نمیدونم چرا 150 هزار سکه ازم کم کرد..... نکنه حد نصابی داره .....
یعنی دزدی شده..... کی دزدی کرده .....
دیگه این نوبر والا
من دیگه از این سایت و اشتباهاتش به تنگ اومدم.
امروز یه شاهکار جدید کرده.
بازی دوستانه منو لغو کرده.
میگن انگار این تیمایی که از ترفند بازی دوستانه ها استفاده میکردن داره ازشون سکه کم میشه !
شاید اینا که کم شده ماله همین باشه !
میگن انگار این تیمایی که از ترفند بازی دوستانه ها استفاده میکردن داره ازشون سکه کم میشه !
شاید اینا که کم شده ماله همین باشه !
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد با یه مرورگر دیگه دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دیحالا ترفندش چه طوریه؟
کلا از هیچ کلکی استفاده نکنید چون تیم های متخلف رو حذف میکنن.
متاسفانه من اون مدتی که نبودم به دو تا از تیم هام سر نزده بودم و وقتی چند روز پیش رفتم دیدم تعداد سکه هام شده 3 هزار تا !
در مجموع سه میلیون سکه از دست دادم.
در قوانین نانوشته سایت اومده که اگه مربی ای به تیمش به مدت دو هفته سر نزنه بعد دو هفته دارایی سکه ای تیم مثل تیم های تازه وارد میشه!
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دی
آره خیلی تابلو میشه!در کل حرکت بسیار ضایه ای هم هست !
مثلا یه سری تیم ها رو میدیدم طرف 1400 تا برد داشت با 16 امتیاز :lol:
باید با یه مرورگر چهارتا پیش به تیم اصلی ت بدی بعد با یه مرورگر دیگه دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی تو یکی همه پیش ها رو کنسل کنی و اون یکی رو بزاری باشه،دوباره با یه تیم دیگه 4 تا پیش بدی و دو تا صفحه بازی دوستانه باز کنی و همین کارو بکنی،در نهایت هم تو صفحه هایی که موندن همه پیش ها رو تایید کنی :دی / البته یکم ریسک داره بعضی ها اینکارو کردن جریمه شدن و یا بازی هاشون بهم ریخته کلا!:دی
در کل حرکت بسیار ضایه ای هم هست !
مثلا یه سری تیم ها رو میدیدم طرف 1400 تا برد داشت با 16 امتیاز
درسته،اگه هر روز 4 تا دوستانه رو انجام بدی طی یه مدت هم هزینه تمرین ت کمتر میشه هم یه درآمدی از بازی های دوستانه خانگی داریممنون
در کل این حرکت فقط به بالا بردن پختگی تیم کمک میکنه دیگه درسته؟ چون تجربه بازیکنها زیاد میشه.
چرا؟ مگه برد تو بازی دوستانه یک امتیاز نداره؟
اه ه ه ه ه هدرسته،اگه هر روز 4 تا دوستانه رو انجام بدی طی یه مدت هم هزینه تمرین ت کمتر میشه هم یه درآمدی از بازی های دوستانه خانگی داری
نه امتیاز نداره :دی
برد در بازی های دوستانه یک امتیاز به برنده می ده و مساوی و باخت هیچ امتیازی نمی دن و می تونن تاثیر منفی روی رتبه بذارن!
درسته،اگه هر روز 4 تا دوستانه رو انجام بدی طی یه مدت هم هزینه تمرین ت کمتر میشه هم یه درآمدی از بازی های دوستانه خانگی داری
نه امتیاز نداره :دی
من همین الان بازی دوستانه خانگی رو 7-1 بردم ولی امتیاز اضافه نکرد :wacko:اه ه ه ه ه ه
چرا بابا داره.
من این هفته روزی 4 تا بازی کردم و امتیاز فکر کنم گرفتم ولی راستش دقت نکردم و مطمعن نیستم ولی خودش گفته:
- تجربه تیم بیشتر میشه با بازی دوستانه :دیربطی نداره اصلا ... اولا که امتیاز میده ... بعد خرج تمرین فقط ربط به قیمت بلیط داره ... در کل همرو اشتباه گفتی :lol:
واقعا چرت شده این Myfc
بازیکنای من تو هر بازی اخراج میشن ... 5 تا بازی کردیم تو 4 تاش اخراج شدن
توی 2 تا از بازیها 2 تا بازیکن با هم اخراج شدن
مگه میشه همچین چیزی