرم بهتر بود آدریانو رو بر میداشتی . حالا امشب رقابت قشنگ میشه من امیدوارم پورتو گل نخوره شما امیدواری پورتو گل بزنه :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
مسعود جان قیمت آدریانو با مارتینز یعنی یکی بود؟ اگر مساوی بود که به نظرم بهتر بود آدریانو رو بر میداشتی . حالا امشب رقابت قشنگ میشه من امیدوارم پورتو گل نخوره شما امیدواری پورتو گل بزنه :دی

آدریانو 1 میلیون گرون تره ولی می تونستم بگیرمش.

بله! شب داغی در پیش است...

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

ای بابا چه کار به این منز دارن آخه , من کل امیدم به منز بود حتی بازوبندم بهش داده بودم که الان شنیدم داش جواد می گه بازی نمی کنه :دی

الان بازوبند رو به یک بازیکن گم نام تحویل دادم باشد که رستگار شویم :دی

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام دوستان

ای بابا چه کار به این منز دارن آخه , من کل امیدم به منز بود حتی بازوبندم بهش داده بودم که الان شنیدم داش جواد می گه بازی نمی کنه :دی

الان بازوبند رو به یک بازیکن گم نام تحویل دادم باشد که رستگار شویم :دی

اوه اوه! جواد تیمت خیلی غم داره... کاش این هفته wild card رو میزدی تو گوشش

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
اوه اوه! جواد تیمت خیلی غم داره... کاش این هفته wild card رو میزدی تو گوشش

مسعود جان خبر بازی نکردن ون پرسی و رونی دیر به گوشم رسیده بود BOATENG هم از طرف بایرن بازی نکرد و از طرفی SOLDADO یک گرفت:D

hsajj

Registered User
لایک‌ها
186
ببینید این بازی فرقی داره با فانتزی انگلیس که برای همین فکر میکنم این اشتباه رخ میده.
توی انگلیس نمیشه بین روزهای بازی یه هفته دست به ترکیب زد و اینطوری هست که خودش اتومات انجام میده به ترتیب اولویت.
البته اینجا هم تعویض اتومات داره ولی شما میتونید خودتون اینکار رو بکنید. به خاطر اینکه به شما اجازه میده بین دو روز بازیها دست به ترکیب تیم بزنید.
بنا بر این شما باید در شب اول هر چی بازیکن دارید که بازی داره بذارید تو زمین. حتی اگر مصدوم هست! در پایان شب اول (مثل الان) میرید به سراغ تیم و هر کی کم گرفته رو خارج میکنید و اون کسانی رو که میخواهید به تیم اضافه میکنید. ممکنه مثلا اونقدر تیم خوب کار کرده باشه که دیگه حتی بازیکن ستاره رو نیمکت رو هم نخواهید بازی بدید.
اینطوری شما دچار این مشکل نمیشید که بازیکنی رو نیمکت داشته باشید که بدرخشه ولی تو نیاد یا منتظر تعویض اتومات بشید.
اینو من تو پست اولم هم فکر کنم توضیح دادم چون معمولا سوال متداولی هست و یکی دو بار هم دوستان دیگه گفتند. واقعا حیفه اینطوری امتیاز از دست بره. حتما از این روش استفاده کنید بهتر هست.
مرسی از راهنمائیتون :rolleyes:
آره من فکر کردم مثل لیگ جزیره اس
از این به بعد از روشی که شما گفتین استفاده میکنم

بالا