• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فوتبال مجازی در کلاب فوتبال من

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
نمیدونم چرا 150 هزار سکه ازم کم کرد..... نکنه حد نصابی داره .....
یعنی دزدی شده..... کی دزدی کرده .....

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
نمیدونم چرا 150 هزار سکه ازم کم کرد..... نکنه حد نصابی داره .....
یعنی دزدی شده..... کی دزدی کرده .....

دیگه این نوبر والا

من دیگه از این سایت و اشتباهاتش به تنگ اومدم.
امروز یه شاهکار جدید کرده.
بازی دوستانه منو لغو کرده.

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
دیگه این نوبر والا

من دیگه از این سایت و اشتباهاتش به تنگ اومدم.
امروز یه شاهکار جدید کرده.
بازی دوستانه منو لغو کرده.

آره ... سایت داره میفته توی سرازیری...
دیشب داراییم 480 هزار سکه بود، صبح که نگاه کردم دیدم 150 هزار سکه کم کرده... حالا برای چه ، معلوم نیست....
فکر میکنند که من سکه ها رو از سر راه اوردم.... بابا من برای جمع اوری این سکه ها تلاش کردم ، عرق ریختم ......
کو گوش شنوا...........

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
میگن انگار این تیمایی که از ترفند بازی دوستانه ها استفاده میکردن داره ازشون سکه کم میشه !‌
شاید اینا که کم شده ماله همین باشه !

Moostafa

Registered User
لایک‌ها
656
میگن انگار این تیمایی که از ترفند بازی دوستانه ها استفاده میکردن داره ازشون سکه کم میشه !‌
شاید اینا که کم شده ماله همین باشه !

فکر نمیکنم... چون الان من بالای 1 ماهه که دوستانه نزدم ، قبل از اون هم روزی یه بازی هم نمیکردم....

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
کلا از هیچ کلکی استفاده نکنید چون تیم های متخلف رو حذف میکنن.

متاسفانه من اون مدتی که نبودم به دو تا از تیم هام سر نزده بودم و وقتی چند روز پیش رفتم دیدم تعداد سکه هام شده 3 هزار تا !

در مجموع سه میلیون سکه از دست دادم.

در قوانین نانوشته سایت اومده که اگه مربی ای به تیمش به مدت دو هفته سر نزنه بعد دو هفته دارایی سکه ای تیم مثل تیم های تازه وارد میشه!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
حالا ترفندش چه طوریه؟
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد با یه مرورگر دیگه دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دی

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
کلا از هیچ کلکی استفاده نکنید چون تیم های متخلف رو حذف میکنن.

متاسفانه من اون مدتی که نبودم به دو تا از تیم هام سر نزده بودم و وقتی چند روز پیش رفتم دیدم تعداد سکه هام شده 3 هزار تا !

در مجموع سه میلیون سکه از دست دادم.

در قوانین نانوشته سایت اومده که اگه مربی ای به تیمش به مدت دو هفته سر نزنه بعد دو هفته دارایی سکه ای تیم مثل تیم های تازه وارد میشه!

ای بابا...تو که نمیخواستی سر بزنی ایمیلت رو عوض میکردی!:دی
اگه ایمیل رو عوض کنی و دو هفته بعد لینک فعال سازی رو تایید کنی هم دارایی ت کم نمیشه هم تیمت تو همون لیگی که بود (مثلا10)میمونه :دی
درمورد اون قانونی هم که گفتی یه سوءاستفاده هم ازش میکنن،میشه با همین قانون و با سرمایه صفر ،ورزشگاه 100 هزار نفری/دکتر/بدنساز خرید و بعد دو هفته بیای و سرمایه ت 3 هزار تا باشه:دی

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دی

در کل حرکت بسیار ضایه ای هم هست !
مثلا یه سری تیم ها رو میدیدم طرف 1400 تا برد داشت با 16 امتیاز :lol:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
مثلا یه سری تیم ها رو میدیدم طرف 1400 تا برد داشت با 16 امتیاز :lol:
آره خیلی تابلو میشه!
icon10.gif

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد با یه مرورگر دیگه دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دی

ممنون
در کل این حرکت فقط به بالا بردن پختگی تیم کمک میکنه دیگه درسته؟ چون تجربه بازیکنها زیاد میشه.
مثلا یه سری تیم ها رو میدیدم طرف 1400 تا برد داشت با 16 امتیاز

چرا؟ مگه برد تو بازی دوستانه یک امتیاز نداره؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
ممنون
در کل این حرکت فقط به بالا بردن پختگی تیم کمک میکنه دیگه درسته؟ چون تجربه بازیکنها زیاد میشه.

چرا؟ مگه برد تو بازی دوستانه یک امتیاز نداره؟
درسته،اگه هر روز 4 تا دوستانه رو انجام بدی طی یه مدت هم هزینه تمرین ت کمتر میشه هم یه درآمدی از بازی های دوستانه خانگی داری

نه امتیاز نداره :دی

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
درسته،اگه هر روز 4 تا دوستانه رو انجام بدی طی یه مدت هم هزینه تمرین ت کمتر میشه هم یه درآمدی از بازی های دوستانه خانگی داری

اه ه ه ه ه ه
چرا بابا داره.:eek:

من این هفته روزی 4 تا بازی کردم و امتیاز فکر کنم گرفتم ولی راستش دقت نکردم و مطمعن نیستم ولی خودش گفته:

برد در بازی های دوستانه یک امتیاز به برنده می ده و مساوی و باخت هیچ امتیازی نمی دن و می تونن تاثیر منفی روی رتبه بذارن!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

ربطی نداره اصلا ... اولا که امتیاز میده ... بعد خرج تمرین فقط ربط به قیمت بلیط داره ... در کل همرو اشتباه گفتی :lol:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
اه ه ه ه ه ه
چرا بابا داره.:eek:

من این هفته روزی 4 تا بازی کردم و امتیاز فکر کنم گرفتم ولی راستش دقت نکردم و مطمعن نیستم ولی خودش گفته:
من همین الان بازی دوستانه خانگی رو 7-1 بردم ولی امتیاز اضافه نکرد :wacko:

ربطی نداره اصلا ... اولا که امتیاز میده ... بعد خرج تمرین فقط ربط به قیمت بلیط داره ... در کل همرو اشتباه گفتی :lol:
- تجربه تیم بیشتر میشه با بازی دوستانه :دی

- تو قسمت مدیریت طرفداران، "میانگین درآمد تو هربازی تقسیم بر 2" میشه خرج تمرین :دی

ImageHandler.ashx

چون تو بازی های دوستانه خانگی طرفدار کمتری میاد استادیوم و پول کمتری میگیری باعث میشه میانگین درآمد تو هربازی پایین تر بیاد،در نتیجه خرج تمرین کمتر میشه

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
واقعا چرت شده این Myfc

بازیکنای من تو هر بازی اخراج میشن ... 5 تا بازی کردیم تو 4 تاش اخراج شدن

توی 2 تا از بازیها 2 تا بازیکن با هم اخراج شدن

مگه میشه همچین چیزی

Paniaco

Registered User
لایک‌ها
5
آقا من دیگه رو تیمم کار نمی کنم، هر کی خواست بگه بدم بش...

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320
واقعا چرت شده این Myfc

بازیکنای من تو هر بازی اخراج میشن ... 5 تا بازی کردیم تو 4 تاش اخراج شدن

توی 2 تا از بازیها 2 تا بازیکن با هم اخراج شدن

مگه میشه همچین چیزی

حالا تو یه دوره لیگ بازیکن هات خشن شدن سر و صدا نداره که!:دی / هرچی قبلا اخراج نشدن این سری اخراج شدن :D
مگه نمیشه تو یه بازی فوتبال دو تا بازیکن اخراج بشن :دی

بالا